تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 308 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مبارك همه دوستان باشه

من بازي رو نديدم ولي گلها رو ديدم خيلي خوب بودن

به اميد موفقيت جلوي psg

2. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض شوالیه سیاه پوست

ارشیا بهرامی ... يكشنبه ۱۳۹۲/۰۱/۱۸ ... ۱۶:۴۴

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارها دیده ام که فوتبالیست های بسیار با مصدومیت فوتبال را برای همیشه کنار گذاشته اند و یا پس از بازگشت دیگر هیچگاه آن بازیکن سابق نشده اند. آنها در اولین گام خود را باخته و اراده را از دست داده اند اما اینجا صحبت از شخصی دیگر است.

بله تصاویری که می بیند حقیقت دارد او اریک آبیدال است مدافع بارسلونا که پس از 402 روز دوباره در حال ورود به میدان است. باورکردنی نیست او سخترین دشمنش را شکست داده است. سرطان را.

اریک آبیدال نامی که هیچ گاه فراموش نخواهد شد. نماد اراده , مقاومت و تلاش. او یک گام هم به عقب برنداشت. آبیدال شبی رویایی را رقم زد و همگان را وادار به برخواستن برای احترام به او کرد او سمبل خواستن است. همانطور که خودش گفت می خواست باز هم فوتبال بازی کند.

شماره 22 بارسا به تاریخ پیوسته نه با گلی تماشایی یا مهار ضربه ای هولناک و یا فتح جامی ارزشمند , او فقط دوباره توانست پا به میدان بگذارد و در سطح اول دنیا فوتبال بازی کند اما پس از سخترین نبردش. نبردی در پست غیر تخصصی. این بار سرطان اشتباه کرده بود. چرا که بد کسی را هدف گرفته بود. حریفی جنگجو و خستگی ناپذیر. کسی که از به چالش کشیدن مرگبار ترین اتفاق زندگیش هراسی نداشت و هیچگاه خم به ابرو نیاورد.

آبیدال البته پیشتر نیز یکبار به همین دلیل مجبور شده بود مدتی فوتبال را کنار بگذارد و به درمان بپردازد. اما زمانی که به میادین بازگشت توانست در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب اصلی برای بارسلونا به میدان برود و با شکست 3-1 منچستر یونایتد قهرمانی را بار دیگر تجربه کند. پایان آن بازی نیز صحنه ای فراموش نشدنی داشت وقتی که کاپیتان پویول به نشانه احترام و قدردانی از تلاش و پشتکار آبیدال و بازگشت به میادین از جدال با سرطان بازوبند را روی بازو او بست تا جام را بالای سر برد.

اما اینبار دشمن سهمگین تر حمله کرده بود. 402 روز دوری از فوتبال. بله بیش از یکسال تلاش و مبارزه. آبیدال در مقابل حریفی که جانش را نشانه رفته بود محکم تر از همیشه ایستاد. و با بازگشت دوباره اش لحظاتی فراموش نشدنی و شگفت انگیز را در تاریخ فوتبال رقم زد.

اینبار فوتبال روی دیگرش را نشان داد. خبری از جنجال و درگیری بر سر پیروزی نبود. شطرنجی هم بین مربیان در کار نبود. نه گلی و نه آفسایدی اشتباه. بلکه این بار فوتبال بهانه ای شد تا یک نفر انگیزه را برای زندگی پیدا کند و با بیماریش به سختی بجنگد تا تبدیل به سمبلی نه تنها برای بیماران سرطانی بلکه برای همگان شود. سمبل زنده و آشکار خواستن , اراده , مقاومت و تلاش.

شاید دیشب در بازی بارسلونا خوشبخت ترین و یا خوش شانس ترین افراد تماشاچیان حاضر در استادیوم کمپ نو بودند. آنها از نزدیک شاهد یک معجزه بودند. معجزه ای که به دست آبیدال رقم خورد. او به عشق فوتبال سرطان را تحقیر کرد و دوباره پا بر چمن سبز گذاشت چرا که می خواست دوباره بازی کند.
    Last edited by M E S S I; 07-04-2013 at 18:17.

4. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

لباس جدید بارسا برای تمرینات

سال اینده بارسا قبل از مسابقات با لباس جدید تمرین خواهد کرد.

طراحی این لباس از منطقهEixample (ایکسمپل) در بارسلون است که خانه های ان همگی به شکل مربع میباشند.و در دو رنگ ابی اناری و زرد به قرمز طراحی شده است .

6. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه ی اسپورت 7 آوریل 2013

«آبی، آبی، آبی!»

کمپ نو با بازگشت آبیدال هیجان زده بود

بارسا 5-0 مایورکا

معجزه کامل: اریک پس از 402 روز از آخرین بازی خود بازگشت

"با تشکر از همه، این یک لحظه خاص است"

سسک همانند مسي بود - او هت-تریک کرد و یکی از دو پاس را به گلهای الکسیس داد.

توسط این دو (الکسیس و سسک) بارسا به پیروزی رسید، آنها هر طور و هر زمانی که خواستند گل زدند

تیترهای روزنامه ی الموندو 7 آوریل 2013

احساسات و جشنواره گل بدون مسی

بارسا 5-0 مایورکا

آبیدال و تیتو به نیمکت نیوکمپ در یک شب فراموش نشدنی بازگشتند

[پیراهن] : "از تو ممنونم، پسر عمو"

نیمکت بارسا قبل از شروع بازی با مایورکا و نشون دادن ترکیب و پیراهن بازیکنان که جای مسي رو هم خالی میکنه دوربین

8. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona 3-0 Cancer

World Cup 2014 Qualification

Lionel Messi - 8 Goals - 5 Assists
    Venezuela, Chile, Uruguay, Paraguay, Ecuador, Colombia

1- Argentina
    2- Ecuador
    3- Colombia
    ...

Pedro - 4 Goals
    France, Belarus

1- Spain
    2- France
    3- Georgia
    ...

Cristiano Ronaldo - 1 Goal
    Luxembourg

1- Russia
    2- Israel
    3- Portugal
    ...

10. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ستاره اسپانیایی بارسلونا در غیاب مسی شب فوق العاده ای را پشت سرگذاشت.

سایت گل- گرچه لیونل مسی شنبه نتوانست در بازی تیمش مقابل مایورکا حضور یابد و روند گلزنی هایش در بازیهای متوالی لالیگا با این غیبت متوقف شد، اما کمتر کسی دراین بازی جای خالی مسی را حس کرد؛ چون در نبود او یک ستاره دیگر جای او درنوکمپ می درخشید. ستاره ای به نام سسک فابرگاس

سسک که در بازی شنبه شب تیمش مقابل مایورکا در ترکیب اصلی بارسلونا قرار گرفته بود، اولین هت تریک کارنامه ورزشی اش را دراین بازی رقم زد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، آخرین باری که یک ستاره به جز مسی در یکی از بازیهای بارسلونا هت تریک کرده بود، سیدو کیتا بود که در اکتبر سال 2009 این کار را انجام داده بود.

فابرگاس که در دقایق 20 ، 37 و 46سه گل برای بارسا به ثمر رسانده بود در دقیقه 65 از زمین مسابقه خارج شد و جایش را به دئولوفئو داد تا با حفظ انرژی اش امیدوار باشد تا در بازی سرنوشت ساز4شنبه بارسلونا مقابل پاری سن ژرمن هم بتواند دقایقی برای تیمش به میدان برود. اگر سسک دراین بازی برای90 دقیقه بازی می کرد،ممکن بود بتواند تعداد گلهایش را به بیش از 3 گل نیز افزایش دهد.

╚╬╝╚╬╝╚╬╝╚╬╝

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوبی سارتا اعلام کرد که شش ماه پیش بازگشت اریک آبیدال به ترکیب بارسا به نظرش غیر ممکن می آمد.

سایت گل- آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا بعد ازاتمام بازی حساس این تیم مقابل مایورکا که با برد قاطعانه آبی اناری ها همراه بود در گفتگو با کانال پلوس شرکت کرد. او در این گفتگو که خوشنودی اش راازبازگشت اریک آبیدال ابراز می کرد، اعلام نمود که نام سرخیو راموس در میان گزینه های مدنظر خرید بارسا در بازار تابستانی وجود ندارد

دراینجا می توانید متن صحبت های سوبی سارتا به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:

*آبیدال: شش ماه پیش به نظرم غیرممکن می رسید که آبیدال به ترکیب تیم بازگردد. این برای فوتبال و در کل برای زندگی خیلی خوب است. آبیدال نشان داد که می توان بر این گونه بیماری ها غلبه کرد. این جنگها، نبردهای خیلی سختی هستند و باید به سوی تمام کسانی که در این شرایط هستند دست یاری دراز کرد. آبیدال از پسرعمویش تشکر کرد. او همان کسی بود که بخشی از کبدش را به اریک اهدا کرد و البته از کادر پزشکی هم تشکر کرد ولی کار بزرگ را خود او با اراده و عزم راسخش انجام داده

*سسک فابرگاس:
    ما تیمی کامل و بی عیب و نقص داریم. پیش از این سسک در این پست بازی کرده بود ، هم در بارسلونا و هم در تیم ملی . او کارش را به طرز فوق العاده ای به پایان برد. در نیمه اول بازی ما فوق العاده بود

*نیمکت نشینی و حفظ ویا: روز 4شنبه سرمربی تصمیم خواهد گرفت که چه تیمی برای صعود به دور بعد تیم مناسبی خواهد بود

*مشکلات تدافعی بارسا: غیبت ماسچرانو مهم است. غیبت پویول هم همین طور ولی ما بامهره هایی که داریم و با خلاقیت سرمربیانمان کار می کنیم.باید آرامشمان را حفظ کنیم

*مسی: نمی دانم که آیا مسی به بازی 4شنبه می رسد یا نه.هنوز زمان زیادی مانده

*سرخیو راموس: او بازیکن خیلی بزرگی است که به باشگاه مادریدی تعلق دارد. نام او در لیست خرید تابستانی ما نیست

*گلایه ها نسبت به داوری اشتارک در بازی رفت مقابل پاری سن ژرمن: استثنایی بود؛ چون آن چیزهایی که در پاریس رخ داد هم استثنایی بود
    Last edited by M E S S I; 07-04-2013 at 20:07.

12. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اولین جلسه ی تمرینی با تمرکز بر روی بازی در برابر پاریس سنت ژرمن
    منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : فرشید مهرآرا FCBarca.ir
    اعضای تیم همه ی تمرکز خود را بر روی بازی چهارشنبه در لیگ قهرمانان در برابر پاریس سنت ژرمن معطوف کرده اند

بعد از بازی شنبه شب و پیروزی شکوهمند، تمرکز بارسا اکنون کاملا بر روی بازی روز چهارشنبه در برابر پاریس سنت ژرمن معطوف شده است. مانند همیشه، بازیکنانی که در زمین جضور داشتند به ریکاوری بعد از بازی پرداختند، در حالیکه که بقیه ی تیم - شامل آدریانو و پدرو - تمرین جدی تری را دنبال کردند. این سومین روزی است که این دو بازیکن با تیم تمرین میکنند و منتظر چراغ سبز پزشکان برای بازی هستند.

اویر، ماسیپ و دلوفئو از تیم B نیز به تمرینات ملحق شدند، در حالیکه بازیکنان مصدوم همچنان به ریکاوری خود ادامه میدهند.

14. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسایی که بازی psg و بارسا رو ندیدن ;
    الان شبکه 3 زحمت کشیدن و تکرارشو دارن پخش میکنن!

16. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بخشی از مصاحبهء ژاوی:

"بازگشت تیتو حیاتی بود. تا زمانی که بدون رهبر بودیم وضعیتمان به شکلی بود که دیدید. هرچند که خیلی تمرین می کردیم، اما باز هم به او نیاز داشتیم."

"من خیلی در مورد بازی های پیش رو فکر می کنم و سعی می کنم تصور کنم که حریف چگونه بازی می کند. همیشه تلاش من این است که کلیدهای پیروزی بازی را به دست آورم."

"ما اکنون 4-5 سال فوق العاده را پشت سر گذاشته ایم. اما به نظر من این نسل از بارسا هنوز بازی های خیلی خوبی را در پیش خواهد داشت."

شمارش معکوس برای قهرمانی
    -----------------------------------

جدول لالیگای امسال تا پایان هفتهء سی اُم به ترتیب زیر هست:

بارسا 78 امتیاز
    رئال مادرید 65 امتیاز
    اتلتیکو مالدیو 62 امتیاز

به این ترتیب اگه بارسا از 8 بازی باقیموندهء خودش فقط 12 امتیاز بگیره (یعنی نصف امتیازات)، به بیست و دومین قهرمانی خودش در لالیگا دست پیدا می کنه. حتی اگه تیم های رقیب همهء بازی هاشون رو ببرن بازم به بارسا نمی رسن.
    ضمنآً بارسا در صورتی که همهء بازی های خودشو ببره، با 102 امتیاز لیگ رو به پایان می رسونه و رکورد بیشترین امتیاز در لالیگا (که مربوط به رئال پارسال با 100 امتیاز هست) رو میشکونه. اما با توجه به تجربهء سالهای اخیر، بارسا هروقت قهرمانیش قطعی شده، هیچ تلاشی برای رسیدن به 100 امتیاز نکرده و اکثراً از بازیکنای جوونش استفاده کرده.
    از طرف دیگه بارسا تا الان 95 گل در لالیگا زده و اگه بتونه 27 گل دیگه بزنه، رکورد بیشترین گل زده در لالیگا (مربوط به 121 گل رئال پارسال) رو می شکونه. این یعنی بیش از 3 گل در هر بازی!! که البته از بارسا بعید نیست
    به هر حال پیشاپیش قهرمانی رو بهتون تبریک میگم، باید ببینیم در مورد رکوردها چه اتفاقی می افته.

این چهره (گرگوری مانزانو) مربی دیشب مایورکا تو 3بازی اخیرش به عنوان مربی در نیو کمپ 3شکست 5-0 پذیرفته:

اولین بار اکتبر سال 2010 به عنوان مربی سویا اومد نیوکمپ که با دو گل مسی 2گل ویا و1گل الوز تیمش 5-0 باخت
    دومین بار سپتامبر 2011 به عنوان مربی اتلتیکو مادرید اومد نیوکمپ که با هت تریک مسی 1گل ویا 1گل به خودی میراندا 5-0 باخت
    سومین بارم که دیشب با مایوروکا بود!!!!!!!!

سه گزیده از مصاحبه آبی با Barc tv

1-فوتبال زندگی منه و نمی خوام که بدون بازی کردن خداحافظی کنم ،من نمی خواهم به این راحتی خداحافظی کنم ؛من مبارزه کردم تا برگردم" "امیدوارم قسمتی از ترکیب تیم باشم،واقعا برایم فرقی نمیکند که روی نیمکت باشم یا سکو"

2-او به جمله تیتو که گفته بود هر چقدر لازم باشه منتظر میمونیم که آبی برگرده ، چون مبارزه او مبارزه ماست اشاره کرد و گفت:"آنها واقعا به من کمک کردند، زیرا او خیلی واضح آن را برای من مشخص کرد که من زمان خودم را دارم"

3-پسر عمویم خیلی بیش تر از من لیاقت این حمایت و تشویق ها را دارد.(پسر عموش تیکه ای از کبدش رو به اون داده ، la 13 هم که روی پرهن لقب جرارده)

تیترهای روزنامه اسپورت-8 آوریل

تیتو ویلانووا به بازیکنان هشدار داد:
    یک لحظه هم نخواهم گذاشت استراحت کنید
    به 100 % تمرکز نیاز دارم ، پارتی نداریم جک و خندیدن نداریم .
    بازی چهارشنبه یک بازی حیاتی است

تیتو تیم را از لحاظ روانی آماده کرد
    او از شادی تیم به خاطر بازگشت آبیدال نگران است و می خواهد تیم را از غرور باز دارد

- الکس سانگ در 14 بازی خودش در این فصل لالیگا 960 پاس به بازیکنان داده که 92.7 درصد پاس هاش سالم بوده.

- ابراهیمویچ: بازی مقابل بارسا بازی سخت و دشواری خواهد بود. اما این ما هستیم که باید تاریخ سازی کنیم (فکر کن یه درصد بتونی!)

- بیشترین پاس های گل فابرگاس به مسی و سپس اینیستا ، تیو و ویا بوده است.

- دنی آلوز (توییتر) : هیچ وقت چشم از دروازه ی خودت برندار!

- فابرگاس در این فصل 12 گل و 10 پاس گل داشته است در مقابل در فصل قبل 15 گل و 17 پاس گل داشته.

- تیتو ویلانوا (خطاب به بازیکنان) : من اجازه نمی دم که حتی یک دقیقه هم راحت باشید ، برای من تمرکز 100 درصد شما مهمه ، مهمونی و شوخی و خنده تعطیل! چهارشنبه بازی کلیدی در پیش داریم!

- عکس : پدرو و آدریانو به تمرینات گروهی بازگشتند.

Last edited by nw_nk; 08-04-2013 at 14:37.

18. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاور امروز مجله موندو دپرتیوو:

قدرتِ آبی‌.

"من تا به اینجا تجربه برد چمپیونز لیگ را دارم، اما یکی‌ دیگر می‌خواهم."

"اگر در ومبلی ما قهرمان باشیم، دوست دارم که تیتو جام را بالای سر ببرد."

سسک در یک هفتهٔ خاص به صورت خیره کننده ایی میدرخشد.

9 گلی که تا الان سسک به لیا دخترش که همین روزا قراره به دنیا بیاد در شش ماه گذشته تقدیم کرده

Last edited by runner; 08-04-2013 at 11:37. دليل: افزودن خبر

20. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •