تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 205 از 328 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من یک سالی هست که عقدکردم و دوران نامزدی رو به خوبی و خوشی و بدون جنگ و دعوا با خانوم سپری می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرات دوستان رو نه به طور کامل ولی ی نگاهی انداختم و خوندم ، خیلی دوستان نگاه خیلی بدی در مورد ازدواج فامیلی دارن و شایدم روابط فامیلیشون باعث شده نظراتی عجیب بدن! من خودم فردی بودم که اصلاً به ازدواج در فامیل فکر نمی کردم و شاید دلیل اصلیش باورهای غلط و نصیحت های عامیانه ای هست که بین مردم پخش شده ، ولی ی مدتی که گذشت فهمیدم حسی خوب به خانومم دارم و این موضوع رو به مادرم منتقل کردم و این اتفاق به قول گفتنی عقدمون سنتی صورت گرفت ، نمی دونم چرا جوونا با کلمه سنتی مشکل دارن ، سنتی یعنی هرچیزی با رسم و رسومات خودمون انجام بشه ولی با شرایط امروزی و مدرن، ما جشن نامزدیمون رو هم در بهترین تالار شمال گرفتنیم با تعداد مهمونای کم و بسیار هم باهم خوشبختیم در مورد شناخت یک مسائلی رو باید بگم، ازدواج فامیلی در صورتی خوبه که شناختت در مورد خانواده ، اخلاقیات دختر مقابل و خانوادش ، وضعیت مالیش و ... کامل باشه و با شرایط خودت و خانوادت بخونه و هیچ مشکل خانوادگی و ارتباطی هم وجود نداشته باشه و ... من خودم ازدواج فامیلی رو در شرایط امروزی و مشکلاتی که در ازدواج با سطح توقعات و شناخت و ... وجود داره در صورتی که کیس مناسب باشه مناسب می دونم

2. 10 کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من خودم ازدواج فامیلی رو در شرایط امروزی و مشکلاتی که در ازدواج با سطح توقعات و شناخت و ... وجود داره در صورتی که کیس مناسب باشه مناسب می دونم
    درســــته ... باز لااقل میتونی روی دختر فامیل حساب باز کرد ... خوب یا تا حدودی میشناسیش . ا
    و راحت تر میتونی بهش فکر کنی .
    چون میدونید , در حال حاظر به نظرم یکی از دلایل کاهش ازدواج مخصـوصا در آقایان همین عدم اعتماد هستش .

یک چیز مهم تر اینکه توی ایران ما, این دختر و پسر نیستن که درگیر ازدواج هستن . بلکه خانواده ها نیز نقش مهمی دارن .
    یعنی اگر مثلا مادر پسر از دختر خوشش نیاد , یا پدر دختر از پسر خوشش نیاد , این میتونه در دراز مدت باعث تنش بشه و یک سری موضوعات دیگه .
    چون اولا شناخت کافی نداشتن خوانواده ها با هـــــم . و هم اینکه ناخوادآگاه یک سری دروغ ها و بلفت ها نیز آشکار خواهند شد که باعث دلسردی میشه .
    من حتی دیدم که پدر دختر از پدر پسر خوشش نیومده و همین باعث شده دختر و پسر با مشکل روبه رو بشن .

پس همونطور که شما عرض کردید , مورد مناسب توی فامیل بود , منم میگم باز از غریبه بهتره . چون این طوری خانواده در یک سطح اجتماعی هستن تقریبا .

4. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من یک سالی هست که عقدکردم و دوران نامزدی رو به خوبی و خوشی و بدون جنگ و دعوا با خانوم سپری می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرات دوستان رو نه به طور کامل ولی ی نگاهی انداختم و خوندم ، خیلی دوستان نگاه خیلی بدی در مورد ازدواج فامیلی دارن و شایدم روابط فامیلیشون باعث شده نظراتی عجیب بدن! من خودم فردی بودم که اصلاً به ازدواج در فامیل فکر نمی کردم و شاید دلیل اصلیش باورهای غلط و نصیحت های عامیانه ای هست که بین مردم پخش شده ، ولی ی مدتی که گذشت فهمیدم حسی خوب به خانومم دارم و این موضوع رو به مادرم منتقل کردم و این اتفاق به قول گفتنی عقدمون سنتی صورت گرفت ، نمی دونم چرا جوونا با کلمه سنتی مشکل دارن ، سنتی یعنی هرچیزی با رسم و رسومات خودمون انجام بشه ولی با شرایط امروزی و مدرن، ما جشن نامزدیمون رو هم در بهترین تالار شمال گرفتنیم با تعداد مهمونای کم و بسیار هم باهم خوشبختیم در مورد شناخت یک مسائلی رو باید بگم، ازدواج فامیلی در صورتی خوبه که شناختت در مورد خانواده ، اخلاقیات دختر مقابل و خانوادش ، وضعیت مالیش و ... کامل باشه و با شرایط خودت و خانوادت بخونه و هیچ مشکل خانوادگی و ارتباطی هم وجود نداشته باشه و ... من خودم ازدواج فامیلی رو در شرایط امروزی و مشکلاتی که در ازدواج با سطح توقعات و شناخت و ... وجود داره در صورتی که کیس مناسب باشه مناسب می دونم
    منم گفتم اگه هر دو طرف سنتی باشن مشکلی پیش نمیاد ، من به شخصه هیچ مشکلی با سنتی بودن ندارم و خیلی هم احترام قائلم بهشون ، ولی خودم چون مدرنم نمیتونم کنار بیام با سنتیا ... حالا شاید وقتی میگی "مدرنم" این ذهنیت بیاد که مدرنا بهتراز سنتیا و این حرفا ولی نه منظور من اصلا به برتری دخلی نداره ، برتری افراد رو ملاک های دیگه ای تعیین میکنه ... به هر حال شما هم شناختتون کامل بوده و این خیلی مهم هست.... منم میگم آدم اگه شناخت کامل داشته باشه و طبعا علاقه هم داشته باشه بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد.

اینو به طور کلی عرض میکنم از دید من دوره نامزدی مثل یه فیلم سینمایی میمونه ... ملاک خوبی نیست برای تعیین موفقیت ازدواج.... مهم سالای بعد از ازدواجه.
    Last edited by mjorh; 01-04-2015 at 12:29.

6. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب شما رسما خیلی صمیمی هستید با فامیلاتون ...چون تا نقطه ضعف و قوت طرف رو میدونید ... ولی از دید بنده دختر خانوم مهم هستن نیازی نمیبینم عروسشون دامادشون و خلاصه تا هفت جدآبادشون رو بشناسم ....ریزه کاری و جزئیات فامیل رو دونستن چه کمکی به زندگی زناشویی میکنه ..؟ ... درضمن به نظر من "شنیدن" رو نباید گذاشت ب حساب "شناختن" ...بازم متوجه نمیشم چه جیگری میخواد بری یه خونواده جدید ...مگه میخوان سر ببرن یا میدانه جنگه ...شما به هر حال باید یه شناختی داشته باشید و سطح فرهنگی و فکری خانواده مقابل رو بسنجید بعد اقدام کنید.....به هر حال این هم نظر شماست و محترم، ولی با گفته هاتون من تشخیص دادم شما تفکر سنتی دارید و اگه طرف مقابلتون هم مثل شما سنتی باشن فک میکنم مشکلی پیش نیاد....

ولی از دید بنده دختر خانوم مهم هستن نیازی نمیبینم عروسشون دامادشون و خلاصه تا هفت جدآبادشون رو بشناسم

حالا پسر دایی و پسر عمو می گفتید ، یک حرفی... نیاز نیست آدم داماد و عروس خانواده که میخواهد باهاشون وصلت کند را بشناسد؟!!

ریزه کاری و جزئیات فامیل رو دونستن چه کمکی به زندگی زناشویی میکنه ..؟
    بله کمک میکند. من میدانم و انها هم میدانند با چه کسی طرف هستند و هر یک رفتار هاشون رو تنظیم میکنند... و نیاز به ازمون و خطا نیست و چند سال بگدهر تا تازه بفهمیم هر یک چطور هستیم..
    البته این مورد ها که میگن بنده در خانواده خودمان و اطرافیان چون تجربه داشتیم .. خدمتتون میگم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درســــته ... باز لااقل میتونی روی دختر فامیل حساب باز کرد ... خوب یا تا حدودی میشناسیش . ا
    و راحت تر میتونی بهش فکر کنی .
    چون میدونید , در حال حاظر به نظرم یکی از دلایل کاهش ازدواج مخصـوصا در آقایان همین عدم اعتماد هستش .

یک چیز مهم تر اینکه توی ایران ما, این دختر و پسر نیستن که درگیر ازدواج هستن . بلکه خانواده ها نیز نقش مهمی دارن .
    یعنی اگر مثلا مادر پسر از دختر خوشش نیاد , یا پدر دختر از پسر خوشش نیاد , این میتونه در دراز مدت باعث تنش بشه و یک سری موضوعات دیگه .
    چون اولا شناخت کافی نداشتن خوانواده ها با هـــــم . و هم اینکه ناخوادآگاه یک سری دروغ ها و بلفت ها نیز آشکار خواهند شد که باعث دلسردی میشه .
    من حتی دیدم که پدر دختر از پدر پسر خوشش نیومده و همین باعث شده دختر و پسر با مشکل روبه رو بشن .

پس همونطور که شما عرض کردید , مورد مناسب توی فامیل بود , منم میگم باز از غریبه بهتره . چون این طوری خانواده در یک سطح اجتماعی هستن تقریبا .

درســـــــته.. شما فامیل دور و غریبه هم که باشه از پدر و مادر و اعضای فامیل هم سوال کنید بلاخره 70 درصد زندگی و اخلاق و خصوصیات طرف مقابل میاد دستتون..
    اما غریبه من شرط میبینم بیشتر 20 تا 30 درصد نمیتونی..اون هم اگر بفهمی
    مثل قدیم نیست که بری از همسایه بپرسی فلانی چطور هست
    اینقدر پنهان کاری میکنند بعد از ازدواج معلوم میشه اصلا طرف کی بوده و یک سری ظاهر درست کرده..

شما کیس مناسب در فامیل داشته باشی .. اون میفهمه اخلاق و خصوصیات خانواده شما رو.. شما هم همین طور(حداقل درصد بالایی )
    اختلاف فرهنگی نداری... همه یک جور هستند فوقش برخی چند تا پله بالاتر یا پائین تر..

من که در اطرافیانم اینقدر ی که ازدواج با غریبه ها ناراضی هستند با فامیل این طور نیست
    حداقل ش اگر با فامیل خیلی هم راضی نیست و تعریف نمیکنه... دیگه کارش بیخ پیدا نمیکنه..
    هر چند بوده در ازدواج فامیلی کلی مشکلات و طلاق

معایب و مزایا داره هر کدام و با توجه به قدرت ریسک پذیری افراد فرق میکنه
    من شخصا جیگر نمیکنم .. زیاد دنبال غریبه برم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حالا پسر دایی و پسر عمو می گفتید ، یک حرفی... نیاز نیست آدم داماد و عروس خانواده که میخواهد باهاشون وصلت کند را بشناسد؟!!

بله کمک میکند. من میدانم و انها هم میدانند با چه کسی طرف هستند و هر یک رفتار هاشون رو تنظیم میکنند... و نیاز به ازمون و خطا نیست و چند سال بگدهر تا تازه بفهمیم هر یک چطور هستیم..
    البته این مورد ها که میگن بنده در خانواده خودمان و اطرافیان چون تجربه داشتیم .. خدمتتون میگم...
      محتوای مخفی: C'mon ... 

من کلا این حساسیت شناخت اطرافیان رو متوجه نمیشم ... چه دلیلی داره افرادی که هر چند ماه خواهم دید و یه گفتگوی ساده باهاشون خواهم داشت رو بشناسم .... آزمون و خطا ؟ ! مگه ... این خیلی مضحکه از دید من ببخشید. اینجوری که شما میفرمایید حتی اگه دختر مناسب رو هم پیدا کنید صرفا به خاطر چند تا نخاله تو فامیلشون منصرف میشید از وصلت ...

به نظر باور و اعتماد دو طرف نسبت به هم دیگه کلید موفقیت ازدواجه نه شناخت کامل اطرافیان و نمیدونم عموش کیه داییش کیه دامادشون کیه .... شما اگه به طرف مقابل و اعتماد و باور داشته باشید و این اعتماد و باور دو طرفه باشه نیازی نیست جدوآباد طرف بشناسید ....مگه میخواید با اونا زندگی کنید ؟ ... اون زندگی که به خاطر حرف مردم از هم پاشیده میشه از اولشم ایراد داشته چون پیوند باید اونقدری قوی باشه که اطرافیان نتونن تاثیری توش داشته باشن ...و خیلی خوش بینانس که شما اینقدر ساده نسبت به شناخت افراد عمل می کنید ....آدمارو به همین راحتی نمیشه شناخت ...بازم به هر حال این دید شماست و منم بهش احترام میزارم ولی خب نظر من طور دیگه ای هست... .و بعید میدونم ادامه بحثمون به جایی ختم بشه ..پس...موفق باشید.

10. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    به نظر من باید طرف به دل آدم بشینه باید با خودت نگاه کنی ببینی حاضری همیشه با این آدم زندگی کنی یا نه
    اگر یه همچین کسی رو پیدا نکردی پس بهتره مجرد بمونی
    ولی اطرافیان میگن نه دیگه الان سن ازدواجه سخت نگیر و این حرفا وقتی زندگی خودشونو میبینی میبینی همش بحث و مجادله و دعوا و دلخوریه اینا با خودت میگی اینا خودشونو انداختند تو چاه حالا میخوان ما رو بندازن تد چاه برو بابا یه عده هم هستند که اینا صادق ترند میگن میگن خودتو ننداز تو چاه
    اما یه میلی در انسان هست که دوست داره خانواده داشته باشه فرزند داشته باشه
    نمی دونم چی بگم دیگه

12. 2 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یک موردی که من متوجه نشدم.. اینکه مرد هایی که واقعا عاشق زن هاشون بودن و دوست شون داشتن ، بسیار هستند که بعد از چند سال میگن دوران مجردی بهتر است یا میگن ازدواج چیز خاصی نیست..
    درصورتی که این مقدار حرف زدن و فکر در زنان کمتر است..
    چرا این طور است؟ ایا به خاطر ارضا شدن از لحاظ جنسی است؟
    یا مردها تنوع طلب تر هستند و توقع چیز فراتر از عادی داشتن؟
    فرض میکنیم ازدواج زورکی نبوده و به خواسته خود دو فرد بوده

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    یک موردی که من متوجه نشدم.. اینکه مرد هایی که واقعا عاشق زن هاشون بودن و دوست شون داشتن ، بسیار هستند که بعد از چند سال میگن دوران مجردی بهتر است یا میگن ازدواج چیز خاصی نیست..
    درصورتی که این مقدار حرف زدن و فکر در زنان کمتر است..
    چرا این طور است؟ ایا به خاطر ارضا شدن از لحاظ جنسی است؟
    یا مردها تنوع طلب تر هستند و توقع چیز فراتر از عادی داشتن؟
    فرض میکنیم ازدواج زورکی نبوده و به خواسته خود دو فرد بوده
    سلام
    شما الان تعمیم دادی به کل مردها یا فقط مردهایی که عاشق زن هاشون بودن؟ خب بنده الان متاهل هستم زنمم دوست دارم و همین چند سال هم سپری کردم.
    همه چیز فقط به طرز تفکر فرد مورد نظر، در اینجا مرد چون بنده مرد هستم، بر میگردد که ابتدای به امر اصلا ازدواج را برای حودش چه معنی کرده بوده و بعد اقدام کرده؟ بعد از ازدواج اون تعریف و پیش تعریف ذهنی چقدر با واقعیت ها همخوانی داشته و چقدر نداشته؟ این نداشته ها چه چیزهایی بودند که در دوران مجردی فرصت ارضای آن ها وجود داشته و حال وجود نداره؟ این داشته ها چه چیزهایی هست که نبودش در دوران مجردی حس میشده؟
    هر انسانی که این چیزها را پیش خودش سبک و سنگین کنه بعد میتونه با واقعیت ها بهتر کنار بیاد، حتی بر فرض اینکه ازدواج اون مدینه فاضله‎اش نبوده چون در وهله اول طبق یک تصمیم جامع و پیش زمینه های فکری ازدواج کرده نباید چنین دلسردی دیده بشه (فرض میکنیم زن زندگی هم هیچ کم و کاستی نمیگذارد)
    ازدواج یک امر مهم ولی ساده است زمانی که به دید یک مرحله تحولی به آن نگریسته بشه همه مشکلات هم رفع میشه چون در تحول هر تغییری ممکن است رخ دهد و انسانی موفق است که جنبه های مثبت و منفی را با هم نگاه کنه و به داشته هاش بیشتر از نداشته هاش تمرکز کنه.
    آدم هایی که دوست دارند دوران متاهلی را با مجردی مقایسه کنند و بعد نتیجه گیری هم بکنند همون بهتر ازدواج نکنند. چون فقط برای خود و شریک زندگی شان مشکل ایجاد میکنند.
    بنده در طول زندگی مراحلی را میگذرانم و مسلم است دیگر کودک نخواهم بود دیگر نوجوان نیستم و مرحله جوانی هم داره تموم میشه... پس سال های آتی و فعلی زندگیم رو مد نظر میگیرم و دوست میدارم و به امید آن ها گذر عمر میکنم نه با افسوس فرصت هایی که از دست رفت و عمری که سپری شد چون متحول میشوم...
    ازدواج هم همین تحول است نه از نظر گذر از یک مرحله زندگی به دیگری بلکه از نظر یک نوع بلوغ...
    نقل قول گرفته نشود مرسی چون من در بحث ها کمتر شرکت میکنم دیگه فراموش میشه

15. 6 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله درسته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •