تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 602 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به سوال ما هم جواب بدین اون بالاست.به خدا اینترنت درست و حسابی نداریماین 5مین پست منه که هنوز جواب نگرفتم.
    دوست عزیز البته من خودم رو صاحب نظر نمیدونم ولی فکر میکنم با این بودجه بهتره یکی از هدفون های کریتیو رو انتخاب کنید
    من یه مدل از اینهایی که پشت گردن رد میشن دارم که صداش واقعا عالیه زمان دلار 1000 تومنی حدود 40 تومن گرفتم الان احتمالا حدود قیمتی که شما مد نظر دارین باید داشته باشه
    هم صداش خوبه هم میتونید ساعت های طولانی بدون خستگی ازش استفاده کنید
    اسم دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم m400 یا اسمی شبیه به این داره
    Last edited by hi160; 15-02-2013 at 16:26.

2. این کاربر از hi160 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یه برند اسپانیائیه، ولی خب گمنامه، و مطمئنا بین سنهایزر و اون هرکسی ندید می گه سنهایزر!
    بعد اینکه هردوی اینایی که گفتین فول سایز و بسته هستن، اولا که اگه می خواین تو خونه استفاده کنید ترجیحا بسته نگیرین، دوما کلا هدفونای فول سایز یعد حدود یه ساعت به شدت گوش رو گرم می کنن و به نظر من برای فیلم مناسب نیستن. خودم برای اینجور چیزا از earbud استفاده می کنم.

ممنون آقا سهند از کمکت. حق با شماست، خودم هم اگه قرار به اعتماد باشه، سنهایزر رو انتخاب می کنم، اونم به خاطر اسم و رسمی که داشته و داره!
    اما از اونجایی که هدفون رو واسه فیلم نگاه کردن می خوام، خب نمی خوام صداهای خارجی بیش از حد مزاحمم باشه؛ می دونم هیچ کدوم به طور کامل از ورود صدا خودداری نمی کنند، حداقل تو این قیمتی که من تصمیم به خریدش دارم!
    اما با اطلاعاتی که از نت کسب کردم، فکر کنم واسه مانع شدن از ورود صداهای خارجی، فول سایزها یا به قول معروف روگوشی ها بهتر باشه...
    ضمن اینکه سنهایزر هم همیشه به راحتی هدفونش معروف بوده؛ خصوصا در مورد این مدل به خصوص، که تو ریویو هایی که ازش خوندم، به راحتی هدفون اشاره بیشتری شده بود..
    باز نمی دونم! اصلا از این انرژی سیستم هم هیچ ریویو یا نظری تو نت نیست، حتی تو سایت های خارجی، جز یکی دو مورد....

4. این کاربر از saeid311p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلامبا بودجه 70 هزار تومن چه هدفونی می تونم بخرم?موسیقی هم سبک ترنس گوش میدم.خودم قصد داشتم یه مدل از انرژی سیستم بگیرم که یکی از دوستان در اینجا گفت خوب نیست ولی مدل دیگه ی معرفی نکرد.
    راستش آقا ابی، من خودم هم مثل شما می خوام یه هدفون تو همین رنج قیمت بگیرم...
    مثل شما انرژی سیستم هم مد نظرم هست، اما هیچ ریویو ای ازش تو نت وجود نداره، بد نیست سنهایزر hd201 رو هم مدنظر داشته باشی، یه 30 تومن اضافه تر بذاری روش، می تونی داشته باشیش! البته به قیمت همین امروز!
    Last edited by saeid311p; 15-02-2013 at 17:53.

6. 2 کاربر از saeid311p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام . هدفون HD 439 سنهایزر چه جور هدفونیه ؟ معایب و مزایاش چیه ؟ قیمتش هم 420 تومنه

برای سانسا فیوز و این هدفون آیا لازمه آمپ بگیرم ؟ اگه لازمه چه آمپی بگیرم که مناسب این هدفون باشه ؟ از کجا بگیرم ؟

ضمنا کابل اتصال امپ به سانسا فیوز رو از کجا بگیرم ؟ چون خروجیش متفاوته با بقیه پلیرها

ممنون
    Last edited by kingm2; 15-02-2013 at 20:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

