چنج شده است آخه ...ای بابا !!!! چه بد ...
.
ببینید یعنی هیچ تغییری نمیشه تو این گوشی ها ایجاد کرد یا اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد و فلش لازم باشه این مشکلاتی که گفتید پیش میاد ؟!
چنج شده است آخه ...ای بابا !!!! چه بد ...
.
ببینید یعنی هیچ تغییری نمیشه تو این گوشی ها ایجاد کرد یا اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد و فلش لازم باشه این مشکلاتی که گفتید پیش میاد ؟!
بابا پروفشنااال ! این کاره ...، خب پسر خوب تو که بلدی مارم در یاب راجع به تنظیمات دوربین و اینا یه مقاله بنویس بچه ها ام استفاده کنن دیگه ...
![]()
آره من این حرفو قبول دارم گوشی خودم بیش از 10 بار از فاصله 1 متری افتاده ولی هیچیش نشده![]()
550 قبلیمم با اینکه چرخشی بود بسیار محکم و آسیب ناپذیر بود .
اگه imea برگرده به شماره اصلی میتونی بدی بیرون با box دوباره سریالشو عوض کنن(کاری که موبایل فروشها مثل آب خوردن بلدند)فقط یه پولی از جیبت میره همین!
تغییر که میشه داد فقط باید صبر کنی اونهایی که برنامه phon xs رو نوشتند بتونند باهاش w810i رو به طو کامل هک کنند بعد اونوقت با روش bruteforcing ! یا همون( زورچپونیه ) خودمون میتونی گوشی خودتو customize (یا به قول خودمون (انگولک)) کنی!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اقا یعنی هیچ راهی نیست ما بتونیم imei گوشیو بدون باکس عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه وقتی بدون باکس میشه فلش کرد باید اینکارم بشه انجام داد!!!!!!!!!!![]()
من یه دبلیو810 دارم
وقتی میخوام sm بدم میگه sending failed
باید چندبار بفرستم تا درس بشه مشکل چیه؟
آقا گوشیت از گوشی منم سالم تره فقط شبکه شلوغه بهت راه نمیده!
آقا حمید ببخشید وظیفه مدیر اینجاس ولی به نظرم اگر این عکس امضا رو کوچکتر کنی بهتره . اینجوری کل صفحه میریزه به هم ( حد اقل مال من که اینجوریه)
(یاداشت شخصی خارج از بحث فروم
اینا عکس کیه؟ خوان مارتینو که شناختم . بقیشون کی هستن.
اون سری که خوان مارتین اومده بود ایران من عکاس برنامه اش بودم . اگر باهاش خیلی حال میکنی یکی دوتا از عکساشو برات بفرستم.اگر یادت باشه کسی اصلا اجازه عکاسی نداشت. و هیج عکسی هم تو اون مراسم گرفته نشد!!!)
Last edited by nakhordemast; 20-03-2007 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)