تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 376 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اینو تو یه تاپیک دیگه گفتم دوستمون zed2 گفتن اینجا بحث کنیم :
    من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری که سرعت کمه فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه . حالا Zed2 میگه فایده نداره ولی به نظر من که کاملا موثره من یه تست سرعت میگیرم میزارم تا مشخص بشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری که سرعت کمه فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه . حالا Zed2 میگه فایده نداره ولی به نظر من که کاملا موثره من یه تست سرعت میگیرم میزارم تا مشخص بشه .
    من تورنتی که فایلها رو چند پارت کرده باشن کمتر دیدم اکثرا بخاطر این که سرعتشون بالاست فایلهای بزرگ حتی 8 گیگ رو یک پارت میذارن مثلا اگه ایزو باشه دیگه نه تقسیمش میکنن و نه فشرده اونو میخوای چبکار کنی؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

منظورتون اینه که چند تا برنامه ی مختلف دانلود از تورنت رو باز میکنین یا یک برنامه رو چند بار باز میکنین؟
    بهتر نیست تو پنجره ی باز شده از یک برنامه ی دانلودر چند فایل رو برای دان بذاریم به طور همزمان!
    من تورنتی که فایلها رو چند پارت کرده باشن کمتر دیدم اکثرا بخاطر این که سرعتشون بالاست فایلهای بزرگ حتی 8 گیگ رو یک پارت میذارن مثلا اگه ایزو باشه دیگه نه تقسیمش میکنن و نه فشرده اونو میخوای چبکار کنی؟
    به جز فایلهی ایزو و vob بقیه معمولا چند پارت هستند هرچند که روش بالا به کار نمیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون اینه که چند تا برنامه ی مختلف دانلود از تورنت رو باز میکنین یا یک برنامه رو چند بار باز میکنین؟
    بهتر نیست تو پنجره ی باز شده از یک برنامه ی دانلودر چند فایل رو برای دان بذاریم به طور همزمان!
    نه اون فایده نداره دلیل دقیش رو خودمم نمیدونم ولی کلا جواب نمیده اون راه .
    خاصیت چند برنامه اینه البته من فکر میکنم اینو چند کانکشن برقرار میکنه یعنی هر برنامه برای خودش مجزا البته این شک دارم خودم ولی برای من کاملا مشخصه که در حالت چند برنامه سرعت بیشتر برای اطمینان اینو فردا تست میکنم در ساعت اداری سعی میکنم از Dumeter استفاده کنم و ببنیم در هر حالت چقدر دانلود میکنه . شما هم میتونید امتحان کنید مثلا یه Azureus با یه Utorrent بزارین 3-2 تا تورنتم بزارین دانلود بشه در ساعاتی که محدودیت وجود داره ببنین چی میشه .

دوستان در مورد تکنیک SET اطلاعاتی دارین من مقاله ای میخوندم در موردش تکنولوژِی بسیار جالبیه فکر نکنم الان در برنامه ای استفاده شده باشه ولی احتمالا در آینده در برنامه های تورنت استفاده بشه .خیلی جالبه حتی تا 70% هم میتونه باعث کاهش زمان دریافت بشه البته 70% دیگه خیلی بهینست ولی بسته به نوع فایل دریافتی تاثیر داره . حتما بخونید خیلی جالبه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من منظورم چند تورنت بود نه یکی .
    Last edited by milky way; 04-11-2008 at 23:41.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منظورت اینکه از دو نرم افزار تورنت متفاوت که هر کدوم یک فایل تورنت رو دارن دریافت می کنن استفاده کنیم سرعت بیشتر میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض تفاوتش با برنامه هاي دانلود

با سلام
    مي خواستم بدونم كه تفاوت اينگونه برنامه ها با بقيه برنامه هاي دانلود معمول چيه؟ و آيا ميشه هر فايلي را با اين برنامه دانلود كرد يا خير؟ و چگونه؟
    متشكرم

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با سلام
    مي خواستم بدونم كه تفاوت اينگونه برنامه ها با بقيه برنامه هاي دانلود معمول چيه؟ و آيا ميشه هر فايلي را با اين برنامه دانلود كرد يا خير؟ و چگونه؟
    متشكرم
    سلام
    با یه نگاه گذرا به پستهای اولیه این تایپیک می تونید اطلاعات کاملی بدست بیارید گفتن دوباره ی مطالب تکرار مکررات هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

14

سلام
    هرجارو گشتم توضیح کاملی پیدانکردم

منظورم سایتهای مختلف حتی خود پیسی ورد

میخواستم بدونم کسی بلد فایلهای تورنت رو بفرسته رو هاست خودش
    (پولی)
    من چندتا اسکریپ نصب کردم ولی اجرا نشد

اگه کسی کمک کن 100 گیگ فضا با پهنای 100 گیگ میدم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    هرجارو گشتم توضیح کاملی پیدانکردم

منظورم سایتهای مختلف حتی خود پیسی ورد

میخواستم بدونم کسی بلد فایلهای تورنت رو بفرسته رو هاست خودش
    (پولی)
    من چندتا اسکریپ نصب کردم ولی اجرا نشد

اگه کسی کمک کن 100 گیگ فضا با پهنای 100 گیگ میدم
    سنگ بزرگ علامت نزدن است( در جواب تبلیغ)
    یادمه یک چند نفر روی این گرفتن فایل رو سرور کار کردن( تاپیک هاشون تو بخش اینترنت و شبکه فکر کنم باشه و یکیشون هم فکر کنم اینجا گفت )
    ازشون بپرس ببین موفق شدن یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من اینترنت پر سرعت 1 مگا بیت دارم تا همین هفته پیش با سرعت 100 کیلو بایت دانلود میکردم
    ولی بعد از نصب ویندوز (همون ویندوز قبلی) سرعتم از 30 به طور میانگین بالا نمیره
    در حالی که از اینترنت با همون سرعت 100 فایل میریزم
    فایروال هم خاموش هستش چکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •