تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 457 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

با سلام
    من این پست رو توی تاپیک "بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب" گذاشتم که فقط یکی از دوستان بهم پاسخ داد و چون بحث (یا شاید کل کل) توی اون تاپیک خیلی داغه پست من سریع رفت تو حاشیه و نظر بقیه دوستان رو نفهمیدم!!!

من چند سالی هست که از ESET Smart Security استفاده میکنم و یه دفعه تصمیم گرفتم عوضش کنم (به خاطر دردسر آپدیت و لایسنس و ...) و به نظر خودم COMODO Smart Security میتونه بهترین گزینه باشه! ولی قبل از استفاده یه سری سوال داشتم:
    اول از همه COMODO نسبت به ESET چقدر سنگین تره و چقدر باعث افت سرعت سیستم میشه؟ (آخه سیستمم تقریبا قدیمیه!) (این قسمت خیلی واسم مهمه)
    دوم، از لحاظ امنیت (هم آنتی ویروس و هم فایروال) از ESET که کم نداره؟؟؟
    سوم، توی همین فروم چند جا از ترکیب آنتی ویروس های دیگه با فایروال COMODO صحبت کرده بودن! مگه آنتی ویروس خود COMODO مشکل خاصی داره؟!!
    خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم...

حالا بقیه سوالات من:
    تا جایی که من فهمیدم COMODO اول از همه، تمام کرک ها و کی جن های توی سیستمو قرنطینه میکنه که باید از قرنطینه درشون بیاریم و اعتماد سازیشون بکنیم، حالا میخواستم بیبینم میشه از کل تنظیمات و لیست امن بک آپ گرفت که هر دفعه بعد از عوض کردن ویندوز یا پاک کردن برنامه نخوام دوباره همشون رو انجام بدم؟؟؟
    کار کردن با فایروالش به راحتی ESET هست که جلوی دسترسی هر چیزی که خواستیم (برنامه یا پورت یا آی پی) رو به اینترنت بگیره؟

فعلا همینا رو یادم بود، تا بعدا بقیشو بپرسم...

خیلی ممنون
    Last edited by mehrdad x; 07-08-2013 at 23:09.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

توی اون تاپیک خیلی داغه پست من سریع رفت تو حاشیه و نظر بقیه دوستان رو نفهمیدم!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال:

من چند سالی هست که از ESET Smart Security استفاده میکنم و یه دفعه تصمیم گرفتم عوضش کنم (به خاطر دردسر آپدیت و لایسنس و ...) و به نظر خودم COMODO Internet Security میتونه بهترین گزینه باشه!

به خاطر دردسر لایسنس و پیرو اون آپدیت.... بله پس کومودو میتونه آلترناتیو خوبی باشه. رایگان بودنش این مسائل را حل کرده.... شما یک آنتی ویروس اورجینال دارید. که نه تنها به آی-پی کشور شما حساس نیست. بلکه در انجمنش هم ساپورتتون میکنن.

اول از همه COMODO نسبت به ESET چقدر سنگین تره و چقدر باعث افت سرعت سیستم میشه؟ (آخه سیستمم تقریبا قدیمیه!) (این قسمت خیلی واسم مهمه)

قدیما با نود کار میکردیم خیلی سبک بود... الانم احتمالا هست... منتها به نظر من کومودو هم سبکه... (ولی فعلا نمیتونم مقایسه بکنم)... روی سیستمهای قدیمی راحت کار میکنه... ولی برخی دوستان اظهار داشتند که روی سیستم اونها کمی سنگین هست.... و بقیه هم این مشکل را ندشتند مخصوصاً در نسخه جدید.... اگر شما هم جزو اون دسته باشید که کومودو روی سیستم شما مشکلی نداشته باشه... میتونم بگم با یک محصول نسبتا ملایم و معمولی به لحاظ پرفورمنس مواجه میشید که به راحتی براتون کار میکنه.... پس این مورد را باید روی سیستم خودتون تست کنید!

دوم، از لحاظ امنیت (هم آنتی ویروس و هم فایروال) از ESET که کم نداره؟؟؟

Eset خوبه.... کومودو هم خوبه.... من کسری در کومودو در برابر Eset نمیبینم!

