بن تخفیف آسیاتک برای ثبت نام جدید موجود می باشد. اطلاعات تکمیلی در امضا
بن تخفیف آسیاتک برای ثبت نام جدید موجود می باشد. اطلاعات تکمیلی در امضا
خطت چند مگ بسته اند؟
عکس از صفحه مودم می گذاری؟
کدام استان است؟
Last edited by eightskh; 11-10-2015 at 17:23.
سلام
دوستان کسی این طرخ دانشجویی را داره الان ؟
به نظر که خیلی خوب میاد : سه ماه 53 گیگ میشه 53 هزار تومن . فقط یه سوال. این پارس آنلاین الکی ازمون گیگ کم نمی کنه؟
مرسی
- - - Updated - - -
سلام
دوستان کسی این طرخ دانشجویی را داره الان ؟
به نظر که خیلی خوب میاد : سه ماه 53 گیگ میشه 53 هزار تومن . فقط یه سوال. این پارس آنلاین الکی ازمون گیگ کم نمی کنه؟
مرسی
سلام. برای سایتهای داخلی خوبه ولی برای فیلتر شکن و شبانه باید روش خط بکشی. تقریبا شبیه اینترانته تا اینترنت . از ما گفتن بود.
اینجوری که خیلی داعونه. یعنی با چی پی ان و چیلتر شکن اصلا سازگاری نداره؟ سایت های خارجی هم خوب باز نمیکنه ؟
- - - Updated - - -
اینجوری که خیلی داعونه. یعنی با چی پی ان و چیلتر شکن اصلا سازگاری نداره؟ سایت های خارجی هم خوب باز نمیکنه ؟
نه . من هم پشییمون شدم. رفتم یه خط دیگه از مخابرات گرفتم الان با اینترنت مخابرات کیف میکنم. به دو ستان هم توصیه کنید که نخره چون سرویس را تا 6 ماه جمع نمیکنند. فیلتر شکن هر دقیقه یه بار قطع میشود. اصلا اوضاعی داره. برای سایتخای خبری داخلی و بانکی خوبه وگرنه اصلا ارزش نداره با تست اسپید سرعت با سرور داخلی را 8 مگ نشان میدهد ولی با خارجی در حد 512 کیلو بایته. شبانه هم که نداره 1/3 حساب میشود. بازی انلاین هم مرخصه. دیگه خودتون میدونید.
درسته پارس کلا چیز شکن کار نمیکنه همش قطع میشه
کلا ۱-۲ دقیقه وصل میمونه
بدرد نمیخوره اصلا
من دزفول خوزستان هستم و این پارس آنلاین دو سه هفته ایه به شدت اعصاب خرد کن شده و مرتب قطع میشه
بقیه نقاط هم همینطوره یا فقط شهر ما اینجوره؟
من دزفول خوزستان هستم و این پارس آنلاین دو سه هفته ایه به شدت اعصاب خرد کن شده و مرتب قطع میشه
بقیه نقاط هم همینطوره یا فقط شهر ما اینجوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)