تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 752 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:رفتم نمایندگی های کریتیو و کل پایتخت رو گشتم هیچ کدومشون aurvana in ear نداشتن ما هم بیخیال برگشتیم نشد که بشه فقط 830 و 630 و 635 و 650 داشتن.

2: در مورد اون قسمتی که هدفون ها و ایرفون های فیلیپس رو برای تست گذاشته دیروزم رفتم بود ولی حال نداشتم تست کنم ... در ضمن همه جا پر شده بود از فیلیپس و ایرفون های گریفین! کریتیو هم اکثرا 630 و 635 داشتن دیجیتال فقط 830 -630-635 و یه مدل دیگه داشت .قیمت 830 هم 48 تومن بود !!!
    3:rgrgred تو میخوای 140 تومن پول ایرفون برای شافل بدی اولا اون مدلی که تو میگی در حد سونی وکریتیو و سن هایزر نیست دوما میخوای بگری میتونی مدل هایی از همین سونی و کریتیو و سن هایزر بگیری باس خوب میخوای میتونی همین aurvana in ear بگیری ولی میگم نمی ارزه واسه شافل بگیری! من جای تو بودم همون 630 رو برای شافل میگرفتم که باس خیلی خوبی هم داره قیمت مناسبی هم داره ولی اگه میخوای یه رده بالاتر بیایی میتونی 650 رو برداری که اونم مدل خوبی هست !

من خودم احتمال زیاد با این اوضاع 830 بر میدارم ...

اینم اینجا جاش نیست ولی کلا ایپاد کلاسیک کم شده و هرچی هم میگذره کمتر میشه و از اونور قیمتش بالاتر میره کمترین قیمت کلاسیک تو پایتخت 290-295 بود.

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

1:رفتم نمایندگی های کریتیو و کل پایتخت رو گشتم هیچ کدومشون aurvana in ear نداشتن ما هم بیخیال برگشتیم نشد که بشه فقط 830 و 630 و 635 و 650 داشتن.

2: در مورد اون قسمتی که هدفون ها و ایرفون های فیلیپس رو برای تست گذاشته دیروزم رفتم بود ولی حال نداشتم تست کنم ... در ضمن همه جا پر شده بود از فیلیپس و ایرفون های گریفین! کریتیو هم اکثرا 630 و 635 داشتن دیجیتال فقط 830 -630-635 و یه مدل دیگه داشت .قیمت 830 هم 48 تومن بود !!!
    3:rgrgred تو میخوای 140 تومن پول ایرفون برای شافل بدی اولا اون مدلی که تو میگی در حد سونی وکریتیو و سن هایزر نیست دوما میخوای بگری میتونی مدل هایی از همین سونی و کریتیو و سن هایزر بگیری باس خوب میخوای میتونی همین aurvana in ear بگیری ولی میگم نمی ارزه واسه شافل بگیری! من جای تو بودم همون 630 رو برای شافل میگرفتم که باس خیلی خوبی هم داره قیمت مناسبی هم داره ولی اگه میخوای یه رده بالاتر بیایی میتونی 650 رو برداری که اونم مدل خوبی هست !

اینم اینجا جاش نیست ولی کلا ایپاد کلاسیک کم شده و هرچی هم میگذره کمتر میشه و از اونور قیمتش بالاتر میره کمترین قیمت کلاسیک تو پایتخت 290-295 بود.
    مرسی

aurvana in ear ؛ انگار همه تمام کردن ؛
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا گفت ۲ هفته دیگه میاریم

در آغاز فعالیت Gandalf58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دیروز رفتم و AKG K340 رو خریدم. بد ندیدم تجربه مختصری رو که باهاش داشتم بنویسم شاید به درد کسی بخوره

مثبتها

• تفکیک صدای عالیه. به خصوص در فرکانسهای میانی و بالا. اگر اهل گوش دادن به بلوز، کلاسیک یا سنتی هستید کاملا توصیه میشه. من بهترین تجربه رو در مورد وکالها داشتم. محشره.
    • کابلها مقاوم و با دوام به نظر میرسن
    • طراحی جمع جوری داره و توی خیابون خیلی تابلو نیست
    • گارانتی معتبر و قیمت جهانی (من 113 خریدم. قیمت آمازون بدون حمل و مالیات 99 دلاره)
    • کیف مناسب که برای حمل هدفون و یک پلیر کوچیک جا داره
    • رنگ مشکی داره (در مقایسه با K330 که فقط سفید و زرد داره)

