شیراز هستم و این سرویس ریدبان دارم و الان یک هفته بیشتره یه محدویت جدید گذاشتن روی سرعت من و محدودیت اینطوریه بعد از دانلود با دانلود منیجر بعد 10 ثانیه سرعت افت میکنه و 3 مگابایت کم میشه و قبلا با این نوع محدودیت ربرو شدم از مخابرات که داشتم و همونا هم همین گند کاریها کردن و حجم رو گرون کردن و سرویسهای حجم بالا رو برداشتن اومدیم این اشغال و من از مخابرات که اومدم 15 تا از رفیقام هم اوردم از اونجا به ریدبان که البته چندتاش از بس براشون بد بود در رفتن و همینکار هم این سرویسم تموم بشه با اینجا میکنم و بقیه که موندن رو هم از این اشغال میبرم و زنگم صبحی زدم طلبکار بودن و من بدهکار و و گفت همینه که هست بعد دستکاری سرعت و بدتر شدن اوضاع که گفتم نمیخوام بگردونید به همون اشغالی که بود و درسته مملکت بالای چهل ساله صاحب نداره ولی شما دوزاری ها هم نمیزاریم برای ما تعیین تکلیف کنید و امثال مخابرات و شاتل و ریدبان و هر خره دیگه و یه روزی بتونم اینترنت غیر وطنی بگیریم جزو اولین نفرهام و طرح صیانت و دیانت و هر بی شرف بازی دیگه هم نمیره روی مخمون و گرو کشی کنن که بله ایران اگه هیچی نیست تو کل جهان هستی عوضش اینترنت اشغالی داره و راضی باشید........