سلام
کسی قاب الایت برای فروش نداره ؟
ترجیها از کرمانشاه![]()
سلام
ترجیها از کرمانشاه![]()
سلام ...
اقا میثم از کجا میشه فهمید که لیبل پشت کنسول که (تاریخ و شماره سریال داره) مال خودشه یا تقلبیه؟؟؟
سلام
ترجیها از کرمانشاه![]()
سلام. من دارم. واسه ۳۶۰ خودم هست.
سلام. والا من انقدر اصل دیدم که تا لیبل میبینیم میفهمیم. اگه دستگاه واسه سال ۲۰۱۰ باشه ۱۰۰ در ۱۰۰ لیبل هست(البته به غیر از باندل فاینال فانتزی)سلام ...
اقا میثم از کجا میشه فهمید که لیبل پشت کنسول که (تاریخ و شماره سریال داره) مال خودشه یا تقلبیه؟؟؟
دوتا سوال
1: ورژن داشبورد من یه چی تو این مایه هاس9199......تا چه وقتی اپدیتش نکنم داشبوردو به بازی ها ی جدید مشکل پیدا نمیکنم؟؟؟
2: دوستم اپدیت کینکتو ریخته ورژنش همین 2.162 تو این مایه هاس...اما اواتارش سراپا سفیده چه کنه؟؟
سلام دوستان
آقا به نظر شما خرید یک elite به صرفه هست؟ یعنی بهتر نیست منتظر موند تا slim کپی خور بشه؟ آخه من میخوام elite بخرم ولی موندم چه کنم؟
به نظر من elite بخر بره.
اونقدرا هم ارزش نداره که بخوای به خواطرش منتظر وایسی.
اگه تصمیم برای خرید گرفتی و پولش رو هم داری ، بورو بخر.
آقا در آینده ما هم امیدواریم مزاحم بشیم واسه کنسول !!!! ( البته هرچه زودتر )
یعنی چی اگه ماله 2010 باشه لیبل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این جدیدا چی ؟؟ همون اسلیم ؟؟؟ اینا هم مشکل لیبل دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه آقایی بکنید بگید قیمت کنسولهای XBOX چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در ضمن این فاینال فانتزی خریدش به صرفه نیست ؟؟؟؟؟؟؟ چون ظاهرش که خیلی اغوا کننده ست با یه بازی اورج و دسته و ...ممکنه تا اوایل اسفند قیمتهاشون تغییر بکنه ؟؟؟؟؟ کدومشون رو بگیریم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا ؟؟؟؟ ممنون .
میثم میگم یارانه هارو حذف کردن کنسولا گرون نمیشه ؟بیام یه 7 8 تا بخرم نگه دارم گرون شد بفروشم![]()
از اون حرفاست!! اگر بشه كه واقعا مسخره هستش.میثم میگم یارانه هارو حذف کردن کنسولا گرون نمیشه ؟بیام یه 7 8 تا بخرم نگه دارم گرون شد بفروشم
من بعيد ميدونم!!!
اگر اين كارا رو بكنن كسي مثل همين دوستان ازشون خريد نميكنن ديگه و عملا همين كنسول ها رو دست وارد كننده ها باد ميكنه و كسي ازشون نميخره.
همين الانش هم اسلم بخاطر گرونيش نسبت به مدل هاي ديگه فروش كم داره.
كي مياد 800 900 تومن بده واسه كنسول؟؟
والا تو ایم مملکت بعید نیست
آقا من تا حالا این بازی ها رو تموم کردم
اوپس
مدرن وآر2
007 آخریش
کال آف دیوتی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)