رایگان ها . (زون الارم سیکروبتی هست و روبو اسکن سیکروبتی )
که من هیچ کدام رو پیشنهاد نمیکنم کلا انتی ویروس های رایگان خیلی خیلی کمی وجود داره که با پولی ها رقابت کنه مهم ترینشون کمودو هست که کار باهاش میتونم بگم خیلی اسونه و خیلی سخته. نمیتونم توضیحش بدم جوریه که خودت باید تنظیمش کنی . مثلا انتی ویروس + فایروال باشه + هوش مصنوعی یا سند باکس هم داشته باشه یا hips هم داسته باشه که برای هرکدام باید اطلاعات کافی داشته باشی تنضیمات پیشرفته داره تنظیمات معمولی داره کلا میشه گفت بدرد شما یا همون دوستتون نمیخوره چون بعد از نصب باید شخصی سازیشون کنید و یک جواریی با همه انتی ها فرق میکنه مثلا منی که کمودو دارم با یک نوع ویروس شاید ویروسی بشم ولی اقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که کمودو داره شاید با همون ویروسی که من ویروسی شدم ویروسی نشه چون نوع شخصی سازیش فرق میکنه
( امیدوارم خوب توضیح داده باشم )
حالا میرم سر انتی های پولی اگه دوست شما از کرک زیاد استفاده نمیکنه یعنی بازی های کرک دار استفاده نمیکنه نرم افزارش رو کرک نمیکنه من اوریا اینترنت سیکروبتی رو پیشنهاد میدم
اگه زیاد از اینترنت استفاده نمیکنه من نود 32 یا همون ایست اسمارت سیکروبتی رو پیشنهاد میدم
اگه هم نظر شخصی منو بخوای پول هم برات اهمیت نداره انتی ویروس بولگارد اینترنت سیکروبتی بخر . (خوش بحالت 
)