دوستان فریمور جدید dlink 2730 u میخوام .... نصب کنم با رست مودم اتفاقی نمیوفته ؟؟؟؟
من از سایت دی لینک چک کردم فریمور ایران توش نیست ... نوشته اگه کشور دیگه نصب کنی خطرناکه ... حالا چه کنیم ...
دوستان فریمور جدید dlink 2730 u میخوام .... نصب کنم با رست مودم اتفاقی نمیوفته ؟؟؟؟
من از سایت دی لینک چک کردم فریمور ایران توش نیست ... نوشته اگه کشور دیگه نصب کنی خطرناکه ... حالا چه کنیم ...
Last edited by arashsard; 17-03-2014 at 03:07.
مگه جدید براش اومده؟
اگه آره منم نصب کنم
در ضمن فرقی نمیکنه
آرش جان ، والا من فریمور روسیه رو نصب کردم مشکلی پیش نیومد ! البته مدل مودمم با مال شما فرق داره
من فکرکردن in اولش ورژن جدیده ... مخفف کلمه india بوده ... همون ورژن 1 هست ... تغییر نکرده ...
![]()
من خیلی مشکل داشتم و مخابرات اومد برام تا حدی رفعش کرد.
این وضعیت خط وقتی گوشی تلفن و مودم به اسپلیتر وصل هستن ( در حالی که خط خوب شده ولی پینگ افتضاح شده سایت به زور باز میشه )
این هم وضعیتی که تلفن رو جداگانه وصل کردم و مودم بدون اسپلیتر وصله ( پینگ عالی شده و سایت ها به سرعت برام باز میشن )
SNR Margin: 35.3 29.1
Line Attenuation: 25.0 18.7
Data Rate: 4096 1021
Max Rate: 23532 2531
به نظرتون چیکار کنم؟
اعلام خرابی کردی که مخابرات اومد؟ تهران که مخابرات میگه نویز اینترنت به ما ربطی نداره ما فقط مسئول بوقیم !
نه یه آشنا دارم تو مخابرات
البته نباید بگی که نویز داری! باید بگی خطم مشکل داره. چون اگه بگی نویز داره زنگ میزنن خش خش نمیکنه خط میگن نویز نداره
محمود خان شما 2500 u داری ؟
خطتت خوبه ... من حدس میزنم زمانی که اومدی سیم رو جدا کردی دوباره زدی آی پیت و مسیر خطوطت عبوریت gateway عوض شده .... شما یه tracert بگیر ... چک کن با هم ...
حسین نرم افزار مودم رو آپدیت کنیم چه تاثیری داره؟
اطلاعاتی داری؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)