ممنون. شما میدونید این پیغام برا چی اومده بود؟دوست من بعد از Yes & No نزدن دوباره داره اين پيغام مياد اگه نمياد كه مشكلي براي گوشيت نداره خودتو ناراحتــــ نكنـــ
موفق باشيد!![]()
ممنون. شما میدونید این پیغام برا چی اومده بود؟دوست من بعد از Yes & No نزدن دوباره داره اين پيغام مياد اگه نمياد كه مشكلي براي گوشيت نداره خودتو ناراحتــــ نكنـــ
موفق باشيد!![]()
سلام دوستان
من یه مشکلی باگوشیم پیدا کردم.
وقتی 10-15 تا عکس با گوشیم میگیرم (البته بدون اینکه تو این فاصله ازحالت دوربین خارج بشم) گوشیم به شدت پشتش و صفحه کلیدش داغ می کنه. به این زودی ها هم دیگه خنک بشو نیست . به نظرتون اشکال از چیه از گوشی یا از باتری؟ یا..............
در ضمن گوشیم k810 است.
آیا این مورد توی گوشی های se کلاً سابقه داشته ؟
سلام،
کسی درایور اصلی دوربین گوشی W610 رو نداره. همین الان یکی از درایورهایی که تو تاپیک درایور معرفی شده بود رو نصب کردم دیگه وارد دوربین نمیشه و چراغ فلش رو هم روشن میکنه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال دیگه. تو تاپیک های پچ هیچی در مورد نصب پچ با ++xs گفته نشده. ++xs آیا در مورد نصب پچ ها مشکل خاصی داره؟
بفرما:
درایور اورجینال دوربین W610 :
در مورد پچ هم نه! مشکل خاص و حادی نداره. دلیل استفاده از سیتول اینه که عمومیت پیدا کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
Last edited by tohidkh; 11-08-2008 at 23:50.
براي منم يـــه بار امد حدودا 2 ماه پيش بود ديگه نيومـــد خودمم ندونستم
مشكل شمـــا فكر كنم باطري باشه به احتمال زيـــاد
با باطري ديگه اي امتحان كنـــ ببين بازم همينجوريه
موفق باشيد!![]()
سلام،
برای db2020 با برنامه SEtool2lite ورژن 1.08 نمیشه پچ ریخت؟ آیا حتما باید ورژن 1.10 باشه؟
با ++XS هم نتونستم پچ نصب کنم.
آره ميشــه دوست من با ستول 1.08 پچ بريزيــــ چرا نشـــهبراي ريختـــن پچ هيچي فرقي نداره
![]()
موفق باشيد!![]()
سلام،
امروز داشتم روی گوشی پچ میریختم ولی وسط کار یک دفعه برق رفت.
هر کاری کردم بعدش گوشی روشن نشد.
از GDFS بک آپ گرفته بودم. خواستم دوباره GDFS رو رایت کنم ولی SeTool2Lite دیگه گوشی رو نمیشناسه. موقعی که پیغام میده C رو نگه دارم و گوشی رو وصل کنم گوشی شناخته نمیشه.
یه خورده تلاش بکونی یه صدای هم میده
برای این که روشن به برو داخل پوشه ستول قسمت پوشه ریست فایل ریست مطابق با گوشیتون رو بردارید بعد
برنامه ستول رو باز کرده
بعد اون فایل رو از قسمت ریستور فایل ادد کنید بعد فلاش رو بزنید 100% روشن میشه
برای منم همین طوری شده بود
سلام به برو بکس متاسفانه شاید سوالم تکراری باشه ولی 205 صفحه رو نمی تونستم زیر و رو کنم پس لطفا جواب رو همین جا بگید
----------
آیا واسه گوشی های جاوای سونی اریکسون (مثلا W910) می شه قسمت فایل منیجرش یا هر قسمت از فایل منیجر که می خوای پسورد گذاشت؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)