ممنون دادا ولی من منظورم نویز تو تنظیمات مودم بود.نمیدونید چی کار کنیم پینگمون کم تر بشه بهترین dns چیه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون دادا ولی من منظورم نویز تو تنظیمات مودم بود.نمیدونید چی کار کنیم پینگمون کم تر بشه بهترین dns چیه
من از dns های خود مخابرات که تنظیم شده استفاده میکنم و دستکاری نکردمشون ولی برای پینگ بهتر مودم رو روی g.dmt یا t1 تنظیم کن
خطم رو درست کردم به روش هایی ولی پینگم یه خورده بیشتر شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همارا تنها شرکتی بود که سرویسها و قیمتهایش مشابه مخابرات بود ولی الان دانلود رایگان سرویسهای 1 گیگ و 2 گیگ را حذف کرده و هزینه نصب را بیشتر کرده است، مخابرات تا زمانی که دانلود رایگان شبانه را حذف نکند بهترین انتخاب است.
MTU هم خیلی مهمه. MTU رو روی 1450 ست کنید. (برای سرویس مخابرات)
راستی دوستان، شکایت از گرانفروشی مخابرات (حجم اضافه) نتیجه نداد؟ مخابرات تهران حجم بالای 10 گیگ رو از قرار هر گیگ 1600 تومن میفروشه ولی مخابرات تبریز 10 گیگ رو 33480 تومن![]()
هرزگاهي اصلا قطعي ندارم! 2020 يه بار ميگه بيار براي تنظيم و بار ديگه ميگه سيم كشي ساختمان رو كنترل كنيد در حالي كه بازهم چراغ لينك چشم
ميزنه هر 10 15 دقيقه البته گفتم الان نزديك 40 دقيقس قطعي ندارم!فكر كنم بايد برگردم همارا
![]()
من سرویس 1 مگ دارم و از اون 1 ساله ها !! و دیشب برای اولین بار شبانه رو تست کردم و همش از ایران فیلم دانلود کرده بود که 8 گیگ دانلود شده بود
سرعت رو هم روی 3 مگابیت لیمیت کردن و دانلود هم 512 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایم دانلود ترو تمیز دیشب مخابرات :
Last edited by fanoostalaei; 31-08-2014 at 18:31.
دوستی که پرسیدی مخابرات بگیرم یا نه .دو مگ یا همون الترا در ضمن گاهی شبا از روزش هم سرعتش بیشتر میشه .البته اگه روی تک لینک یه کم پایین میاد ولی شب و روز دور وبر یه مگ دانلود داره .فقط دوستان یه سوال چرا اینقدر آپلود پایینه
![]()
سلام دوست عزیزمیشه دقیق بگی سرعت دقیقا چنده مال دو مگ رو حداکثر سرعت.؟چون می دونی چیه من 5 مگ رو گرفتم ولی نمی دونم چرا تو بهترین حالت سرعتم 950 حتی تو روز هم اینقدره که تو اول شروعش از 200 شروع میشه 700 800 اخرش هم 950 حدودا تقریبا بین 800 تا 950 هست ولی فقط دو سه بار دیدم به صورت لحظه ای سرعت بالای 1مگ بشه نمی دونم مشکل چیه.فکر نکنم از خط تلفن باشه چون من قبل این شاتل داشتم سرعتم بین 1100 تا1200 اینا بود ولی شب مشکل دانلود داشت عوض کردم.و line attenuation الان مال من رو 47 هست ولی تو شاتل 40 بود یعنی وضع بهتر بود مگه نباید این عدد ثابت می بود یا حتی بهتر می شد چرا کم بیشتر شده snr هم رو 12.4 هست
شما با این وضعیت خطتون که ضعیف محسوب میشه سرعت خیلی خوبی دارید، خیلی ها هستند که خط خیلی بهتری دارند ولی سرعت دانلودشون نصف مال شماست. ناشکری نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)