سلام . داداشام این
ART-light چیه
نظراتو خوندم پشیمون شدم همه دارن میگن قطعی سرویس
دانلودمم حدود ۸۰ تا ۱۰۰گیگه اینجوری هفته اول محدودم میکنن
صد رحمت به مخابرات سرعتش کاملا ثابته تو این دو سه ساله هم کلا ۵بار قطعی داشتم تا ۱۸۰گیگ هم دانلود میشه کرد ماهی
پ چند روز پیش که بهترین سرویس دهنده شاتل شد مثل هرسال!! اینجوری سرویس میده!
سلام
بابت 180 گیگ چه قد میدادین در ماه یه سال؟
من خودم شاتل دارم راضیم
دوستان نت من کند شده و همش تایم اوته ..واسه شما هم همینطوریه؟ یه پیجم به زور میشه باز کردسرعت انقدر پایین بود نتونستم اسپید تست رو باز کنم
الان یک هفته ای هست که اینترنت شاتل خیلی کند شده و سایت ها رو به زور باز میکنه
مال بقیه هم همینطوره ؟ (شاتل مشهد)
لطفا یکی این جواب بده ایا این نوسان سرعت دانلود روش محدودیت جدید شاتله ؟
نام سرویس: ECO128-NFG* سرعت تا: 128/128کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴ ۲۲
* سرویسهای NFG از امکان ترافیک تشویقی شبانه برخوردار نیستند.
دوستان این یعنی چی ؟! یعنی این دیگه شبانه رایگان نداره ؟!
یا شاتل یه تیم برای بقیه سرویس ها داره، شبا دعوتشون میکنه، وقتی کسی شروع به دانلود میکنه، اینا دور هم وا میستن به افتخارشون حی دَست میزنن
نام سرویس: ECO128 سرعت تا: 128/128کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴
شاتل حداقل ترافیک ماهانه اش 4 گیگ است ، درسته ؟
Last edited by Firebirds; 24-06-2015 at 14:13.
من نفهمیدم، منظورت چی هست،
ولی با توجه به گرافی که برات گذاشتم، سرعت پردازش بسته چیزی حدود 25-183 = 158ms هست،
ببین توان پرداشتی اطلاعات ثابت هست،حجم کل اینترنت کشور ثابت هست، ترافیک عبوری بر اساس ساعت شلوغی مصرف متغییر است => پس در نتیجه ما پینگ تایم های متفاوتی در طول روز میبینیم.
اصطلاح گلوگاه اینجا کاربردی ندارد، چون اگر پیش بیاید اینترنت شما سرعت صفر میشود. چرا ؟
چون شما باید 5 ثانیه صبر کنی تا یک بسته اینترنتت از سامانه فی لت رینگ عبور کند. پس عملا سرعتت در آن موقعه صفر شده. ( توجه کن بسته بسیار بسیار واحد کوچکیست )
در ماه ۲۱ یا ۲۴ تومن
۱۸۰ گیگ دانلود نکردم ولی طرح بینهایتش تا ۱۸۰ گیگ میذاره دانلود کنین بدون محدود شدنو این قرطی بازیا، ماهی ۸۰ تا ۱۰۰ گیگ دانلودمه سرعت دانلودمم هم همیشه ثابته، اصن جا خوردم وقتی دیدم ۲۲گیگ رو شاتل نامحدود میگه
منظور اکو 128؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)