منظورتون اینه که چند تا برنامه ی مختلف دانلود از تورنت رو باز میکنین یا یک برنامه رو چند بار باز میکنین؟
بهتر نیست تو پنجره ی باز شده از یک برنامه ی دانلودر چند فایل رو برای دان بذاریم به طور همزمان!
نه اون فایده نداره دلیل دقیش رو خودمم نمیدونم ولی کلا جواب نمیده اون راه .
خاصیت چند برنامه اینه البته من فکر میکنم اینو چند کانکشن برقرار میکنه یعنی هر برنامه برای خودش مجزا البته این شک دارم خودم ولی برای من کاملا مشخصه که در حالت چند برنامه سرعت بیشتر برای اطمینان اینو فردا تست میکنم در ساعت اداری سعی میکنم از Dumeter استفاده کنم و ببنیم در هر حالت چقدر دانلود میکنه . شما هم میتونید امتحان کنید مثلا یه Azureus با یه Utorrent بزارین 3-2 تا تورنتم بزارین دانلود بشه در ساعاتی که محدودیت وجود داره ببنین چی میشه .
دوستان در مورد تکنیک SET اطلاعاتی دارین من مقاله ای میخوندم در موردش تکنولوژِی بسیار جالبیه فکر نکنم الان در برنامه ای استفاده شده باشه ولی احتمالا در آینده در برنامه های تورنت استفاده بشه .خیلی جالبه حتی تا 70% هم میتونه باعث کاهش زمان دریافت بشه البته 70% دیگه خیلی بهینست ولی بسته به نوع فایل دریافتی تاثیر داره . حتما بخونید خیلی جالبه .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تورنتی که فایلها رو چند پارت کرده باشن کمتر دیدم اکثرا بخاطر این که سرعتشون بالاست فایلهای بزرگ حتی 8 گیگ رو یک پارت میذارن مثلا اگه ایزو باشه دیگه نه تقسیمش میکنن و نه فشرده اونو میخوای چبکار کنی؟
من منظورم چند تورنت بود نه یکی .