1:رفتم نمایندگی های کریتیو و کل پایتخت رو گشتم هیچ کدومشون aurvana in ear نداشتن ما هم بیخیال برگشتیم نشد که بشه فقط 830 و 630 و 635 و 650 داشتن.
2: در مورد اون قسمتی که هدفون ها و ایرفون های فیلیپس رو برای تست گذاشته دیروزم رفتم بود ولی حال نداشتم تست کنم ... در ضمن همه جا پر شده بود از فیلیپس و ایرفون های گریفین! کریتیو هم اکثرا 630 و 635 داشتن دیجیتال فقط 830 -630-635 و یه مدل دیگه داشت .قیمت 830 هم 48 تومن بود !!!
3:rgrgred تو میخوای 140 تومن پول ایرفون برای شافل بدی اولا اون مدلی که تو میگی در حد سونی وکریتیو و سن هایزر نیست دوما میخوای بگری میتونی مدل هایی از همین سونی و کریتیو و سن هایزر بگیری باس خوب میخوای میتونی همین aurvana in ear بگیری ولی میگم نمی ارزه واسه شافل بگیری! من جای تو بودم همون 630 رو برای شافل میگرفتم که باس خیلی خوبی هم داره قیمت مناسبی هم داره ولی اگه میخوای یه رده بالاتر بیایی میتونی 650 رو برداری که اونم مدل خوبی هست !
من خودم احتمال زیاد با این اوضاع 830 بر میدارم ...
اینم اینجا جاش نیست ولی کلا ایپاد کلاسیک کم شده و هرچی هم میگذره کمتر میشه و از اونور قیمتش بالاتر میره کمترین قیمت کلاسیک تو پایتخت 290-295 بود.
مرسی .gif)
aurvana in ear ؛ انگار همه تمام کردن ؛
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا گفت ۲ هفته دیگه میاریم