تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 205 از 402 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین آنتی ویروس-فایروال که:

1. امن باشه
    2. کاربریش دانش فنی زیادی نیاز نداشته باشه
    3. میزان استفاده از منابع سیستم کم باشه (معقول)
    4. زود به روز بشه (ویرس‌های جدید رو بشناسه)
    5. مجتمع باشه (یعنی آنتی ویروس و فایروال جدا نباشه و یه محصول باشه) یا اگه نبود شرط 2 رو کامل داشته باشه
    6. قیمتش زیاد مهم نیست.

(یک محصول با ویژگی‌های بالا ولی رایگان هم لطفا معرفی کنید.)

رایگان ها . (زون الارم سیکروبتی هست و روبو اسکن سیکروبتی )

که من هیچ کدام رو پیشنهاد نمیکنم کلا انتی ویروس های رایگان خیلی خیلی کمی وجود داره که با پولی ها رقابت کنه مهم ترینشون کمودو هست که کار باهاش میتونم بگم خیلی اسونه و خیلی سخته. نمیتونم توضیحش بدم جوریه که خودت باید تنظیمش کنی . مثلا انتی ویروس + فایروال باشه + هوش مصنوعی یا سند باکس هم داشته باشه یا hips هم داسته باشه که برای هرکدام باید اطلاعات کافی داشته باشی تنضیمات پیشرفته داره تنظیمات معمولی داره کلا میشه گفت بدرد شما یا همون دوستتون نمیخوره چون بعد از نصب باید شخصی سازیشون کنید و یک جواریی با همه انتی ها فرق میکنه مثلا منی که کمودو دارم با یک نوع ویروس شاید ویروسی بشم ولی اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کمودو داره شاید با همون ویروسی که من ویروسی شدم ویروسی نشه چون نوع شخصی سازیش فرق میکنه ( امیدوارم خوب توضیح داده باشم )

حالا میرم سر انتی های پولی اگه دوست شما از کرک زیاد استفاده نمیکنه یعنی بازی های کرک دار استفاده نمیکنه نرم افزارش رو کرک نمیکنه من اوریا اینترنت سیکروبتی رو پیشنهاد میدم

اگه زیاد از اینترنت استفاده نمیکنه من نود 32 یا همون ایست اسمارت سیکروبتی رو پیشنهاد میدم

اگه هم نظر شخصی منو بخوای پول هم برات اهمیت نداره انتی ویروس بولگارد اینترنت سیکروبتی بخر . (خوش بحالت
    )

Last edited by pedram_01; 03-07-2013 at 23:03.

2. 7 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

رایگان ها . (زون الارم سیکروبتی هست و روبو اسکن سیکروبتی )

که من هیچ کدام رو پیشنهاد نمیکنم کلا انتی ویروس های رایگان خیلی خیلی کمی وجود داره که با پولی ها رقابت کنه مهم ترینشون کمودو هست که کار باهاش میتونم بگم خیلی اسونه و خیلی سخته. نمیتونم توضیحش بدم جوریه که خودت باید تنظیمش کنی . مثلا انتی ویروس + فایروال باشه + هوش مصنوعی یا سند باکس هم داشته باشه یا hips هم داسته باشه که برای هرکدام باید اطلاعات کافی داشته باشی تنضیمات پیشرفته داره تنظیمات معمولی داره کلا میشه گفت بدرد شما یا همون دوستتون نمیخوره چون بعد از نصب باید شخصی سازیشون کنید و یک جواریی با همه انتی ها فرق میکنه مثلا منی که کمودو دارم با یک نوع ویروس شاید ویروسی بشم ولی اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کمودو داره شاید با همون ویروسی که من ویروسی شدم ویروسی نشه چون نوع شخصی سازیش فرق میکنه ( امیدوارم خوب توضیح داده باشم )

حالا میرم سر انتی های پولی اگه دوست شما از کرک زیاد استفاده نمیکنه یعنی بازی های کرک دار استفاده نمیکنه نرم افزارش رو کرک نمیکنه من اوریا اینترنت سیکروبتی رو پیشنهاد میدم

اگه زیاد از اینترنت استفاده نمیکنه من نود 32 یا همون ایست اسمارت سیکروبتی رو پیشنهاد میدم

اگه هم نظر شخصی منو بخوای پول هم برات اهمیت نداره انتی ویروس بولگارد اینترنت سیکروبتی بخر . (خوش بحالت
    )

آره. منظورتون رو گرفتم
    اوکی. والا تا الان همeset smart security نصب کردیم. خوبیش هم اینه که دیگه مدام تماس نمیگیرن که آقا این اینجوریه یا اونجوریه و منابع زیادی هم اشغال نمیکنه. جاهایی که سرور دارن update server راه اندازی میکنیم ولی جاهایی که ندارن خوب ماهانه آپدیت آفلاین. حالا این وسط یه جاهایی هست که راحت هزینه میکنن و میگن ما اورجینال میخواییم. این مشاوره هم واسه اوناست بیشتر. (در واقع دوست ما معرفه نیست.)

ممنون از راهنماییتون.
    Last edited by Farshadd; 04-07-2013 at 00:15.

4. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام بهترین آنتی ویروس-فایروال که:
    1. امن باشه
    5. مجتمع باشه (یعنی آنتی ویروس و فایروال جدا نباشه و یه محصول باشه) یا اگه نبود شرط 2 رو کامل داشته باشه
    6. قیمتش زیاد مهم نیست.

