دوستان، کسی لینک سایتی برا فروش هاردهای هیبریدی داره؟ چون آل دیجیتال و دیجی کالا فقط یا هارد میفروشن یا ssd، هارد هیبریدی ندارن! میخوام ببینم حدود قیمت هاردهای هیبریدی چجوریه
دوستان، کسی لینک سایتی برا فروش هاردهای هیبریدی داره؟ چون آل دیجیتال و دیجی کالا فقط یا هارد میفروشن یا ssd، هارد هیبریدی ندارن! میخوام ببینم حدود قیمت هاردهای هیبریدی چجوریه
این واسه شیرازه عزیز فقط جهت آشنایی با حدود قیمت گذاشتم واستون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2,610,000 solid state hybrid drive(SSHD) # SATA III 6Gb/s # 64MB buffer # Seek Average, Read (ms): <8.5 # Seek Average, Write (ms): <8.5 # Average Data Rate, Read, Avg All Zones (MB/s): 156 # Average Data Rate From NAND Media (MB/s): 190 #Max Sustained Data Rate, OD Read (MB/s): 210 # گارانتي آسمان
داداششما اشتباه خوندی........من منظورم فن هست فن لپ تاپ........من داشتم صفت مالکیت به شما میدادم فنه شما فنتون......فنه تون......
...........
خخخخ میگم برنامه ای هس مشکلای سخت افزاری بشناسه مثلا همین مشکل فنش البته یه برنامه که کارش درست باشه !!؟
Last edited by hossein 0076; 24-05-2014 at 11:46.
ممنون دوست عزیز
داداش اون دوست شما که گفته بودی شنبه براش میارن.......اومد براش؟؟اگه اومد میشه فید کنی![]()
والا از اون شخص هنوز خبری نیس، ولی یکی دیگه گرفته و ازش پرسیدم یه فید اساسی بده (مخصوصا بازی!) هروقت ج داد منم اینجا منعکس میکنم!!!
چه سوت و کور شده این تاپیک
خبری از فید نشد ؟؟؟؟ کسی نخریده فعلا؟؟؟ کسی قیمتی از غیر لمسی 4 گیگ نداره ؟؟؟ اطلاعاتی که در مورد 4گیگ غیر لمسی میگن درسته ؟؟؟؟اخه میگن این مدل از این دستگاه گارانتی نداره فقط لمسیش هست که داره اره؟؟؟ خب اونایی که غیر لمسی میخوان باید چیکار کنن؟![]()
بالاخره یک ssd evo 840 120gb گرفتم با یه caddy.........تازه نوت بوکم از n550jv تبدیل شده به یک سفینه........................................ ....................عالی شده..........ویندوز کمتر از 5 ثانیه آمادس........maya تو 10 ثانیه آمادس........................................ .![]()
جالب بود زیبا وسبک لایک داشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)