سلام
دو را داره
جفتش تو Run (با دکمه ترکیبی Win key +R)
یا بزن Dxdiag
یا MSinfo32
سلام
دو را داره
جفتش تو Run (با دکمه ترکیبی Win key +R)
یا بزن Dxdiag
یا MSinfo32
سلام دوستان من z500/core i7/Gefors740M/6gig ram گرفتم رنگ سفید با کیبورد backlight. این انجمن واقعا تو انتخابم تاثیر خوبی داشت از همه ممنونم
راستی من 2700 گرفتم گرانتی الماس بنظرتون کلاه سرم نرفته؟آخه عجله داشتم و انگار قحطی z500 corei7 گرفته بود، بزور اینو پیدا کردمش البته از لج تخفیف ندادنش مجبورش کردم ویندوز7تحویلم بده تا بره درایوراشو دانلود کنه حالش جا بیاد
![]()
Last edited by v.abdollahi; 03-08-2013 at 19:33.
البته فکر نکنم موقع شارژ روشنم بشه مشکلی داشته باشه
موقع روشن شدن دکمه fn+f2 رو بزن و وارد بایوس شو
سلام دوستان
وقتی باطریم کم میشه اصلا پیامی نمیده که باطری کمه.باید چیز خاصیرو تنظیم کنم؟
عجب جیگری شد این لپتاپمبایاسو آپدیت کردم دماش از 70-75 رسید به حدود 59.گوش شیطون کر انگاری مصرفشم کم شده
به همه دوستان 100% توصیه میکنم آپدیت کنن. لامصب لپتاپم دیگه داش آب میشد انقده داغ بود.بچه ها مچکریم از راهنماییاتون
lion چی شد حاجی؟ یه کمکی در خرید این لپ تاپ بکنید دیگه...پیرم کرد![]()
سلام.دوست عزیز لپ تاپ z500 خیلی بهتره چرا که سی پی یو 3537u این لپ تاپ خیلی ضعیف تر از لنوو z500 هستش و همین یه مورد یعنی کاملا برتری.چون سی پی یو یعنی قدرت و سرعت. همچنین دارای 3 مگ کش هستش که Z500 دارای 6 مگ کش هست که باز هم یعنی سرعت بهتر.همچنین شنیدم بک لایت نداره البته این یه دونه رو شنیدم.پس به هیچ عنوان k56 رو نگیرین.اما اگه دنبال لپ تاپ خوبتری هستین برین دنبال N46VZ که اولا قیمتش خیلی اومده پایین و همچنین اینکه کانفیگش واقعا عالیه چون هم سی پی یو 3610QM داره و هم گرافیکش 650 DDR5 هستش که واقعا عالیه.قیمتش اگه اشتباه نکنم 3 تومان شده.
سلام هرکی z500 داره که داغ میکنه وشارژش زود تموم میشه با من تماس بگیره تا راهنماییش کنم.09386852615
سلام داداش
بهتر نیست تو انجمن بگی همه استفاده کنند؟ برای همین کاره دیگه!
سلام دوست من لطف میکنی بگی البته الان دیروقته وگرنه تماس میگرفتم اگه بشه تو همین تاپیک بگی بهتره و ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)