سلام بر فرشاد عزیز

من دو پیشنهاد برای شما دارم:
    1-Bitdefender Internet Security بیت دیفندر همه شرایط شما رو رعایت میکنه.خصوصیت Autopilot در این محصول، شرط 2 رو به خوبی پوشش میده.
    2-Avira Internet Security

محصولات رایگان هم داریم که چند تا رو دوستمون پدرام اسم برد و اکثرشون چینی و روسی هستن. به نظر من در مورد بسته های امنیتی رایگان از کومودو که بگذریم باید به دنبال آنتی ویروس و فایروال مجزا باشیم
    Last edited by *Batman*; 04-07-2013 at 00:48.

6. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام
    بهترین آنتی ویروس-فایروال که:

1. امن باشه
    6. قیمتش زیاد مهم نیست.

سلام من زیاد از رایگان ها سر در نمیارم ولی توی پولی ها چندتا پیشنهاد برات دارم

F-Secure کلا چهار تا منو بیشتر نداره توی همه ویژگی ها عالی هست

بیتی هم که مسعود جان اعلام کردند هست ولی اف سکیور خیلی خیلی راحت تر از بیت هست کلا هیچ تنظیمی نداره

البته ترند میکرو هم کلا دو تا گزینه بیشتر نداره یکیش اسکن میکنه یکیش هم تم را تغییر میده البته سنگین هست و کلاسیستم قوی میخواد

موفق باشید

8. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سلام
    آقا من یه سیستم ویندوز دارم کلی ویرس روشه!
    یه آنتی ویروس که بتونه هرچی هست پیدا کنه و پاک کنه و اینکه نیازی به عوض کردن ویندوز نباشه واسه آسیب هایی که ویروس رسونده به ویندوز میخوام!
    چی پیشنهاد میکنید؟ سرعت سیستم رو هم نگیره!
    لینک دانلود و آخرین آپدیتش رو بدید
    ممنون

10. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    آقا من یه سیستم ویندوز دارم کلی ویرس روشه!
    یه آنتی ویروس که بتونه هرچی هست پیدا کنه و پاک کنه و اینکه نیازی به عوض کردن ویندوز نباشه واسه آسیب هایی که ویروس رسونده به ویندوز میخوام!
    چی پیشنهاد میکنید؟ سرعت سیستم رو هم نگیره!
    لینک دانلود و آخرین آپدیتش رو بدید
    ممنون
    این سوال جاش اینجا نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اینجا باید سوال کنید

بعد اگه سیستمت ویروسی شده باشه و به وییندوز اسیب زده باشه فکر نکنم راهی باشه تا ویندوز عوض نکنی .

اوریا رایگان رو دانلود کن بعد نصب کن و یک فول اسکن انجام بده ببین چی میشه چون من با این کار خیلی از سیستم های ویروسی رو نجات دادم

12. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

Emsisoft هم همین طور
    و ا ا ا ا ...
    فکر نکنم مدیر عامل شرکتش اینقدر بهش بر میخورد که به شما دوستان بر خوردا !!!

سلام

میشه دلایل تون را بدونم ؟؟ البته اگر دوس داشتید

ممنون
    مدتی باهاش کار کردم؛ولی کلا حس خوبی بهش نداشتم؛نمیدونم چرا!!!

14. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این طرز برخورد شما اصلا درست نیست من گزارش شمارو میدم لطفا یا راهنمایی نکن یا درست راهنمایی کن و توهین نکن
    سلام
    دستتون درد نکنه لطفا بگید هم اون حساب کاربری رو و هم این حساب کاربری رو حذف کنند من پسورد و ایمیل اون حساب کاربری رو ندارم پسورد وایمیل این حساب کاربری رو هم نابود می کنم خیالتون رو راحت کنم دیگه پیدام نمیشه اگرم می بینید الان اینجام برا اینه که واکنش اون دوستمون رو ببینم

1-شما منظور من رو درست نفهمیدی بعدشم اون پست من به شما هیچ ارتباطی نداره برای اون دوستمون هم تو پیام خصوصی مفصل منظورم رو توضیح دادم و عذر خواهی کردم

2-من دنبال بهانه می گشتم که P30world رو ترک کنم که اون دوستمون این بهانه رو بدستم داد جالبه بدونید من رو به عنوان دوست Add کرده( نوش دارو بعد مرگ سهراب)
    با احترام Alen sherif

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یک آنتی ویروس معرفی کنید که هم بسیار سبک باشه و رم و سیپیو زیاد اشغال نکنه و هم قوی باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من نود و کاسپر تا حالا استفاده کردم.نود بسیار ضعیف . کاسپر تا اونجایی که من دیدم قوی هستش.هم از لحاظ سرچ . پاک کردن... ولی نود هیچ مشکلی برای سیستم درست نمیکنه ولی کاسپر تا دلت بخواد واسه سیستم ایراد باز میکنه.مثلا کاسپر نمیزاره سیستم به حالت اسلیپ بره"حداقل ماله من که اینجوریه".خب به نظرتون یه آنتی ویروس که بین این دو باشه کدوم بهترینه؟تو رو خدا همینجوری جواب ندین با یه بار نصب و پاک کرن یه آنتی ویروس سیستم داغون میشه چه برسه به چندین بار.کارم فعلا بازی آنلاین ... ولی کلا یه انتی ویروسی که نه سیستم رو درگیر کنه نه باگهای عجیب غریب واسه سیستم درسته کنه.قدرت هم الویت سوم.البته نه مثل نود .جالب بود مثلا میگه ویروسه رو پاک کردم دوباره سرچ میکنی بازم همون اشو همون کاسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •