نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشه
نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشه
بار اولم نبود فلش میزدم لذا بعید میدونم اتصال کوتاه باعث این ممشکل شده مجدد هم فلش زدم باز سیم کارت رو نمیخونه imie و سریال مودم پاک نشده راه حلی بنظر دوستان میرسه
از ورژن سوم استفاده کنید با اسکریپت آنلاک جدید و نتیجه رو بگید . در ضمن مطمئن هستید nvram پاک نشده ؟
دوستانی که امکان تهیه nvram از هر دو مدل ایرانسل و مبین نت این مودم رو دارن لطفا در انجمن جهت استفاده عمومی قرار بدن . جایه دوری نمیره کمک بزرگی هست برا حل مشکلات پاک شدن nvram موقع فلش کردن مودم . برای رعایت نکات ایمنی میتونن شماره سریال و imei داخل فایل nvram رو پاک کرده و اینجا قرار بدن تا دوستان مشکل دار با مشخصات مودم خودشون جایگذاری و داخل مودم بارگزاری کنن .
از کجا مشخصه nvram پاک نشده ؟فریمور ایران سل هم زدم حل نشد.ویرایش سوم زدم البته اسکریپت رو استفاده نکردم بازم حل نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://uupload.ir/files/gad4_captureddd.jpg
Last edited by juolipuoli; 15-12-2018 at 18:14.
سلام
از دوستانی که بلند از nvram بکاپ بگیرند لطف کنن ی آموزش بزارن
ورژن 197 رو هم تست کنید . nvram شما طبق عکس پاک نشده در صورت پاک شدن imei و سریال نامبر مودم میپره . قسمت webui هم کلا اعداد صفر نشون داده میشه انتن هم از بین میره و بعضی مواقع دو خط میاد و میره و اسم وای فای هم هم عوض میشه . حتی اسم مودم هم تغییر پیدا میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saber73; 18-02-2019 at 02:53.
سلام دوستان، مودم من ایرانسله، آنلاکش کرده بودم، دیشب آپدیت شد ولی لاک نشد!!! من با سیمکارت رایتل تونستم کانکت بشم. کسی میدونه جریان چیه؟![]()
دوستان با این فریمور هم مشکل حل نشد و همچنان با فلش زدن چندین فریمور علیرغم داشتن شماره ime و سریال همچنان سیم کارت رو شناسایی نمیکنه راهی دیگر بنظرتون نمیرسه/ میتونه سخت افزار اسیب دیده باشه/تعمیرات این مودم رو کجا انجام میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)