تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 262 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با آمدن آپدیت بازی نسخه 1.01.01 برای آنلاین بازی کردن مراحل زیر رو دنبال کنید.

کسانی که قبل از آمدن آپدیت 1.01.01 بازی آنلاین بازی میکردند دیگر نیازی به اجرای مراحل .2 .3 ندارند.

1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
    2. Steam را نصب کنید و اجرا کرده . صبر کنید تا آپدیت شود.
    3. FixRepair را نصب کنید .
    4.محتویات فولدر Mount درمحل سیو بازی را پاک کنید . مسیر زیر در WIN 8.1 :
    C:\Users\M\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount
    5. آپدیت بازی رو در مسیر نصب بازی نصب کنید.
    6. محتویات فولدر Crack را در مسیر نصب بازی کپی کنید تا جایگزین شوند .( محتویات فولدر Crack را چه کسانی که قبلا آنلاین بازی میکردند و چه کسانی که برای اولین بار میخواهند بازی کنند باید درمسیر نصب بازی کپی کنند .)
    7. بر روی آیکون بازی راست کلیک کرده و جهت اجرا بازی حتما run as administrator را انتخاب کنید.
    8. برای بازی آنلاین به قسمت Freindly Lobby Match بروید . سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .

در ضمن اگر با انجام این مراحل باز به مشکل برخوردید و وارد بازی آنلاین نشد بازی را کلا پاک کرده و دوباره نصب کنید و مراحل بالا را دوباره انجام دهید .

2. 13 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با آمدن آپدیت بازی نسخه 1.01.01 برای آنلاین بازی کردن مراحل زیر رو دنبال کنید.

کسانی که قبل از آمدن آپدیت 1.01.01 بازی آنلاین بازی میکردند دیگر نیازی به اجرای مراحل .2 .3 ندارند.

1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
    2. Steam را نصب کنید و اجرا کرده . صبر کنید تا آپدیت شود.
    3. FixRepair را نصب کنید .
    4.محتویات فولدر Mount درمحل سیو بازی را پاک کنید . مسیر زیر در WIN 8.1 :
    C:\Users\M\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount
    5. آپدیت بازی رو در مسیر نصب بازی نصب کنید.
    6. محتویات فولدر Crack را در مسیر نصب بازی کپی کنید تا جایگزین شوند .( محتویات فولدر Crack را چه کسانی که قبلا آنلاین بازی میکردند و چه کسانی که برای اولین بار میخواهند بازی کنند باید درمسیر نصب بازی کپی کنند .)
    7. بر روی آیکون بازی راست کلیک کرده و جهت اجرا بازی حتما run as administrator را انتخاب کنید.
    8. برای بازی آنلاین به قسمت Freindly Lobby Match بروید . سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .

در ضمن اگر با انجام این مراحل باز به مشکل برخوردید و وارد بازی آنلاین نشد بازی را کلا پاک کرده و دوباره نصب کنید و مراحل بالا را دوباره انجام دهید .
    این کرکی که گذاشتید همینه؟؟؟: Update.1.01.01.Online.FIX-3DM

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من این آپدیت 1.01.01 رو که ریختم نقل و انتقالات قدیمی شد مثلا دیماریا منچستر نیست ٍ آلونسو تو بایرن نیست و ... مشکل از چی بوده مال شما اینجوری نشد ؟
    راستی قبلا پرسیدم کسی جواب نداد ضربه آزاد که میخوام بزنم بازیکن پشت توپ عوض نمیشه یعنی اون گزینه ش خاموشه باید چیکار کنم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من این آپدیت 1.01.01 رو که ریختم نقل و انتقالات قدیمی شد مثلا دیماریا منچستر نیست ٍ آلونسو تو بایرن نیست و ... مشکل از چی بوده مال شما اینجوری نشد ؟
    راستی قبلا پرسیدم کسی جواب نداد ضربه آزاد که میخوام بزنم بازیکن پشت توپ عوض نمیشه یعنی اون گزینه ش خاموشه باید چیکار کنم ؟
    دسته بازی من استاندارد نیس ت از این نوع چینی های 20 تومانیه روی این دسته کلید select میشه و روی دسته دیگرم همون کلید روش نوشته 9 از این استفاده کنی می تونی بازیکن عوض کنی
    برای قرار گرفتن دو بازیکن پشت توپ هم کلید L1 و کلید جهت به سمت بالا را باید بزنی

موفق باشی

6. این کاربر از alaydyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من بعد از سالها فیفا بازی به عشق آنلاین اومدم اینجا و دارم آنلاین بازی میکنم ولی همه بازیارو میبازم ! حالم گرفته شده !! ولی سطح اکثرا بالا نیست و 1-0 2-1 میبازم واااای که اگه فیفا بود !! از همه چی بدتر این تاخیر 0.5 ثانیه ای بازیه که تا پاس رو میزنی 0.5 ثانیه بعد عمل میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

این قسمت مای کلاب چجوریاس کجاش باید رفت برا بازی توضیح مفصل بدین بازی می کنم منتهی فقط کامپیوتره اونم همش می بازه

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آقا این pes 2015 نسبت به fifa15 و fifa14 چطوره؟

میشه نسخه کرکیش رو هم آپدیت کردت؟
    میشه با نسخه کرکی آنلاین بازی کرد؟

سیستم مورد نیاز؟

تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کرک آپدیت رو ریختید؟: Update.1.01.01.Online.FIX-3DM

یعنی این کرک و ریختید و باز پیغام میده؟
    یکی از دوستان همینو گفت،انجام دادم درست شد،ممنونم ازت

11. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

دوستان تاخیر تو بازی برای چیه؟
    از من 50 درصد یک بازی صحنه اهسته هست
    کسی میدونه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا من کرکو میریزم میره تو بازی تا وقتی بازی کنم اوکیه میام بیرون دیگه نمیره میگه not availble in your region
    استیمم این ارور رو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •