[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........
.............
این همه مربی تواین 22سال چیکارکردن؟؟که همش باید طلسم تو طلسم باشه!
...........
.............
این همه مربی تواین 22سال چیکارکردن؟؟که همش باید طلسم تو طلسم باشه!
Last edited by امید رض; 12-11-2015 at 17:11.
ایران 3-1 ترکمنستان؛ شاگردان کی روش برای گوآم خط و نشان کشیدند
تیم ملی ایران از ساعت 15 امروز در استادیو م آزادی پذیرای تیم ملی ترکمنستان بود.
شاگردان کی روش که در بازی رفت دو تیم مقابل حریفشان متوقف شده بودند، برای گرفتن انتقام و البته خط و نشان کشیدن برای گوآم آماده بودند.
در همان دقایق ابتدایی بازی در حالی که تنها 7 دقیقه از زمان بازی گذشته بود، مرتضی پورعلی گنجی حساب کار را یک بر صفر به سود یوزپلنگان آسیا کرد.
نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید. شاگردان کی روش در روزی که حملات زیادی را روی دروازه حرف ترتیب دادند، در دقیقه 62 روی یک ضربه شروع مجدد غافلگیر شدند و توسط ضربه ساپاروف گل مساوی را دریافت کردند.
اما دو دقیقه بعد عزت اللهی از پشت محوطه جریمه گل دوم را به ثمر رساند.
در دقیقه 82 داور، حرکت بازیکن ترکمنستان روی قوچان نژاد را خطا تشخیص داد و اعلام پنالتی کرد.
اشکان دژاگه در فاصله 7 دقیقه تا انتهای بازی گل سوم را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا حساب کار 3 بر 1 شود.
در ادامه موقعیت های زیادی توسط بازیکنان ایران روی دروازه ترکمن ها ایجاد شد که دروازه بان آنها همه را دفع کرد.
ایران با این پیروزی 11 امتیازی شد و در جایگاه نخست گروه D مقدماتی جام جهانی 2018 و جام ملت های آسیا قرار گرفت.
حقیقی دیدین چه گولی خورد باز !کاملا نشون داده اماده نیست...
![]()
Last edited by IRAN_KING; 12-11-2015 at 18:51.
کیروش دیگه گندش رو درآورده با گذاشتن حقیقی توی دروازه. لجبازی هم حدی داره.
روی هر سانتری در مقابل هر تیمی باید تن و بدن همه بلرزه که نکنه جناب حقیقی دوباره سوتی بدن.
توی هر بازی داره تیم ملی از نقطه ضعف حقیقی ضربه می خوره. از وقتی که من فوتبال می بینم دروازه بانی به ضعیفی حقیقی تو دروازه ایران نبوده.
اگه واقعا لجبازی نیست، دیگه همه می دونن که رحمتی از حقیقی خیلی بهتره.
امیدوارم حقیقی مصدوم شه به مدت یکسال از همه میادین دور بمونه خیالمون راحت شه.
ای کاش کی روش یکبار دیگه به رحمتی فرصت میداد...
![]()
مهدی رحمتی بعد از پنج بازی از مرحله ی نهایی مقدماتی جام جهانی برزیل و در حالی که ایران در گروه خودش چهارم بود ؛ فکر میکرد ایران دیگه حذف شده و به جام جهانی نمیره.به همین دلیل تصمیم گرفت از تیم ملی خداحافظی کنه.پیش خودش فکر کرده بود که اگه خداحافظی کنم پنج ماه دیگه که ایران کامل حذف شد دیگه کسی یادش نمیاد که گل بچه گانه ای که من از لبنان خوردم و یا از ازبکستان و کره جنوبی و اونموقع من جزء کسایی که ایران رو حذف کردن نیستم و به راحتی با انتخاب مربی بعدی به تیم برمیگردم.
اما نمیدونست که ایران با خداحافظیه اون متحول میشه و بازیکنا تفکرات کیروش رو پیاده کردن و,سه بازیه آخر رو بردیم و با کلین شیت در اون بازیها به عنوان تیم اول به جام جهانی رفتیم و تمام رشته های رحمتی پنبه شد.
اینبار که جایگاهش رو کامل از دست رفته میدید با کمک دوستان رسانه ایش و فشار گروه دوستداراش معذرت خواهی سوری کرد و فکر کرد کیروش هم مثل برخی مربیای خودمون که به خاطر نتیجه گرفتن از هر بی احترامی و بی انظباطی بازیکناشون میگذرن ؛ اون رو میبخشه و باز میشه دروازه بان اول ایران در جام جهانی.
در ضمن یه نکته ی مهم دیگه اینه که شاید شما رحمتی رو با داسایف و لئویاشین و مانوئل نویر و بوفون اشتباه گرفتید.
یه جوری بعد از گل ترکمنستان رحمتی رو تشویق میکردن بعضی از طرفدارای استقلال که انگار من توی دروازه استقلال بودم که مهرزاد معدنچی تقریبا از نقطه کرنر بهم گل زد؟!
یا من بودم که مهدی خیری دو هفته پیش از پنجاه متری بهش گل زد؟!
یا من بودم که وریا غفوری از نزدیک خونشون شوت زد و رفت زیرطاق دروازه ی من؟!!
یا شاید لیگ سیزدهم حقیقی دروازه بان استقلال بود که چهارتا لایی گل خورد و سه تا گل زاویه بسته بسته و سه تا گل از فاصله ی پنجاه متری و ....
راستی تنها باخت ایران به لبنان کی دروازه بان بود؟گل روی اشتباه کی بود؟
یه سؤال دیگه : امیرقلعه نوعی چرا با رحمتی مشکل داشتن؟چرا بهش گفته بود نمیتونی از دروازه بیای بیرون و هر وقت بیرون میای گل میخوریم؟
بسه دیگه به خدا.امثال کیروش به بکهام و رونالدو و فیگو و زیدان هم باج ندادن که شدن کیروش.
...........
من خودم استقلالیم ولی رحمتی نه!
نمیدونم این رحمتی چی داره همه هی رحمتی رحمتی میکنن![]()
من منظورم اینه که کی روش یکبار دیگه به رحمتی فرصت بده تا همه ببینند تو تیم ملی چند مرده حلاجه و بحث ها پیرامون این قضیه فروکش کنه و ( بهترین موقع برای محک دوباره رحمتی همین بازی ها بود )
چون واقعا نمیشه از حق گذشت که تو دربی واقعا خوب بازی کرد و یک تنه برابر حملات و توپخانه پرسپولیس ایستاد ...
هرچی سنگه زیپا لنگه
تومرحله بعدی میخوریم به عراق که ایندفعه راحت شکست میخوره! ومیمونه کره شمالی ووووووووو
هرچی طلسمه روسر تیم ملی خراب میشه!استرالیا که اتیشه این سوا!
مخصوصا کره جنوبی با ارپی جی... کلاش واسنایپر فقط به تیم ملی ما فکرمیکنه!
کروش با این دروازه بان به هیچ جایی نمی رسه. و در مرحله گروهی بعد به احتمال زیاد حذف میشیم.
رحمتی رو هم نیاره ولی حقیقی رو از دروزاره بکشه بیرون. در حال حاضر دروازه بان شش دانگ نداریم ولی حقیقی باید چند تا گل یک شکل بخوره که کیروش بی خیالش بشه؟ بازم همین جوری گل می خوره.
دروازه بان دیگه ای از لیگ بیاره بهتر از حقیقی هست. حالا که تیم جوون شده ضعف دروازه بان بدجور داره کارو خراب می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)