تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 427 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

2

درایورای دوربین و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...........پیشنهاد میکنم اگر رجیستر گوشیتون اصلی نیست(چنج شده ) این کارو نکنید!...........

فایلهای صدا رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر...البته باید عضو بشی....اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی کامله.....اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......این کارا ریسکش بالاست ممکنه یه جا اشتباه کنی بعد مجبور بشی گوشی و بدی بیرون فلش کنن! اگه رجیستر گوشیت اصلیه اینکارو بکن...اگه تمام مراحلو درست انجام بدی هیچ خطری نداره..میتونی چند تا منو خوشگل فلش بهش اضافه کنی.. صداشو ردیف کنی..دوربینشو و..............اما اگه رجیستر گوشیت عوض شده اینکارو نکن چون 99% w810 ها رو بخوای برشون گردونی به حالت اول با ++xs وسط کار هنگ میکنه که باید کل main رو روش با همین برنامه فلش کنی تا گوشی کار کنه (تغیرات و نشون بده) که با این کار imea گوشیتون برمیگرده به شماره اصلی و گوشی دیگه آنتن نمیده!!

چنج شده است آخه ... ای بابا !!!! چه بد ...

.

ببینید یعنی هیچ تغییری نمیشه تو این گوشی ها ایجاد کرد یا اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد و فلش لازم باشه این مشکلاتی که گفتید پیش میاد ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

6

حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!

بابا پروفشنااال ! این کاره ... ، خب پسر خوب تو که بلدی مارم در یاب راجع به تنظیمات دوربین و اینا یه مقاله بنویس بچه ها ام استفاده کنن دیگه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آره خواه نا خواه ری.ه میشه به دوربین گوشی
    عوامل زیاد موثره تو پایین اومن کیفیت عکس مثلا همن دستمالی کردن لنز عکس گرفتن از چیزای خیلی نورانی مثل خورشد یا دستگاه جوشکاری و... و همچنین عکس گرفتن هم به مرور از کیفیتش کم میکنه و باز کردن دوربین( که در مورد موبال صادق نیست) و گرد و خاک و رطوبط و....
    همین آخریا که رفته بودم کویر گوشیم از جیبم افتاده بود و زیر دست و پا رفته بود زیر ماسه ها... وقتی پیداش کردم تا چند روز از اسپیکراش مثل نمک پاش ماسه میریخت بیرون همه جاشو تمیز کردم اما به لنزش دست نزدم.
    خداییش 810 خیلی سگ جون تر از اونیه که شما فکرشو میکنید!!!!!!!!!!( قابل توجه اونایی که میگن سونی اریکسون سوسوله)
    آره من این حرفو قبول دارم گوشی خودم بیش از 10 بار از فاصله 1 متری افتاده ولی هیچیش نشده

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره من این حرفو قبول دارم گوشی خودم بیش از 10 بار از فاصله 1 متری افتاده ولی هیچیش نشده
    550 قبلیمم با اینکه چرخشی بود بسیار محکم و آسیب ناپذیر بود .

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

w810=گوشکوب ظریف و زیبا ...

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چنج شده است آخه ... ای بابا !!!! چه بد ...

.

ببینید یعنی هیچ تغییری نمیشه تو این گوشی ها ایجاد کرد یا اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد و فلش لازم باشه این مشکلاتی که گفتید پیش میاد ؟!

اگه imea برگرده به شماره اصلی میتونی بدی بیرون با box دوباره سریالشو عوض کنن(کاری که موبایل فروشها مثل آب خوردن بلدند )فقط یه پولی از جیبت میره همین!

تغییر که میشه داد فقط باید صبر کنی اونهایی که برنامه phon xs رو نوشتند بتونند باهاش w810i رو به طو کامل هک کنند بعد اونوقت با روش bruteforcing ! یا همون( زورچپونیه ) خودمون میتونی گوشی خودتو customize (یا به قول خودمون (انگولک)) کنی!!!

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه imea برگرده به شماره اصلی میتونی بدی بیرون با box دوباره سریالشو عوض کنن(کاری که موبایل فروشها مثل آب خوردن بلدند )فقط یه پولی از جیبت میره همین!

تغییر که میشه داد فقط باید صبر کنی اونهایی که برنامه phon xs رو نوشتند بتونند باهاش w810i رو به طو کامل هک کنند بعد اونوقت با روش bruteforcing ! یا همون( زورچپونیه ) خودمون میتونی گوشی خودتو customize (یا به قول خودمون (انگولک)) کنی!!!
    اقا یعنی هیچ راهی نیست ما بتونیم imei گوشیو بدون باکس عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه وقتی بدون باکس میشه فلش کرد باید اینکارم بشه انجام داد!!!!!!!!!!

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

من یه دبلیو810 دارم
    وقتی میخوام sm بدم میگه sending failed
    باید چندبار بفرستم تا درس بشه مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یه دبلیو810 دارم
    وقتی میخوام sm بدم میگه sending failed
    باید چندبار بفرستم تا درس بشه مشکل چیه؟
    آقا گوشیت از گوشی منم سالم تره فقط شبکه شلوغه بهت راه نمیده!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا حمید ببخشید وظیفه مدیر اینجاس ولی به نظرم اگر این عکس امضا رو کوچکتر کنی بهتره . اینجوری کل صفحه میریزه به هم ( حد اقل مال من که اینجوریه)

(یاداشت شخصی خارج از بحث فروم
    اینا عکس کیه؟ خوان مارتینو که شناختم . بقیشون کی هستن.
    اون سری که خوان مارتین اومده بود ایران من عکاس برنامه اش بودم . اگر باهاش خیلی حال میکنی یکی دوتا از عکساشو برات بفرستم.اگر یادت باشه کسی اصلا اجازه عکاسی نداشت. و هیج عکسی هم تو اون مراسم گرفته نشد!!!)
    Last edited by nakhordemast; 20-03-2007 at 22:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •