سلام . آقا من هر مودی نصب می کنم بیشتر مواقع وسط بازی بهو میپره بیرون دیگه واقعا خسته کننده شده این مساله . من ریبورن 4 ، 5 رو داشتم این مشکل رو داشت . فقط تو کنترا 007 مشکلی نبود که من خودم هیچ جوره باهاش حال نمی کنم .
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام . آقا من هر مودی نصب می کنم بیشتر مواقع وسط بازی بهو میپره بیرون دیگه واقعا خسته کننده شده این مساله . من ریبورن 4 ، 5 رو داشتم این مشکل رو داشت . فقط تو کنترا 007 مشکلی نبود که من خودم هیچ جوره باهاش حال نمی کنم .
این مد ها متا سفا نه ایر اد دارند بر ای دانلو د مد های خوب بیا اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت نام خرید بازی ارتش ایر ان war armageddon
اولین مد ساخته شد توسط یک تیم ایرانی در ایران برای بازی جنرال:
ساخت شرکت:AFM RAYAN
هر کس از دو ستان که مایل به خرید این بازی هست در قسمت نظر ات اسم و شماره تماس خود را ذکر کند .
این محصول اولین مد ایر انی و حاصل بیش از2160 ساعت کار مفید تیم کاملاایر انی ماست با ثبت نام و خرید این بازی ما را در ار ائه کار های آینده امیدوار کنید ...
این محصول شا مل 18 ما موریت داستان وار بر ای بازی است در سه تیم ایر ان و امر یکا و روسیه هر تیم 6 ما موریت کاملا جدید .
موضوع داستان حمله امر یکا به کوبا و درگیری امر یکا و روسیه.....
جنگ ایر ان و درگیری با امر یکا و اسر ائیل ....
لازم به ذکر است دو ستان تعداد دی و یدی ها فعلا محدو د است و ارائه این دی وی دی ها فقط با هم و در یک مرحله خواهد بو د ....
اضافه شدن گرافیک بی نظیر و هوشمندانه در افکتهای آب و هوا ...بیش از 8 محیط آب و هوایی جدید و تکسچیر محیطی بی نظیر ...
اضافه و ویر اش کاملا جدید هوش مصنوعی بازی شما را در حملاتی بسیار سهمگین و هوشمندانه به چالش خواهد کشید ...
اضا فه شدن 14 تیم کاملا جدید و مجموع 21 تیم ...
تمام تییمها سا ختمانها و بیس جدید دارند ..
اضافه شدن دفاع های کاملا جدید مانند کاتیو شا، توپخانه،سنگر تیر بار، موشکهای سام و....
کل صد ا ها دو بله هستند ....
اضافه شدن موزیک های جدید بر ای همه تیمها...
اضافه شدن قابلیت مدیا پلیر بر ای تنها تیم ایر ان و پخش سر و د های ایر انی ....
تمام صد اهای محیط و انفجارات شلیکها همه به روز و از صد اهای طبیعی استفا ده شده....
گرافیک جدید از حر کت ادو ات نظا می و سر باز ها حتی گرد و خاک حر کت سر باز ها...
ایجاد اثر ات انفجارات و شلیکها بسیار طبیعی ....
اضافه شدن نقشه های بی نظیر مناطق معتدل آمر یکای لاتین....
اضافه شدن بیش از 300 نقشه کاملا جدید ...
بیش از 60 تانک جدید
بیش از 30 سر باز جدید
24 قدر ت جدید
اضا فه شدن نیر وی دریایی
اضافه شدن نیر و ی هو ایی بر ای همه تیمها
اضافه شدن شل مپ کاملا جدید ایر انی ...
اضافه شدن دموی کاملا جدید ...
بیش از 4 ناو جنگی با قدر تهای متفاو ت ، زیر دریا یی ه و...
و صد ها اضافات و تعقییر ات جدید ....
این بازی کاملا جذاب و بی نظیر و خاطره بر انگیز خو اهد بو د ....
***لازم به ذکر است این بازی کاملا مسقل بو ده و نیاز به نصب هیچ چیز دیگری ندارید ....***
قیمت:5000 تو مان
یک DVD
آدرس ثبت خرید بازی :(در قسمت نظر ات ثبت نام کنید )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 10-03-2010 at 13:52.
سلام
من نسخه اول جنرال رو ندارم، و فایل هاشم ندارم، (البته نسخه فارسی شو (pardis) دارم ولی وقتی زیرو آور رو نصب می کنم می گه نسخه اول نیاز است، می خاستم بدونم راهی هست که بتونم نصبش کنم.
تنها راهش اینه که بینی اون نسخه جنرال زرو در کدام آدرس نصب میشه اگه آدرسش این باشه که اغلب او رجینال اینجوریه مثلا :
c:/program files/Command & Conquer Generals/Generals zero
اگه مثل آدرس بالا باشه باید شما نسخه پر دیس رو در آدرسی مثل آدرس زیر نصب کنی تا جنرال زرو موقع نصب اونو بشناسه :
c:/program files/Command & Conquer Generals/Generals
آدرس پر دیس اینه:
C:\Program Files\PardisGame\Generals
به خاطر فقط آدرس محل نصب که جنرال زرو موقع نصب ارور میده
می تونی از خود شر کت پردیس هم بر ای این مشکل را هنمایی بخوای بگو چه جوری می تونی روی بازی جنرال او نها جنرال زرو نصب کنی ....
موفق باشی
سلام
جناب ثبت نام کنیم تا کی این مد دستمون میرسه ؟
دو ستان من تمام سعی ام رو دارم می کنم ولی متاسفانه قبل از عید به خاطر مشکل تنها یک نامه از ارشاد بر ای ابلا غ مجوز ( وای از دست این ادارات دو لتی و..)افتا د بر ای او نور عید انشا ء الله در ار دیبهشت دیگه حتمی به دست همه میرسه ....
این ارور یعنی اینکه شما یا یکی فایل از مد قبلی رو با زی جا مو نده و یا اینکه پک 1.04 رو بر ای مد ها نصب نکردی خلاصه یک جای کار می لنگه...این معر فتر ین ارور بازیه که به معنای اینه که در پوشه INIیک مشکلی هست .....
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
دو ستان تقصیر من نیست این مد حدو د 5 ماه که آما ده است ولی مشکلات تکثیر و ارشاد و مجوز اینقدر طول داده دارند حمایت می کنند دیگه شاید این هم یک حمایت از صنعت بازی سازس بومی مملکت ماست ما خبر نداریم ....![]()
با سلام خدمت تمامی دوستان و تشکر از آقای منصوری بابت ساخت مد ایران میخواستم بپرسم خرید بازی به چه صورت است؟؟ پستی یا...
ممنون میشوم جواب بدهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)