توی همین فروم چند جا از ترکیب آنتی ویروس های دیگه با فایروال COMODO صحبت کرده بودن! مگه آنتی ویروس خود COMODO مشکل خاصی داره؟!!

نه، اگر خواستی کومودو نصب کنی، اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کن....یا بیخیالش شو!...
    (حرفمو پس گرفتم! میتونی با یک آنتی دیگه هم ست کنی) ...صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

تا جایی که من فهمیدم COMODO اول از همه، تمام کرک ها و کی جن های توی سیستمو قرنطینه میکنه که باید از قرنطینه درشون بیاریم و اعتماد سازیشون بکنیم، حالا میخواستم بیبینم میشه از کل تنظیمات و لیست امن بک آپ گرفت که هر دفعه بعد از عوض کردن ویندوز یا پاک کردن برنامه نخوام دوباره همشون رو انجام بدم؟؟؟

بله. مثل اب خوردن.

کار کردن با فایروالش به راحتی ESET هست که اجازه دسترسی هر چیزی که خواستیم (برنامه یا پورت یا آی پی) رو به اینترنت نده؟

بله. فقط فایروال را بزارید روی "حالت کاربر" کار دیگری نیاز ضروری نیست.

فعلا همینا رو یادم بود، تا بعدا بقیشو بپرسم...

هان!... بقیشو؟... به شرطی که سخت نباشه! ما سه روز بریم استراحت

3. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لطفا حذف شود!
    Last edited by ali.reihani; 08-08-2013 at 02:03.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دو تا سوال
    اول اینکه این برنامه ویروس توتال که روی سیستم نصب میشه لینک دانلودش چیه؟ و البته چند نوع داره؟ من قبلا یکی نصب کردم رو سیستم خودم ولی میخواستم یه جا دیگه نصب کنم رفتم ستاپ دانلود کردم با اینی که رو سیستم خودم نصب هست فرق میکنه اینی که الان نصب هست وقتی ارجا میکنم پروسه های جاری رو نشون میده میشه فایل هم از داخل هارد بهش داد و البته هیچ قابلیت دیگه ای نداره(مفید و مختصر) اگه کسی متوجه شده من کدوم نوعش رو دارم منون میشم لینک ستاپش رو بده فکر هم میکنم از همین تایپیک قبلا دانلود کردم
    یکی هم اینکه اگه یه فایلی بزرگ باشه چطوری میشه توی ویروس توتال اون رو تست کرد؟ و حالا جدایی از اندازه جای دیگه ای هم غیر این سایت وجود داره؟ رتبش نسبت یه ویروس توتال خیلی پاینتره؟ و ایا این مشکل بزرگ وبدن فایل رو هم حل میکنه؟
    (خود سوال دوم ترکیبی بود)
    به سبک علی اقا این رنگی کردمش
    با تشکر

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دو تا سوال
    اول اینکه این برنامه ویروس توتال که روی سیستم نصب میشه لینک دانلودش چیه؟ و البته چند نوع داره؟ من قبلا یکی نصب کردم رو سیستم خودم ولی میخواستم یه جا دیگه نصب کنم رفتم ستاپ دانلود کردم با اینی که رو سیستم خودم نصب هست فرق میکنه اینی که الان نصب هست وقتی ارجا میکنم پروسه های جاری رو نشون میده میشه فایل هم از داخل هارد بهش داد و البته هیچ قابلیت دیگه ای نداره(مفید و مختصر) اگه کسی متوجه شده من کدوم نوعش رو دارم منون میشم لینک ستاپش رو بده فکر هم میکنم از همین تایپیک قبلا دانلود کردم
    یکی هم اینکه اگه یه فایلی بزرگ باشه چطوری میشه توی ویروس توتال اون رو تست کرد؟ و حالا جدایی از اندازه جای دیگه ای هم غیر این سایت وجود داره؟ رتبش نسبت یه ویروس توتال خیلی پاینتره؟ و ایا این مشکل بزرگ وبدن فایل رو هم حل میکنه؟
    (خود سوال دوم ترکیبی بود)
    به سبک علی اقا این رنگی کردمش
    با تشکر
    تا جایی که من اطلاع دارم ویروس توتال برنامه نیست یک پایگاه اینترنت برای برسی فایلهای مشکوک هست.
    شما تا 64 مگا می توانید اپلود کنید اگر بیشتر بود راهی نیست به جز اینکه فایل را تکه تکه اپلود کنید.
    ببخشید اگه نتونستم کمک کنم.

7. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون
    اونو که میدونم یه سایت هست ولی یه برنامه هست تو ویندوز که نصب میکنی هم تو منوی راست کیلیک اضافه میشه و هم میتونی خود برنامه رو باز کنی فایل رو بهش بدی تا با سایت ویروس توتال چک کنه منتها من یه برنامه رو سیستم دارم که نمیدونم ستاپش چی شد الانم چند تا برنامه دانلود کردم و نصبش کردم با اینی که رو سیستم هست فرق میکنه

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ممنون
    اونو که میدونم یه سایت هست ولی یه برنامه هست تو ویندوز که نصب میکنی هم تو منوی راست کیلیک اضافه میشه و هم میتونی خود برنامه رو باز کنی فایل رو بهش بدی تا با سایت ویروس توتال چک کنه منتها من یه برنامه رو سیستم دارم که نمیدونم ستاپش چی شد الانم چند تا برنامه دانلود کردم و نصبش کردم با اینی که رو سیستم هست فرق میکنه
    درود :
    دوتا برنامه داره ویروس توتال (تا جایی که من میدونم ):
    1 ویروس توتال اسکنر : که فقط هش فایلها رو با دیتابیسش مقایسه و نتیجه رو میگه و حجمش خیلی پایینه(حدود 3 مگابایت)
    2-ویروس توتال آپلودر : که بجای وارد شدن به سایت از طریق رابط کاربری برنامه فایل رو ارسال و اسکن و جوابشو بهتون میده (حجم=140 کیلو بایت)
    Last edited by aylar6888; 08-08-2013 at 14:10.

10. 5 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون همین دومی بود
    البته اینو بگن ظاهرا چند شرکت دیگه برنامه مشابه این زدن و مبناش همون ویروس توتال هست ولی شکل ظاهری برنامه فرق میکنه من سافت 98 سرچ کردم دو نوع مختلف دیدم که هر جفتش با این فرق میکرد

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون همین دومی بود
    البته اینو بگن ظاهرا چند شرکت دیگه برنامه مشابه این زدن و مبناش همون ویروس توتال هست ولی شکل ظاهری برنامه فرق میکنه من سافت 98 سرچ کردم دو نوع مختلف دیدم که هر جفتش با این فرق میکرد
    بیایید برید تویه همون سایت ویروس توتال اسکن کنید خیلی راحت تر و سریع تر هستش

13. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بیایید برید تویه همون سایت ویروس توتال اسکن کنید خیلی راحت تر و سریع تر هستش
    اتفاقاً این برنامه خیلی بهتر از آپلود توی سایتش هست , چون قبل از ارسال HAsh برنامه رو چک میکنه و اگر قبلاً فایل فرستاده شده دوباره فایل رو بر روی سرور ویروس توتال آپلود نمیکنه (90 درصد فایل ها رو هم که من چک کردم قبلا در ویروس توتال اسکن شده بود) یعنی صرفه جویی در وقت و ترافیک !
    چه عجب بعد از این پست نگفتین وای ناظرها ببخشن به خاطر اسپم و از این حرف ها ...
    دو تا سوال
    با تشکر
    ویروس توتال محدودیت 20 مگ داره
    نیازی هم نیست شما فایل ها بیشتر از 20 مگ رو تو ویروس توتال آپلود کنید ویروس خیلی حجم داشته باشه 1 مگابایت

شما همین برنامه که حمید دادن نصب کنید و بر روی هر فایل کلیک راست و سند تو ویروس توتال رو بزنید

حالا که بحث ویروس توتال شد بد نیست اشاره ای هم کنیم به ویروس توتال برای آندروید !
    Last edited by jolan57; 08-08-2013 at 20:22.

15. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •