همونایی که به بنزین لیتری 700 رازی شدن و میرن میزنن ما مردمی داریم خوشحال دوست مناخ اخ سیاسی شد غلط کردم
واسه اینکه اسپم نشه به همه ی دوستانی که اینجا RPG باز هستن lost odessey رو پیش نهاد میکنم![]()
همونایی که به بنزین لیتری 700 رازی شدن و میرن میزنن ما مردمی داریم خوشحال دوست مناخ اخ سیاسی شد غلط کردم
واسه اینکه اسپم نشه به همه ی دوستانی که اینجا RPG باز هستن lost odessey رو پیش نهاد میکنم![]()
کینکت تو ایران هست ؟؟قیمتش؟؟؟؟؟بازی هاش چه طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من دیشب رفتم کنترل ایکس باکس رو بخرم ، اون کوتاه 15 تومن بود بزرگ تره رو میگفتن 18 تومن یه جا هم گفت من اورجینالش رو دارم 75 !!
حالا واقعا این کنترل ارزون ها درست کار میکنن یه بار مصرف نیستن ، پک هاشون که خیلی شکیل بودن
کینکت هم هست بالای 320 قیمتشه
بازیش رو من هنوز ندیدم
ولی میگن 50 تا براش ساختن
ولی خوب به اسم 2010 به من فرو کردن ها !!!![]()
Last edited by hossein_dig; 20-12-2010 at 18:52.
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــانم
بابا همش 150 دلاره ! بالای 320 هزار تومان
این رسما دزدیه .
من يكيو پيدا كردم كه از دبي كنسول و گوشي مياره (كارشه)
نميخوام از خودش بپرسم :
اما قيمت 360 اسليم اونجا چنده؟با قيمت جهاني يكيه يا گرون تره؟ اگه اختلاف قيمت داره لطفا" يكي بگه چقدره؟
ميخوام ببينم اگه 360 اسليم باندل كينكت اونجا 400 تومنه بگم يكي دوتا برام بياره!!!
اگه 400 باشه خيلي به صرفس برام چون هيچ هزينه اي براي حمل و نقل واز اين چرت و پرت ها نميدم![]()
Last edited by ehsan 360; 20-12-2010 at 19:36.
میلاد جون نمیتونی برای من یکی بفرستی؟؟شمارمو که داری
نه بیشوخی یکی برام بفرست روش هم بنویس با احتیاط حمل شود![]()
[/COLOR]جانت بی بالا
بله اینجا چون جدید و هرکی هر کاری بخواد میکنه همین قیمت تا نرم افزار و بازی هاش رو جدا میفروشن
اگه دستگاه از اون ور بیارین چه جوری ک رک ش میکنید !؟
راستی حالا که مال من لیبل 2010 هست حتما جاسپره هست ؟
مشکل نداشته باشه ؟
Last edited by hossein_dig; 20-12-2010 at 20:17.
بله حتما جاسپره - خوب میتونید همین ور کپی خور کنیدش . کسانی مثل این بابا هستند :
ps2umbau.de
خیلی خیلی بی وجدانن بعضیا. متاسفانه درصد این بعضیا هم روز به روز میره بالا![]()
گرون میشه مثل نقل! داداش من این کنسول که با باد هوا نمیاد اینجا. بالاخره باید از بندر تا اینجا رو با ماشین بیارن یا نه؟
بعد وقتی قیمت گازوئیل 21 برابر گرون شده، مطمئن باش هزینه حمل و نقلش 30 برابر گرون میشه.
اون آقایی هم که داره میفروشه باز هم هزینه هاش بیشتر شده. بالاخره فقط هزینه تموم شده نیست که. باید چرخ زندگیش هم بچرخه.
پس اون هم یه 10 درصدی میکشه روش ( حداقل)
و به همین سادگی قیمتِ همه چیز...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
آقا یه سوال:
بالاخره بگین برامون کینکت بیارن یا نه؟ بالاخره هــک شده؟
این آپدیت جدید بالاخره نسخه نهاییش اومد؟ که دیگه نیاز به پچ کردن هر بازی هم نداشته باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)