منفی ها

• بیس خیلی ضعیف. اگر بیس براتون مهمه جدا توصیه می کنم از این هدفون صرفنظر کنید . من قبل از این سونی ex85 و کریتیو ep635 داشتم که هر دو به مراتب بیس بهتری داشتند. به خصوص سونی. البته از حق نباید گذشت که این بیس ضعیف رو با تفکیک خوبی تولید می کنه.
    • پلاستیکهای سر هدفون خیلی سفت هستند و راحت توی گوش فیت نمیشن. به نظر میرسه خیلی سخت میشه بهش عادت کرد. ایزولیشن خوبی هم ندارن به همین دلیل
    • به دلیل ضخامت کابلها، اگر دستتسون به کابلها بخوره صدای خیلی نا هنجاری به گوش منتقل میشه
    • ولوم کنترل به نظر خیلی با دوام نمی رسه و ضمنا نمی تونه صدا رو کاملا میوت کنه

شخصا از خریدم راضی هستم. جزو معدود انتخابهای معقولی هست که در این محدوده قیمتی در ایران دارم.

مدل K321 رو هم تست کردم. هم از نظر تفکیک و بیس تفاوت فاحش داشت و هم اینکه طراحیش طوریه که گوش رو آزار میده.

امیدوارم انتخابهای خوبی داشته باشید

5. 4 کاربر از Gandalf58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ببین من برای این که AKG K340 تو گوشم خوب بره پلاستیک (سیلسکون-هر چی که اسمش هست) سایز متوسط ep630 خودم رو روش گذاشتم خیلی خوب شد یه تست بزن ببین برای شما هم بهتر میشه.

7. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببین من برای این که AKG K340 تو گوشم خوب بره پلاستیک (سیلسکون-هر چی که اسمش هست) سایز متوسط ep630 خودم رو روش گذاشتم خیلی خوب شد یه تست بزن ببین برای شما هم بهتر میشه.
    ep635 من اونقد کار کرده که پلاستیک/سیلیکون یه گوشش پاره شده و اون یکی هم داره پاره میشه. همه اجزاش داره از هم باز میشه ولی صداش هنوز خوبه .
    به نظرت میشه سیلیکون یدکیش رو از جایی تهیه کرد. من یکی دو جا سئوال کردم میگفتن باید باشه ولی خودشون نداشتن.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه من شافل رو گرفتم واسه ورزش . یا تو راه خونه

----

خونه یا دانشگاه ... لپ تاپ اپل دارم با اون گوش میدم

کیفیت ایپاد شافل ۴ که خیلی خوبه ؛ من که خیلی نیست خریدم راضییم ؛ تفکیک صدا و این چیزا واسم مهم نیست کوچیکی شافل واسم مهمه و یه هدفونی که خدای باس باشه

حالا اشکالی نداره قیمتش یکم زیاد شه ؛ صبر می کنم واسه خریدش ...
    شافل خوبه خودمم داشتم باهاشم میرفتم داشگاه میزدم به شلوارم همه نگاه میکردن
    ولی دیگه ایپاد صداش معمولیه و شما هدفونه حرفه ای بهش بزنی هیچ فایده ای نداره شما یه هدفونه 150 تومنی زنی بهش ولی صدای همین ep630 بهت میده ولی همون 630 رو میزنی به کوان کم میاره من خودم به e2 میزنم کم میاره
    کلا پوله ایرفونه زیاد نده چون یا گم میشه یا پاره میشه یا اون صدایی که میخوای بهت نمیده افسردگی میگیره این مورده اخر زیاد برای من اتفاق افتاده

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

اتفاقا من دیروز ولیعصر بودم رفتم ایرانیان hd player بگیرم یه سریم به نمایدنگیه کریتیو همونی که رو بروی پله برقیه زدم aurvana in ea داشت هم 1 شو هم 2 شو هم akg داشت همه مدلاشو کلا بورو اونجا هرچی بخوای گیرت میاد

سلام به همه دوستان
    دیروز رفتم و AKG K340 رو خریدم. بد ندیدم تجربه مختصری رو که باهاش داشتم بنویسم شاید به درد کسی بخوره

مثبتها

• تفکیک صدای عالیه. به خصوص در فرکانسهای میانی و بالا. اگر اهل گوش دادن به بلوز، کلاسیک یا سنتی هستید کاملا توصیه میشه. من بهترین تجربه رو در مورد وکالها داشتم. محشره.
    • کابلها مقاوم و با دوام به نظر میرسن
    • طراحی جمع جوری داره و توی خیابون خیلی تابلو نیست
    • گارانتی معتبر و قیمت جهانی (من 113 خریدم. قیمت آمازون بدون حمل و مالیات 99 دلاره)
    • کیف مناسب که برای حمل هدفون و یک پلیر کوچیک جا داره
    • رنگ مشکی داره (در مقایسه با K330 که فقط سفید و زرد داره)

منفی ها

• بیس خیلی ضعیف. اگر بیس براتون مهمه جدا توصیه می کنم از این هدفون صرفنظر کنید . من قبل از این سونی ex85 و کریتیو ep635 داشتم که هر دو به مراتب بیس بهتری داشتند. به خصوص سونی. البته از حق نباید گذشت که این بیس ضعیف رو با تفکیک خوبی تولید می کنه.
    • پلاستیکهای سر هدفون خیلی سفت هستند و راحت توی گوش فیت نمیشن. به نظر میرسه خیلی سخت میشه بهش عادت کرد. ایزولیشن خوبی هم ندارن به همین دلیل
    • به دلیل ضخامت کابلها، اگر دستتسون به کابلها بخوره صدای خیلی نا هنجاری به گوش منتقل میشه
    • ولوم کنترل به نظر خیلی با دوام نمی رسه و ضمنا نمی تونه صدا رو کاملا میوت کنه

شخصا از خریدم راضی هستم. جزو معدود انتخابهای معقولی هست که در این محدوده قیمتی در ایران دارم.

مدل K321 رو هم تست کردم. هم از نظر تفکیک و بیس تفاوت فاحش داشت و هم اینکه طراحیش طوریه که گوش رو آزار میده.

امیدوارم انتخابهای خوبی داشته باشید
    اتفاقا من همین مدل رو خیلی وقت پیش تو دیجیتال اون زمانی که تازه اورده بود تست کردم همون موقع با ایفرونه فابریکه واکمنم مقایسه کردم ( سری x ) و همون جا فهمیدم زیاد به درد نمیخوره هم تو bass و هم تو حجم صدا ی خروجی که البته میتونه به امپداس شدن با پلیرم ربط داشته باشه در کل akg تو ایران زیاد خوب نیست شما نیتونستی با این قیمت aurvana in ear بگیری که فکر کنم بیشتر راضیت میکرد ولی در کل خیلی خوبه که از خریدت راضی هستی
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:40. دليل: پست متوالی

10. 3 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اتفاقا من همین مدل رو خیلی وقت پیش تو دیجیتال اون زمانی که تازه اورده بود تست کردم همون موقع با ایفرونه فابریکه واکمنم مقایسه کردم ( سری x ) و همون جا فهمیدم زیاد به درد نمیخوره هم تو bass و هم تو حجم صدا ی خروجی که البته میتونه به امپداس شدن با پلیرم ربط داشته باشه در کل akg تو ایران زیاد خوب نیست شما نیتونستی با این قیمت aurvana in ear بگیری که فکر کنم بیشتر راضیت میکرد ولی در کل خیلی خوبه که از خریدت راضی هستی
    به نظرم در مورد هیچ هدفونی نمیشه حکم کلی داد و گفت بده یا خوبه. هر کدوم نقاط قوتی دارن و نقاط ضعفی لذا برای کاربرد خاصی مناسبن. به نظرم هیچ ایر فون و هدفونی نمی تونه تمام نیازهای تمام مخاطبان رو برطرف کنه (قیمت، تفکیک صدا، حجم صدا. رنج فرکانسی و ...). فرقی نداره 630 کریتیو باشه یا ie8 زنهایزر .

