دوستان اسیاتک حجم دزدی هم داره مثل بقیه؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان اسیاتک حجم دزدی هم داره مثل بقیه؟![]()
یعنی واقعا 40 درصد مردم مردم ایران اینترنت با سرعت بالاتر از 8 مگ دارن؟
![]()
خود من 128 داشتم ولی خطم رو 12 مگ بسته شده بود و 1.1 مگابایت تو ثانیه دانلود داشتم
یکی خیال من رو راحت کنه تو پیج باز کردن سرعت خوبه ؟؟؟ با اینکه دارین سرعت 8 میزارین اینجا!
عالیه ،اینترو که بزنی سایت بالا میاد
اینجا فضا پر شده از تبلیغ و مدح و مجیزگویی برای سرویس دهنده ای که این سرویس رو به عنوان اینترنت شهاب 10 مگ تو پاچه من کرده. دوستان جدیدی که قصد سرویس گرفتن از آسیاتک رو دارن حواسشون باشه. دوستانی هم که صابون مورد ذکر به تنشون خورده ساکت نشینن و اجازه ندن این تاپیک تبدیل بشه به یک محل تبلیغ مفت و مجانی و ذهنیت سازی برای این شرکت کم فروش.
ببینید. این سرویس 10 مگ تو ساعت غیر رایگانه! تو ساعت رایگان (8 تا 10) سه شب امتحان کردم با IDM سرعت دانلودتون حتی از سرورهای داخلی مثل سافت 98 یا میهن دانلود معمولا از 200 بالاتر نمیره و در بهترین شب تو اون دو ساعت 1.7 گیگ دانلود شد یعنی زیر 250 کیلوبایت بر ثانیه. یعنی کمتر از 6 ساعت (یک شب) دانلود با اینترنت 1 مگ مخابرات ( که پارسال داشتم) و خیلی ارزونتر بود. فن آوا سرویس نامحدودی داره که قبلا ماهی 47 تومن در می اومد و از نظر قیمت مشابه شهاب با ماهی 10 گیگ بود که اون هم متاسفانه گرون شد و شده ماهی حدود 68 تومن اما فوق العاده پایداره و در هر ساعت شبانه روز یک مگ واقعی بود. خلاصه دقت کنید و تحت تاثیر تبلیغات بمبارانی این شرکت قرار نگیرید. به نظر من تو تبلیغات و جوسازی روانی آسیاتک درجه یک عمل میکنه و باید بهش تبریک گفت.
Last edited by Masoud.Neshat; 31-12-2014 at 19:53.
من که شهاب 20 گیگ در ماه رو دارم سرعت دانلود شبانمم 1 مگ 2تا 8 صبح
اینجور شرکتارو باید اینجوری حالشونو گرفت،من که کاملا راضیم
ولی سرو ته همه این شرکتا مثل همن پس به دنبال راهکار باشید تا شکایت![]()
از همون اول سرعت دانلود شبانت زیاد بود یا ترفندی چیزی زدی؟
یعنی ۱ مگ خالص دان میکنید؟
بچه لطفا کمک کنید من اصلا پولش برام مهم نیست اما میخوام یه چیز مشتی باشه نظرم رو ۱۰ مگه فقط میخوام بدونم افت سرعت داره یا نه؟ و شبانش چجوریاست چقدر دان میکنه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام به این جمله که در مورد اسیاتک میگم دقت کن "شرکت اسیاتک میتونه با توجه به منطقه جغرافیایی و مرکز مخابراتی بین بهترین تا اشغالترین سرویس دهنده متغیر باشه"
این حرف من نیست توی چندین فروم همسایه همه کاربرا به این جمله رسیدن .یعنی شما فقط باید تست کنید تا بفهمید چی به چیه.....یا اینکه از دوستا ها و هم محله های و کافی نت های توی منطقه خودتون پرسجو کنید .
بزار من برات سرویس دهی عمومی این شرکتو بگم شما با خرید سرویس 10 مگ سرعت دانلود روزانه عموما 1 مگ در ثانیه و سرعت دانلود شبانه 250 کیلوبایت در ثانیه
اما مورد داریم تو همین تاپیک که سرعت دانلود شبانه اش با روزانه یکیه :| یا مورد داریم سرعت دانلود روزانه و شبانش به 200 کیلوبایت هم نمیرسه
حتی اگه شما زنگ بزنید به شرکت بگین چرا سرعت من کمه میگن 10240 تقسیم بر 8 کن بعدش دوباره تقسیم بر 8 کن ( چون شیر میشه) که میشه 160 این سرعت رو تضمین میکنه فقط درصورتی میتونی شکایت کنی که سرعتت زیر 160 باشه تازه بازم میگن خطط نویز بهنونه میارن کلا ....
سرویس خودمو هم برات میگم 4 مگ کولاک که خودشون رو 10 مگ بستن سرعت دانلود روزها 1 مگ شب ها 200 کیلوبایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)