من در طول روز هم دچار افت سرعت شدم گاهی هیچ ارسال و دریافتی صورت نمیگیره و انگار نه انگار که داره پیج باز میشه ! نمی دونم والا ...
من در طول روز هم دچار افت سرعت شدم گاهی هیچ ارسال و دریافتی صورت نمیگیره و انگار نه انگار که داره پیج باز میشه ! نمی دونم والا ...
باید دید باقی هم همین مشکل رو دارن یا نه. چون اگه عمومی باشه که معلومه عمدی خودشون کند کردن و نمیتونن هم بهونه ترافیک ناعادلانه شبها رو بگیرن.
منم سرعتم کمه گوگل حتی باز نمیشه
یعنی هیچی باز نمیشه
مودم من BM632 یا همون کله قند معروفهمودم usb را یکی، دو جا با همین مودم خودم قایسه کردم تقریبا میزان گیرندگیشون یکی بود، این مودم های usb یه پایه تقویت کننده (بخونید آنتن بزرگتر) هم داره اما نکته ای که هست اینه که کابل usb در حالت عادی حداکثر تا 5 متر جواب میده از این لحاظ تو محدودیت قرار میگیرید. با مودم های معمولی اگر اینجا نگرفت میبری اینور خونه، میبری اونور خونه، میبری بالا پشت بوم بعد با کابل کشی یا بیسیم بهش وصل میشی ولی با مودم usb نمیشه این کار را کرد.
برا من یکمی سرعت کمتر شده ولی پینگم جدیدا خیلی بد شده و زیر 300 نمیاد در صورتی که قبلا 180 /200 بود معمولا!
دوستان من از شرکت دوست و برادر، مخابرات، ADSL دارم و از امروز صبح منم این مشکلات رو دارم. سایتای خارجی و به ویژه سایت های امن به سختی باز میشه یا کلاً باز نمیشه.
پی نوشت: برای ارسال همین پست هم دهانمان سرویس شد.
Last edited by امیر انصاری; 28-02-2014 at 19:16.
دوستان طرحش از امشب شروع میشه یا فردا شب؟؟؟؟؟
![]()
![]()
انگار امروز تمام isp ها مشکل داشتن.
از نظر من خیلی وقته شروع شدهدوستان طرحش از امشب شروع میشه یا فردا شب؟؟؟؟؟
من امروز روی یک سایت htpps مشکل پیدا کردم .کسی مثل من این مشکل را داشت؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)