من یک سالی هست که عقدکردم و دوران نامزدی رو به خوبی و خوشی و بدون جنگ و دعوا با خانوم سپری می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات دوستان رو نه به طور کامل ولی ی نگاهی انداختم و خوندم ، خیلی دوستان نگاه خیلی بدی در مورد ازدواج فامیلی دارن و شایدم روابط فامیلیشون باعث شده نظراتی عجیب بدن! من خودم فردی بودم که اصلاً به ازدواج در فامیل فکر نمی کردم و شاید دلیل اصلیش باورهای غلط و نصیحت های عامیانه ای هست که بین مردم پخش شده ، ولی ی مدتی که گذشت فهمیدم حسی خوب به خانومم دارم و این موضوع رو به مادرم منتقل کردم و این اتفاق به قول گفتنی عقدمون سنتی صورت گرفت ، نمی دونم چرا جوونا با کلمه سنتی مشکل دارن ، سنتی یعنی هرچیزی با رسم و رسومات خودمون انجام بشه ولی با شرایط امروزی و مدرن، ما جشن نامزدیمون رو هم در بهترین تالار شمال گرفتنیم با تعداد مهمونای کم و بسیار هم باهم خوشبختیم در مورد شناخت یک مسائلی رو باید بگم، ازدواج فامیلی در صورتی خوبه که شناختت در مورد خانواده ، اخلاقیات دختر مقابل و خانوادش ، وضعیت مالیش و ... کامل باشه و با شرایط خودت و خانوادت بخونه و هیچ مشکل خانوادگی و ارتباطی هم وجود نداشته باشه و ... من خودم ازدواج فامیلی رو در شرایط امروزی و مشکلاتی که در ازدواج با سطح توقعات و شناخت و ... وجود داره در صورتی که کیس مناسب باشه مناسب می دونم