لپتاپ من بعد از ظهر دیگه روشن نشد!
نیم ساعت قبلش خاموش کردم و از برق کشیدم و بردم جای دیگه.
بعد هر کاری کرم روشن نشد! گفتم شاید شارژ نداره! ولی شارژر رو هم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و حتی چراغ شارژ روی لپتاپ هم روشن نمیشه!
لپتاپ من بعد از ظهر دیگه روشن نشد!
نیم ساعت قبلش خاموش کردم و از برق کشیدم و بردم جای دیگه.
بعد هر کاری کرم روشن نشد! گفتم شاید شارژ نداره! ولی شارژر رو هم میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و حتی چراغ شارژ روی لپتاپ هم روشن نمیشه!
2410000 تومن
دوستان یه سوال درایورهای لب تاپ رو (البته به جز درایور گرافیک nvidia که به راحتی پیدا میشه) چه جوری میتونم پیدا و دانلود کنم اونایی که توو سایت لنوو هست گمون نکنم خیلی جدید و به روز باشن...کسی میدونه ویندوزمم 8.1 ـه....منطورمم از درایورها همه ی اوناست از گرافیک اینتل تا بلوتوث و وایرلس و .........
همه رو از همون سایت لنوو تهیه کنین. جلوشون تاریخ هم داره و میتونید ببینید چقدر جدیده.
دردسرهایی که درایور ناسازگار میتونه ایجاد کنه زیاده.
من حدود دو هفته پیش رنگ سفیدشو با گارانتی سازگار از پاساژ ایرانیان طبقه سوم 2.340.000 خریدم
دلت بسوزه...![]()
من هم با گارانتی رایان سرویس(همش سروته یکی هستن) فولترین کانفیگ2 هفته پیش به قیمت 2.240 گیر آوردم!!!دل تو هم بسوزه
منم حدود صد تومن پایینتر پیدا کردم ولی بدون گارانتی بود
گارانتی سازگار گارانتی خوبیه...
با سلام خدمت دوستان عزیزی که این مدل را دارند اگر کسی از شما عزیزان مینواند نقدی در باره این مدل همانند این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسد به بنده پیام خصوصی بدهد و اعلام همکاری کند تا ب امید خدا چنین تاپیکی را دوباره راه اندازی کنیم
سلام.
الان آنقدر سایتهای نقد و بررسی در مورد لپ تاپ و ... هست که فکر نمیکنم نیازی به گفتن حرفهای تکراری باشه.
در همین تاپیک هم دوستان بطور کامل صحبت کردند و بیش از 2048 پست ارسال شده.
نقدهای سایتهای مختلف اصولا همه چیز را بیان نمیکنه بیشتر تعریف میکنه مثلا سایت دیجی کالا همه لپتاپ هاشو عالی معرفی میکنه !!!!!
در ضمن کسی که بخواد این مدل را بخرد نمیشه ۲۰۴۸ تا پست را بخونه
یک نقد دقیق و منصفانه میتواند حتی اعتبار سایت را بالاتر از این هم ببرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)