بابا هموش فکر کرده بودن بازی تموم شدِ و بردیم . . .
خیالشون راحت شده بود که بردن و غافل از همه چیز . . .
الکی الکی داریم این بازی های راحتمون را امتیازهاش را از دست میدیم.
خدا بازی های آخر و با فولاد و بقیه بالا نشین ها بخیر کنه.
بابا هموش فکر کرده بودن بازی تموم شدِ و بردیم . . .
خیالشون راحت شده بود که بردن و غافل از همه چیز . . .
الکی الکی داریم این بازی های راحتمون را امتیازهاش را از دست میدیم.
خدا بازی های آخر و با فولاد و بقیه بالا نشین ها بخیر کنه.
این فردوسی پور عجب آدمیه...اون صحنه ای که بازیکن سپاهان اخراج شد میگفت اگه این اخراجه چیجوری به آندو با اون ضربه آرنجش کارت قرمز نداد؟
دوست دارم بزنم لهش کنم...![]()
دقیقه نود هم مارو له میکنه این چجورظلمیه همه دارن ماروزیربارقهرمانی له میکنن اگه پنالتی روخراب نکرده بودیم خوب میشد اه
ولی فردوسی پور بعد از گلا از خوشحالی نمیتونست درست حرف بزنه انصافا( لیگ اینجوری داغ تر میشه ، ما برگشتیم به کورس ، کم مونده بود بیاد بخوابه کف زمین خودش )
ولی امسال کوچکترین ناراحتی هم ندارم من اگر قهرمان نشیم با این همه مشکلات ! فقط برای سه شنبه سنگ تموم بزارید همه !
اعصابم بدجور خرده. 2 امتیاز رو مفت از دست دادیم.
فوتبال همینه و کاریش نمیشه کرد. یه لحظه غفلت کردن . اگه اون توپ هم رد میشد الان 49 امتیازی بودیم تو صدر.
اگه دقت کنید کاروالیو اصلا خودشو درگیر نمیکنه. قاطی نمیشه . این مدل بازی به درد ما نمیخوره.
بازیکن باید بجنگه . بره تو پای بازیکن حریف مث آنــــــــــدو.
جلو ذوب آهن هم 2امتیاز از دست دادیم تا باز تا روز آخر استرس داشته باشیم.
بازی با فولاد و نفت وحشتناک حساسه . باید حتما اون بازیــــا رو ببریم .
نمی دونم خسرو میرسه به بازی فولاد یا نه؟!!!
Last edited by federrer; 31-01-2014 at 20:37.
به نظر من مهمترین بازیهامون بازی با سایپا و ملوان تو انزلیه که باید حتما از این 2 بازی 6 امتیاز بگیریم
از بازی با نفت و فولاد هم 2 امتیاز بگیریم تقریبا میشه گفت قهرمانی تو دست خودمونه و بازی آخر تو آزادی با تراکتور و احتمالا جلو خیل عظیم هوادارا
متاسفانه ساموئل کارت گرفت و بازی باسایپا را از دست داد نمیدونم کی از شر این مصدومیت ها و محرومیت ها راحت میشیم چه فصلی شد این فصل![]()
نشد بازی رو ببینم ولی حیف ساموئل پنالتی رو از دست داد
مثل اینکه ایمان مبعلی و میداوودی و شریفات برای بازی های آسیایی به استقلال پیوستند ! صحت داره ؟
منم تو اف بی خبرشو خوندم هنوز رسانه ای نشده اما خیلی خوبه حتما حضورشون برای تیم میتونه مفید باشه در این کمبود بازیکن
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
شریفات که نمیاد ! خود فولاد تو اسفند بازی آسیایی داره !
هیشکی فکر نمیکرد جلوی ذوب آهن و مس در مجموع 4امتیاز از دست بدیم.
خدا کنه هر طور شده سایپا و ملوان رو ببریم. که سخت تر از بازیهای قبلیمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)