128 نامحدود شاتل هم حجمیه؟ یعنی بعد حجم مشخصی دانلود سرعت پایین میاد؟ چه قدر پایین میشه؟ چه قدر حجم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 نامحدود شاتل هم حجمیه؟ یعنی بعد حجم مشخصی دانلود سرعت پایین میاد؟ چه قدر پایین میشه؟ چه قدر حجم؟
نمیدونم. سوال نکردم. اما تا ۱ ماه پیش سرعت خوب بود. ۹۰ هم میرسید. اما جدیدا افت کرده. گاهی ۳۰ گاهی ۵۰-۶۰.
این uso کدومه ؟ کدوم طرحه ؟![]()
دوستان من یه سوال داشتم
سرویس من از اندیشه هستش 256 نامحدود سرعت من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم شده 25 کیلو بیته اما دوست من هم از اندیشه داره و 128 با 2 گیگ در ماه میگه که سرعتش 200 کیلو هستش و خیلی که افت کنه میاد رو 190 این بابا داره راست میگه یا میخواد اونجای ما رو بسوزنه اخه همچین چیزی ممکن
بچه های مخابرات تو گزینه های تغییر حساب گزینه های نا محدود هم دارید؟؟؟
من پارسال یه ساله گرفته بودم، تو گزینه های تغییرحساب هم نا محدود بود، اما بعد از اینکه حجمم تموم شد، یه ماهه، سه گیگ، سرعت 2مگ گرفتم
الان می خوام یه ماه نا محدود بگیرم، هیچ گزینه ی نا محدودی نیست!!!!!!!!!!
فقط اینترانت هست که نمی دونم چیه؟
کلا نا محدود سرعت پایینه
256 نا محدود اندیشه میانگین سرعتش 56 کیلوبایت هست
اره راس میگه سرویس های حجمی اندیشه توی روز واقعا سرعتش بالایه 128 روی 200 کیلو و 256 روی 300
اگه توی ساعت رایگان هم سرعتش بالا باه حرف ندارره
اره اون هم محدودیت دانلود داره
کسی نمیدونه؟
انگار همه دارن شبانه های رایگان رو ور میدارن که
همین جوری که اینترنت مفت هم نمی ارزه، رایگان رو هم بردارن چی می شه؟؟
من 2 مگ دارم شبی بین 3.5 تا 4.5 گیگ دانلود می کنه
شما اینو نمی دونید؟
من که 256 اندیشه با حداقل ترافیک تضمین 16 گیگ گرفتم سرعتش فرقی با 256 نامحدود که داشتم نکرده هنوز بین 40-60 در نوسانه
اما اگه قراره بعد این 16 گیگ سرعتش واقعی بشه و بیاد حدود 25-35 یعنی این وسط کاربر ضرر کرده و وضع بد اینترنت بدتر شده
Last edited by cheshmak.a; 16-09-2014 at 17:42.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)