سلام. من 2013FLEditor v20120828 رو دانلود کردم. ولی وقتی دکمهی ترنسفر رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته. بقیه چیزا کار میکنه.
سلام. من 2013FLEditor v20120828 رو دانلود کردم. ولی وقتی دکمهی ترنسفر رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته. بقیه چیزا کار میکنه.
کاش میشد یه راهی پیدا میشد این konami رو دور زد میشد مفتی انلاین بازی کنیمبازی کردن با یه کاربر خودش یه صفایی دیگه داره تا کامپیوتر یعنی واقعا راهی نیست بشه بدون خریدن سریال انلاین بازی کنیم ؟ ایرانی جماعت بعیده ازش تا حالا نتونسته راهی کشف کنه
این super star هم دیگه فایده نداره 6-7 تا میزنیم بهش باید یه very super star اضافه کنن بهش![]()
سلام
من ورژن 2013 reload دانلود و نصب کردم
راحت اجرا میشه اما بعد از نصب کرک 3.1 لباس های تیم ها به هم میریزه و ابی و زرد میشه و پرچم خیلی از تیم ها هم از بین میبره ؟!
ایراد از کجاس ؟
راهنمایی کنید ؟!
ضمناا کرک کونامی رو هم نصب کردم اما درست نشد
اگه نصب پچ لم خاصی داره لطفا بگید
خیلی ارزون![]()
تا یه ماه پیش که 90 هزار تومن بود الان دیگه حساب کنید چقدره
از چه پچی استفاده می کنید؟ اگه پچ های متفرقه هست پچ pesedit رو استفاده کنید و اگه پچ pesedit هست هم نباید ایرادی داشته باشه و یک بار از اول امتحان کنید و تمامی پچ ها رو پاک کنید و پچ رو در محل نصب بازی نصب کنید.
سلام بر کاربران گرامی . یه مشکلی پیش اومده . من پچ 3.2 رو نصب کردم . من الان داخل لیگ بازی میکنم ، داخل بعضی از بازی ها ، لباس هر دو تیم به رنگ آبی و لباس دوم هر دو تیم نیز به رنگ نارنجی تغییر یافته است . و رو ی لباس ها آرم PES را زده اند . لطفآ اگر برای کسی این مشکل پیش آمده خبر بدهد . و اگر درست شده نیز ، توضیح دهد . ممنون .
پچ pesedit هستش و تنها پچ نصب شده بعد از نصب بازی
خب با این حساب الان یه 180 ، 200 تومنی هستش
اتفاقا من هم همین مشکلو دارم ، امروز این مشکل برام پیش اومدلباس هر دو تیم به رنگ آبی و لباس دوم هر دو تیم نیز به رنگ نارنجی تغییر یافته است
نه دیگه قیمتش با قیمت دلار بالا و پایین میره
الانم طرفای همون 90 هست یکم بالا و پایین
دلار که نرفته بالا این چند وقته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)