سلام به همه
یه دو سه روزه گیرنده ما (بلوسنس) چند بار در روز تصویرش برای حدودا 2 ثانیه می ره می نویسه " عدم وجود سیگنال" به نظر شما مشکل فرستنده هست یا مال گیرنده ماست؟ خونمون سمت امیرآباد تهرانه.
سلام به همه
یه دو سه روزه گیرنده ما (بلوسنس) چند بار در روز تصویرش برای حدودا 2 ثانیه می ره می نویسه " عدم وجود سیگنال" به نظر شما مشکل فرستنده هست یا مال گیرنده ماست؟ خونمون سمت امیرآباد تهرانه.
در حال حاضر چند شبکه ی دیجیتال رو در تهران میتونیم دریافت کنیم
با سلام .
دوستانی که از stb های دنای236 HD استفاده میکنند ، یه زحمتی بکشند از مزایا و معایب این دستگاه بنویسند .
1 - کیفیت تصویرش چه طوره ؟
2 - تلتکس و منوی فارسی داره ؟
3 - منوهاش Transparent هستند ؟
4 - زیر نویس فارسی رو نشون میده ؟
5 - آیا طبق کاتالوگ خودش ، میشه موقع ضبط یه کانال ، کانال های دیگه رو دید ؟بستگی به نوع تلویزیون که تصویر در تصویر رو هم پخش نکنه نداره؟
6 - مشکل Firmware نداره ؟ آیا تا به حال آپدیتی براش ارائه شده ؟
7 - کنترلش چطوره ؟
8 - راستی هارد NTFS رو میشناسه ؟
9 - برنامه ریزی برای ضبطش چطوره ؟ خوب کار میکنه ؟ دقیقا هر چی بهش بدی اجرا میکنه ؟
10 - میگن Xvision داغ میکنه ؟ دنای چطوره ؟
11 - یه خورده راجع به فرمت هایی که ساپورت میکنه بگید ؟
12-زمان تعویض کانالش چطوره؟
13-تصویر رو شارپ نمی کنه؟
و خلاصه هرنکته ای که به ذهن مبارکتان میرسد ، لطف کنید .
این مشکل هنوز هم واسه من رفع نشده. کسی راهنمایی نمی کنه؟
در حال حاضر چند شبکه ی دیجیتال رو در تهران میتونیم دریافت کنیم
14 شبکه تلویزیونی + 10 رادیو
پرس تی وی + العالم + یک استانی + مستند + کوثر + جام جم + 8 تای دیگه =14
دفترچش رو نگاه كردي ؟ چيزي در اينباره ننوشته ؟ اگه اون تكنسينه گفته نصب ميكنم حتما داره . ولي بعيد مي دونم چيزي باشه كه نياز به تكنسين داشته باشه .يعني كار سخت افزاري كه نيست هرچي هست تنظيمات تلويزيون بايد باشه . مي تونيد مدل رو هم تو اينترنت سرچ كنيد ببينيد چطورياست ....
مهم اینه که با فرمت پخش h.264 يا همون امپگ 4 سازگار باشه دفترچشو مطالعه کن
من در حدود دو ماه است که از دستگاه پرویژن t7 استفاده میکنم انصافا در این مدت کوچکترین مشکلی در دریافت تصاویر دیجیتال نداشتم فقط دو مشکل نرم افزاری پلیر این دستگاه دارد که امیدوارم هر چه سریعتر با آپدیت جدید برطرف بشه :
1. عدم نمایش زیر نویس فارسی
2. به صورت فول اسکرین پخش کردن تصاویر واید که باعث زمخت شدن تصاویر میشه
آپديت جديدش رو استفاده كردي؟ واسه هفته پيش رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)