سلام آقا سعيد برج ميلاد را ميشه بزاريد dff باشه مرسي
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام آقا سعيد برج ميلاد را ميشه بزاريد dff باشه مرسي
ببخشید ها ولی اون dff برج میلاد رو باچی عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟
عجب آدم هایی پیدا میشن من میگم می تونم به dffتبدیلش کنم که شما بزارین تو بازی
شما می گی با چی عوضش کنی تازه شما اگه بهاون برج نگاه کنی شبیح برج می لاد نیست من چون عکس هاش رو ندیده بودم اونجوری درست کردم الان عکس هاش رو پیدا کردم شما اگر پایه برج رو نگاه کنی اصلا شبیح برج نیست![]()
سلام آقا مجید من فکر کنم بتونم به دی اف اف تبدیلشون کنم
چطوری؟
لطفا بگو
آقا مجید دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی انتظار نداشتم کسی این کار رو بکنه.
یادمه توی یکی اضافه کننده حرکت مکس پین به بازی رو گذاشته بود اگه میشه یه دفعه دیگه بزاریدش.ممنون.
من توی img tool می خوام ماشین greenwood (همون ماشین sweetکه باحاش در مراحل اول کلی کار انجام می دادیم) رو پیدا کنم ولی وقتی greenwood.txd و greenwood.dff رو find می کنم(در gta3.img)پیدا نمی شه چیکار کنم.
Last edited by god-of-editors; 20-01-2008 at 14:07.
لباس مکس پین یکی گذاشت ولی حرکتش نه!!!یادمه توی یکی اضافه کننده حرکت مکس پین به بازی رو گذاشته بود اگه میشه یه دفعه دیگه بزاریدش.ممنون.
من توی img tool می خوام ماشین greenwood (همون ماشین sweetکه باحاش در مراحل اول کلی کار انجام می دادیم) رو پیدا کنم ولی وقتی greenwood.txd و greenwood.dff رو find می کنم(در gta3.img)پیدا نمی شه چیکار کنم.
ماشین GreenWood داخل فایل IMG اسمش Greenwoo هست. بعضی ماشینها اینطورین. وقتی به همچین مشکلی برخوردی برو به فایل Vehicles.IDE و اسم ماشین رو پیدا کن تا اسمش تو فایل IMG رو ببینی. حدود ده تا ماشین و قایق همینطورین.
دارم درست میکنم.کسی یه پک باحال از مردم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
حدود 15 تا آدم جدید به شهر اضافه میشه و بیشترش قشنگه. به زودی...
چقدر تو زود جوش میاری!!!عجب آدم هایی پیدا میشن من میگم می تونم به dffتبدیلش کنم که شما بزارین تو بازی
منظور این دوستمون اینه که بعدا و زمانیکه کار برج تمام شد. به جای چه چیزی وارد بازی بشه؟؟؟ بالاخره باید یه چیزی حذف بشه که این برج به جاش بیاد.
به هر حال شما باید پایه ی برج رو انقدر پر قطر بسازی که به جای اون هرم تو شهر LasVentras یا به جای اون ساختمون بلند که بالاش چند گوشس تو شهر Los Santos بیاری.
به نظرم بهتره فایلهای این دو برج رو اول Export کنی و تو 3D Max بیاری و بعدش اونها رو تبدیل بکنی تا بعدا مشکلی پیش نیاد.
موفق باشی
Last edited by ebicross; 20-01-2008 at 16:46.
خیلــــــــــی جالبه !!
یعنی هنوز هیچ کدومتون خلاقیت ندارین ؟!!!
هنوز از اسکلت ها و مدل هایی که من و میر محمد و رضا ساختیم دارید استفاده می کنید !؟؟؟
ما این کار رو 100 سال پیش تمومش کردیــــــــم !!
هرکی خواست من پکیج ماشین های ایرانی ساخت خودم و میری و رضا رو کامل بهش میدم + 1 وبسایت اختصاصی با دامنه Com با 100 MB فضا : 10000 تومن !
وایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی خدا !!!بیا من درست کردم اما نمی تونم تبدیل به dffکنم
حتما می پرسید پس چطوری ایمپورت کردیش ؟
من اول این رو با zmodeler تبدیل به 3dsکردم
بعد با 3dmaxبازش کردم ولی وقتی این رو ساختم و وارد zmodeler کردم تا تبدیل به dffکنم
یک مشکل پیش اومد فایل dff صفر بایت بود
اینم عکس هاش
شما دارید از چه zmodeler استفاده می کنید ؟!
این کارا چیه !؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)