پس لطفا ویژگی های هدفون سنهایزر Sennheiser Headphone HD 201بگید.الان قیمتش چنده?سایت کالارنا معتبره?یه جا اعلام کرده فروشگاه آنلاین نامداران هست.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ممنون آقا سهند از کمکت. حق با شماست، خودم هم اگه قرار به اعتماد باشه، سنهایزر رو انتخاب می کنم، اونم به خاطر اسم و رسمی که داشته و داره!
    اما از اونجایی که هدفون رو واسه فیلم نگاه کردن می خوام، خب نمی خوام صداهای خارجی بیش از حد مزاحمم باشه؛ می دونم هیچ کدوم به طور کامل از ورود صدا خودداری نمی کنند، حداقل تو این قیمتی که من تصمیم به خریدش دارم!
    اما با اطلاعاتی که از نت کسب کردم، فکر کنم واسه مانع شدن از ورود صداهای خارجی، فول سایزها یا به قول معروف روگوشی ها بهتر باشه...
    ضمن اینکه سنهایزر هم همیشه به راحتی هدفونش معروف بوده؛ خصوصا در مورد این مدل به خصوص، که تو ریویو هایی که ازش خوندم، به راحتی هدفون اشاره بیشتری شده بود..
    باز نمی دونم! اصلا از این انرژی سیستم هم هیچ ریویو یا نظری تو نت نیست، حتی تو سایت های خارجی، جز یکی دو مورد....
    اگه می خواین صداهای خارجی مزاحم نباشه یا می تونین فول سایز بسته انتخاب کنین یا ایرفون توگوشی، که با توجه به اون قضیه گرم شدن من پیشنهاد می کنم یه توگوشی تهیه کنین.
    برای سانسا فیوز و این هدفون آیا لازمه آمپ بگیرم ؟
    نه لازم نیست.
    وستان من چند روز پیش یکی از دوستام هدفون beats mixer که high copy بود را 400 خرید و کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار قویی داشت جوری که واقعا جذبش شدم که یکیشو بگیریم
    توی چندتا از مقاله ها خوندم که سنهایزر نسبت به قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره، میخواستم ببینم نسبت به این مدل بیتس مدل بهتری داره؟ قیمتش چه جوریاس؟ شما چه هدفونهایی را توصیه میکنید؟
    واسه موزیک میخوام و قیمت هم حدودا 300-400 باشه
    بیتز اصلش هم ارزش نداره چه برسه به کپیش!
    دوست عزیز البته من خودم رو صاحب نظر نمیدونم ولی فکر میکنم با این بودجه بهتره یکی از هدفون های کریتیو رو انتخاب کنید
    تایید می شه.
    Last edited by {sahand}; 15-02-2013 at 21:28.

10. 5 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

پس لطفا ویژگی های هدفون سنهایزر Sennheiser Headphone HD 201بگید.الان قیمتش چنده?سایت کالارنا معتبره?یه جا اعلام کرده فروشگاه آنلاین نامداران هست.

ویژگی هاش همونیه که تو کالارنا دیدی. قیمتش هم حدود 100 تومنه.
    در مورد معتبر بودن سایت کالارنا چیزی نمی دونم، چون تا حالا از اونجا خرید نداشتم، اما تو صفحه اول سایت، اگه دقت کنی؛ یه نماد موقت اعتماد الکترونیکی هست، که خب قاعدتاً باید ضامن معتبر بودن سایت باشه....
    البته می تونی به سایت شرکت نامداران ارتباطات همراه سری بزنی، که واردکننده محصولات سنهایزر هست؛ فکر کنم فروش اینترنتی داشته باشند، اگه هم نه، شماره هایی واسه مشاوره هست، که می تونی با اونها تماس پیدا کنی...
    احتمال داره خودم هم این مدل رو بگیرم!!!

12. این کاربر از saeid311p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام ؛

یه هدفون میخوام بگیرم ممنون میشم راهنماییم بکنید !

انتظاراتم فقط و فقط اینه که صدای هدفون گوش رو اذیت نکنه ! هدفنای قبلیم هدفنای مزخرفی بودن و گوشمو ترکوندن الان یه چیزی میخوام که صداش نرم و آروم باشه و واسه گوش مشکلی نداشته باشه ! بیس و بوم بومب نمیخوام از هدفون

خودم از مارک کریتیو و سونی خوشم میاد ولی اگه مارک دیگه ای هم پیشنهاد بدید خوب باشه میگیرم !

اینو Creative HQ-1400 میخواستم بگیرم ولی خو قیمت قبلیش "" قبل بالا رفتن دلار "" حدود 30 تومن بود الان 90 تومنه و فکر نکنم هدفون 30 تومنی انتظار منو بر آورده کنه ؟! نظر شما در مورد این هدفون چیه ؟

بودجم هم تا 200-250 تومن هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام ؛

یه هدفون میخوام بگیرم ممنون میشم راهنماییم بکنید !

انتظاراتم فقط و فقط اینه که صدای هدفون گوش رو اذیت نکنه ! هدفنای قبلیم هدفنای مزخرفی بودن و گوشمو ترکوندن الان یه چیزی میخوام که صداش نرم و آروم باشه و واسه گوش مشکلی نداشته باشه ! بیس و بوم بومب نمیخوام از هدفون

خودم از مارک کریتیو و سونی خوشم میاد ولی اگه مارک دیگه ای هم پیشنهاد بدید خوب باشه میگیرم !

اینو Creative HQ-1400 میخواستم بگیرم ولی خو قیمت قبلیش "" قبل بالا رفتن دلار "" حدود 30 تومن بود الان 90 تومنه و فکر نکنم هدفون 30 تومنی انتظار منو بر آورده کنه ؟! نظر شما در مورد این هدفون چیه ؟

بودجم هم تا 200-250 تومن هست !
    من در جایگاهی نیستم که نظر بدم ولی چون میدونم برای اساتید تعیین کننده است که بدونن وسیله پخش کننده شما چیه
    و میخوای توی خونه ازش استفاده کنی یا برات مهمه قابل حمل باشه
    اینها رو میپرسم که سریع تر به پاسخ مد نظر برسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من در جایگاهی نیستم که نظر بدم ولی چون میدونم برای اساتید تعیین کننده است که بدونن وسیله پخش کننده شما چیه
    و میخوای توی خونه ازش استفاده کنی یا برات مهمه قابل حمل باشه
    اینها رو میپرسم که سریع تر به پاسخ مد نظر برسی
    پخش کننده که کامپیوتره ! نه قابل حمل بودن یا نبودنش مهم نیست ، واسه تو خونه میخوامش !

16. این کاربر از aliaaliaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •