اخه تو جای خودش درخواست نکردی!
اخه تو جای خودش درخواست نکردی!
دوســـــت من اينا رو ببين باحال هستنـــــ
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با دروود
دوستان،بعضی گوشی ها قابلیتی دارند که مثلا تا زمانیکه شبکه یک پیام کوتاه(SMS)را سند نکند،گوشی اتوماتیک آنرا تا زمانیکه سند شود در outbox نگه می دارد و پشت سر هم می فرستد تا زمانیکه شبکه آنرا سند کند،آیا با وجود گزینه outboxخط در گوشی k750i این قابلیت رو داراست؟اگه بله چطور میشه اونرو فعال کرد؟
سپاس
هیچی اگه اونطوری بشه Sms هات میره تو اوت باکس
فک نکنم تنظیم به خصوصی لازم داشته باشه
مال ما که این شکلی بود
مال ما که اینجوری نیست،اگه یه مسیج failed شد باید ده بار هی دکمه سند و بزنم تا سند بشه!!!![]()
فکر نکنم تنظیماتی داشته باشه.
گوشیهای K750.w800.w700 اینجوری هستند.
دروود
دوستان،من یک گوشی k750 داشتم با مموری 1گیگ،(همون که گفتم هر آهنگی روش میریزم بعد از مدتی نمی خونه....)چند روزی بود اصلا مموری کارتم رو نمیشناخت،البته اگه یکی دیگه می ذاشتیم روش می شناخت،منم هی در آوردم و زدمش جا(قبلا اینجوری درست می شد!)تا بلکه بشناسه،یهو شناختش اما مثل اینکه مموری خودش خودش فرمت شده بود،کلا همه چی روش پاک شده بود!!خالا چی کر کنم؟میشه ریکاوریش کرد؟
مموری شما خراب شوده
معمولا مموریهایی که تو بازار هستن اکثرا خراب هستن و هیچ مموری مثل یکی خودش کار نمیکنه
اما در مورد باز گشت اطلاعات
شاید برگرده ولی من تا الان هرچی امتحان کردم فقط 5% از اطلاعات رو میتونست برگردونه
هندزفری k750 م خراب شده ... .
می خواستم ببینم هندزفری بهتری توی بازار هست که به k750 بخوره ؟ با کیفیت باشه ها ها
MER C
دروود
هندز فر های مال سری w فکر کنم کیفیت بالاتری داشته باشند..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)