12. 3 کاربر از Gandalf58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به نظرم در مورد هیچ هدفونی نمیشه حکم کلی داد و گفت بده یا خوبه. هر کدوم نقاط قوتی دارن و نقاط ضعفی لذا برای کاربرد خاصی مناسبن. به نظرم هیچ ایر فون و هدفونی نمی تونه تمام نیازهای تمام مخاطبان رو برطرف کنه (قیمت، تفکیک صدا، حجم صدا. رنج فرکانسی و ...). فرقی نداره 630 کریتیو باشه یا ie8 زنهایزر .
    یادمه وقتی ep630 استفاده میکردم چقدر سر و گوش ام درد میکرد با حالت ناچاری و دربدری رفتم فقط یه هدفون پیدا کنم که راحت شم.
    نمیدونسم مشکلم حل میشه یا نه اصلا چارم تغییر هدفونه مشکل از هدفون قبلی ....
    وقتی گرفتم اصلا عجیب اصلا صبح تا شب هم گوش میکردم اصلا عزیت نمیکرد همیشه همرام بود هیچ وقت یه هدفون رو انقدر با خودم این طرف و اونطرف نبرده بودم.
    قبول دارم که بمش به میزان ep630 نیست ولی بم بسیار شفاف وبا کیفیتی داره و برای من کاملا راضی کننده بود صداش خیلی طبیعی تر از ep630 هست . اصلا به نظر من مقایسه درستی نیست .....
    شما هدفونت رو با چی استفاده میکنی؟
    Last edited by peaceful1; 05-11-2010 at 23:46.

14. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یادمه وقتی ep630 استفاده میکردم چقدر سر و گوش ام درد میکرد با حالت ناچاری و دربدری رفتم فقط یه هدفون پیدا کنم که راحت شم.
    نمیدونسم مشکلم حل میشه یا نه اصلا چارم تغییر هدفونه مشکل از هدفون قبلی ....
    وقتی گرفتم اصلا عجیب اصلا صبح تا شب هم گوش میکردم اصلا عزیت نمیکرد همیشه همرام بود هیچ وقت یه هدفون رو انقدر با خودم این طرف و اونطرف نبرده بودم.
    قبول دارم که بمش به میزان ep630 نیست ولی بم بسیار شفاف وبا کیفیتی داره و برای من کاملا راضی کننده بود صداش خیلی طبیعی تر از ep630 هست . اصلا به نظر من مقایسه درستی نیست .....
    شما هدفونت رو با چی استفاده میکنی؟
    من مقایسه نکردم. صحبت اینه که حکم کلی نباید داد مثل دوستمون که میگه کلا به درد نمی خوره. اتفاقا K340 علیرغم ضعف در بیس و موارد دیگری که نوشتم، برای یهaudiophile که در ایران زندگی میکنه و به بسیاری از برندها دسترسی نداره یا نمیتونه 400 تومن خرج ایرفون بکنه بسیار هم انتخاب خوبیه. به واقع تنها انتخابه دور و بر 100 تومنه.

اما در مقایسه بین 630 و ie8، من 630 رو به کسی که از نظر مالی دستش بستس توصیه می کنم. حداقل از هدفون خود پلیر بهتره. صدای قابل قبول (حداقل تا وقتی بهترش رو امتحان نکردی)، راحتی توی گوش، دوام و از همه مهمتر قیمت قابل تحمل برای همه.

ضمنا طرف صحبتم شما نبودی جناب صلح طلب عزیز. نظرات شما رو تا جایی که دیدم بدون سوگیری و با موشکلافی بوده.

در مورد پلیر، یه پلیر cowon u2 دارم از 4 سال پیش مونس و همراهمه. زمان خودش انقلابی بود در پخش کننده های شخصی. هوز هم ازش کاملا راضیم غیر از باطریش که داره خلاص میشه.

در مورد بیس K340 من هم با جناب صلح طلب موافقم که هرچند شدت بیس این هدفون از 630 ضعیفتره، ولی بصورت مشخص و متمایزی واضحتر و دلنشین تره. البته بازم بگم که به نظر من مطلقا نمیتونه عاشقان بیس رو ارضا نمیکنه.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:41. دليل: پست متوالی

16. این کاربر از Gandalf58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

زنگ بزن شاب بگو سیلیکون سایز متوسطم خراب شده(حتما باید ضمانت نامه داشته باشی، تموم شده باشه یا نه فقط برای این که کارت رو راه بندازنازت میخوان) اگه سلیکون سایز متوسط اون یکی هندفونم نبود واقعا به مشکل میخوردم؛

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •