بعضی از قابلیت های گلکسی اس 4 مثل smart pause - smart scorllکه تو سایتا نوشته بودن طی اپدیت به گلکسی اس3 و نوت 2 منتقل میشه خبری ازشون نبود مثل اینکه شایعه ای بیش نبودهولی فارغ از این عملکرد گوشی بعد از اپدیت شدن به اندروید 4.3 خیلی بهتر شده
![]()
بعضی از قابلیت های گلکسی اس 4 مثل smart pause - smart scorllکه تو سایتا نوشته بودن طی اپدیت به گلکسی اس3 و نوت 2 منتقل میشه خبری ازشون نبود مثل اینکه شایعه ای بیش نبودهولی فارغ از این عملکرد گوشی بعد از اپدیت شدن به اندروید 4.3 خیلی بهتر شده
![]()
Last edited by clau; 05-11-2013 at 20:53.
سلام.
نه من دان نکردم .
منظور من اینکه تغییرات کلی نیافته مثل دوربینش و smart scroll v smart pouse و....
من خودم از کاستوم رام 4.2.2 glamour استفاده میکنم و ازش خیلی هم راضی هستم.تا دوربین اس4 هم داره.ولی می خوام عوضش کنم و می خوام بدونم
کسی کاستوم رام glance v3.0 رو امتحان کرده؟ ایا باگی داره؟
لینک glamour= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک glance = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک مشکل داره
سلام.
تست کردم مشکلی نداره.لطفا" دوستان دیگه تست کنن و خبر بدن.![]()
کسی نیست جواب بده؟؟؟امتحان کردین؟؟؟
رام رسمیش کی میاد؟؟
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام.
دوست عزیز این رسمی هست دیگه.
منتها مال کشور ایرلند هست.البته برای سوئیس هم همین رام معرفی شد.![]()
کسیییییییییییییییییییی نیستتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
چرا هیچ کس جواب نمیده؟
سلام.
خوب اگه کسی امتحان کرده باشه باید بیاد بگه امتحان کردم.وگرنه همه که نباید بیان بگن امتحان نکردیم.
احتمالا" کسی امتحان نکرده.![]()
پس من تا فردا صبح دان میکنم و بعدش فیدبک میزارم.
توجه کنید قبل از هرگونه نصب رام بر گوشیتون اول شارژ رو 100 درصد بکنید و بعد رام رو نصب کنید.چون تو هر رام پوشه ای ایجاد میشه تو سیستم که باتری گوشی رو کنترل میکنه.حالا اگه 100 درصد باشه گوشیتون"از باتری خوب و درست استفاده میکنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)