تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 328 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کریستیانو رونالدو پس از درخششی که مقابل گالاتاسرای داشت ، تحسین مطبوعات بین المللی را بر انگیخت .
    در مقابل تیم ترکیه ای ، بار تیم را روی دوش کشید و دو گل زد تا مانع از انرژی گرفتن گالاتاسرای شود .
    روزنامه ابولا نوشت :" کریستیانو رکورد دی استفانو را شکست " که اشاره به شمار گلهای ستاره پرتغالی در مسابقات اروپایی داشت .
    در ادامه نوشته شد :" سومین بازیکن تاریخ چمپیونزلیگ پس از که رود فن نیستلروی و مسی به رکورد یازده گل می رسد . "
    رکورد نوشت :" گلهای کریستیانو ، رئال مادرید را به نیمه نهایی رساند . رئال مادرید کمی اذیت شد اما رونالدو توانست که واکنش مناسبی داشته باشد
    روزنامه پرتغالی کوریا دامانیا نیز که یکی از سرشناس ترین رسانه های پرتغال است هم تاکید کرد :" سوپر کریستیانو .
    "و در ادامه :" گلهای بازیکن پرتغالی باعث شد که بازی جهت گیری دیگری داشته باشد "

در آلمان ، روزنامه بیلد به درخشش بازیکن پرتغالی اشاره داشت و نوشت که این بازیکن هنوز می تواند به روندش در چمپیونزلیگ و گلزنی ادامه دهد . اسپورت بیلد هم ستاره پرتغالی را " قهرمان " رئال مادرید خواند .
    روزنامه آرژانتینی اوله تیتر زد :" همه برای تو ، کریستیانو " و تاکید کرد که رونالدو اجازه نداده که تیم ترکیه ای شانس بازگشت داشته باشد . گلوب اسپورت هم در برزیل نوشت :" کریستیانو نگذاشت که رئال دچار مشکل شود و تیم با وجود شکست به نیمه نهایی رسید . "
    مرجع اخبار رئال

عشق به کریس

قبل از اینکه تیم برای مسابقه از هتل راهی استادیوم شوند ، جوانی که شباهتی به کریس دارد
    توانست خود را به وی برساند و با او خوش و بشی داشته باشد و عکسی بگیرند ...
    عشق این جوان ترک به رونالدو به حدی است که او در پوست خود نمیگنجد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه چیزی همین الان به ذهنم رسید!
    من نیمه ی دومو از شبکه 3 نگا کردم گزارشگره یا حالش بد بود یا خابش میومد یا یه نوشیدنی غیر اسلامی زده بود!
    هر کی به دهنش میومدو گفت!(به جای دیماریا اوزیل ،اوزیل به جای مودریچ ، یا بنزما که هنوز نیومده بود بازی به جای هیگوآین!!!!!!!!!و....)
    اون وسطا هم رونالدو اومد دریبل بزنه گفت موریـــــــــــــــنـــــ ــــــــیـــــــــــــــو (بعد دید گاف داده گفت )مربیه خیلی خوبیه و آقای خاص جهانه بالاخره!(دیگه ترکیدم از خنده!)
    ولی از انصاف نگزریم گل اِبوئه خیلی عالی بود !(یه شوت کارگری حسابی بود!(به ترکی فحله شوتی بود ))
    همون بهتر از نیمه دوم رو از شبکه 3 دیدی
    نیمه اول هم تا میتونست مذخرفات گفت

نکته جالب توجه این بود آخر بازی وقتی بازی تموم شد گفت : درسته رئال صعود کرد ولی صعود قاطعانه ای نبود (( فکر کنم اینو گفته بود ))
    یادش رفته بود تو بازی برگشت رئال خیلی بهتر از گالا بازی کرد و تو 90 دقیقه رفت و 90 دقیقه برگشت گالا فقط 20 دقیقه اول نیمه دوم تو بازی برگشت رو خیلی سرتر بود

آخه یکی نیست بگه این گزارشگرارو بزارین واسه بازی های دسته 3 ایران و یه گزارشگر درست و حسابی واسه بازی های چمپیونز قرار بدین

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خبر داغ!

بالاخره مورینیو به شایعات رفتن/ماندنش در باشگاه پایان داد و طی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت گفت: "وقتی فصل به پایان رسید، با کسی (پای میز مذاکرات) میشینم که باید بشینم، با پرز
    که علاوه بر مدیر بودن، دوست من و کسی که از نظر قانونی و از نظر احساسی نماینده ی همه ی هواداران رئال مادرید هست" و ادامه داد: "ما به آرامی می نشینیم و مانند دو دوست درباره
    آینده ی من صحبت می کنیم"

با این حساب همون طور که به نظر می اومد همه ی شایعاتی که توی این مدت درباره ی جدایی مورینیو گفته شده، صرفا در حد شایعه بودند و خود مورینیو و باشگاه هنوز تصمیم قطعی راجع
    به ادامه/قطع همکاریشون نگرفتند.

5. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خبر داغ!

بالاخره مورینیو به شایعات رفتن/ماندنش در باشگاه پایان داد و طی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت گفت: "وقتی فصل به پایان رسید، با کسی (پای میز مذاکرات) میشینم که باید بشینم، با پرز
    که علاوه بر مدیر بودن، دوست من و کسی که از نظر قانونی و از نظر احساسی نماینده ی همه ی هواداران رئال مادرید هست" و ادامه داد: "ما به آرامی می نشینیم و مانند دو دوست درباره
    آینده ی من صحبت می کنیم"

با این حساب همون طور که به نظر می اومد همه ی شایعاتی که توی این مدت درباره ی جدایی مورینیو گفته شده، صرفا در حد شایعه بودند و خود مورینیو و باشگاه هنوز تصمیم قطعی راجع
    خداییش کاش مورینیو نره
    نمیدونم چرا به هر تیمی که خوزه سرمربی میشه یه علاقه خاصی دارم
    کی میتونست جلو بارسا اینجوری نتیجه بگیره هم با اینتر و هم با رئال
    در کل بهترین تیم دنیا رئال و بهترین مربی دنیا اقای خاص...

7. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خبر داغ!

آینده ی من صحبت می کنیم"

آخ چی میشه اگه تمدید کنه !!!

چقدر شایعه زیاد شده بود این چند وقت

البته الان این حرفارو زده چون بازی های حساس نیمه نهایی چمپیونز نزدیکه و نمیخواد بره تو حاشیه

9. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

11. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه مورینیو تمدید کنه که عالیه
    اما اگه بره ( که خدانکنه) این مربی ها هم خوبه
    دل بوسکه _ مربی آلمان _ پلگرینی و ....

اما در مورد قرعه کشی به نظرم به بارسا بخوره بهتره
    تو این چندسالی من میبینم رئال اصلا با تیم های آلمانی خوب بازی نکرده
    همین امسالم با دورتموند یه بازی باخت یه بازی هم مساوی کرد
    سال قبل هم که از دست بایرن حذف شدیم
    به بارسا بخوریم و از این جام هم حذفشون کنیم خیلی حال میده
    به هر حال به امید موفقیت رئال بزرگ

این یکی در مورد مورینیو زر زده که خوده مورینیو چندسال پیش جوابشو خوب داده

مورينيو به اندازه يک مربي ارزش ندارد

مدير اجرايي پالرمو بار ديگر با به زبان آوردن سخناني حمله لفظي خود به سرمربي پرتغالي را از سر گرفت.

پيترو لو موناکو بار ديگر به ژوزه مورينيو حمله کرد و گفت: او به اندازه يک مربي ارزش ندارد اما يکي از بهترين روحيه دهندگان دنيا است.

به نقل از فارس، اختلاف ميان مورينيو و لو موناکو به تابستان 2008 برمي‌گردد که سرمربي پرتغالي هدايت اينتر را در دست داشت و لو موناکو به عنوان مدير ورزشي کاتانيا مشغول بود.

لو موناکو پس از يک مسابقه بين اينتر و کاتانيا حمله‌اي لفظي به مورينيو ترتيب داد
    که مورينيو در پاسخ گفت تاکنون نام او را نشنيده است. اين حرفي است که آقاي خاص در اسپانيا در پاسخ تيتو ويلانووا و گريگوريا مانزانو نيز به زبان آورده بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Abdolreza2012; 10-04-2013 at 23:16.

13. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

7

به خدا این روزا دوست دارم عمو پورنگ بازی های رئال رو گزارش کنه ولی صدای این گزارشگرهای صدا و سیما رو نشنوم!!!!

موجوداتی بس عجیب که خودشون رو هم کارشناس داوری میدونن...
    هم کارشناس فوتبالی و مربیگری...
    و هم یه پا طرفدار تعصبی و بی سوادی که حالیشون نیس این بازی رو به جز هوادارای تیمی که طرفدارش هستند هم دارن نیگا میکنن!!!
    همشون از دم این 3 خصوصیت رو دارند!!بدون استثنا!!
    در اصطلاح

3
    in
    1

هستن....!!!

Last edited by S0R3N4; 10-04-2013 at 23:47.

15. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به خدا این روزا دوست دارم
    عمو پورنگ
    بازی های رئال رو گزارش کنه
    خوب اومدی
    من پسر عمه زا رو هم پیشنهاد میکنم........رونالدو هوووووووووووووووووو شوت کن دیه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

از بین حریفا، همه چی رو دوست دارم جز بایرن اما دلم میگه میخوریم بهشون!
    یه نیمه نهایی مجدد با بایرن! امیدوارم اشتباه کنم!
    پیش بینی میشد سخت ترین بازی رو بایرن-یووه داشته باشن اما بایرن ساده ترین صعود رو داشت و این نشون از قدرت فوق العادشون میده!
    جدای از این، رئال همیشه با المانی ها(بخصوص همین بایرن!) مشکل داشته!
    به نظرم اگه به بارسا یا دورتموند بخوریم خیلی راحت تر میرسیم فینال تا بایرن..
    بینیم چی میشه...

18. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •