تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 421 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

متاسفانه جواب نداد .البته مقصر خودم بودم الانم کلی بهم بی احترامی کرد . ولی بالاخره از دستش خلاص شدم .
    .
    از اولش باید چیجوری برخورد کنیم تا طرف فکر بد نکنه . ؟؟
    مثلا یه نفر که تازه واسه اولین باره که تصمیم دارم باهاش چت کنم و میخام ازش سوالای برانامه نویسی بپرسم .
    حرف زدن رسمی خیلی تاثیر داره، هیچ وقت از ضمیر « تو » استفاده نکنید. قبل از اسمش یه آقا بگید. چون پسرا وقتی بشون بگی تو یا اسمش کوچکش رو صدا کنی واقعا فکرای بدی میکنن، اما باهاش رسمی حرف بزنی، موقع چت غیر از موضوع برنامه نویسی درباره ی چیز دیگه ای حرف نزنی.

اگه موارد بالا رعایت بشه، شما رو یه انسان با شخصیت فرض میکنه.

2. 9 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

استادم همیشه بین دانشجوها از من تعریف میکنه.همیشه به بقیه ی دانشجوها میگه که فلانی واقعا استعداد بالایی داره،بین دانشجوهای رشته ی تربیت بدنی از همه خوش استایل تره
    وقتی دانشجوهای دیگه حسودیشون گل میکنه و از من انتقاد میکنن،استادم در جواب به بقیه میگه که اگه فلانی توی یک شهر بزرگ بدنیا میومد الان از قهرمان های ملی میشد

پ ن :: بخدا اصلا لایق اینهمه تعریف نیستم....به نظرتون چکارکنم تا رابطه ام با این استاد خوب بمونه....شماره تلفنش رو دارم و هر یکماه یکبار باهاش تماس میگیرم حالش رو میپرسم که خیلی خوشحال میشه

چکار کنم تا این رابطه همینجوری گرم بمونه ؟ چطوری مهر و محبت این استاد بامعرفت رو جبران کنم ؟ دلم میخواد تا وقتی زندست باهاش ارتباط نزدیکی داشته باشم

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

4. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

استادم همیشه بین دانشجوها از من تعریف میکنه.همیشه به بقیه ی دانشجوها میگه که فلانی واقعا استعداد بالایی داره،بین دانشجوهای رشته ی تربیت بدنی از همه خوش استایل تره
    وقتی دانشجوهای دیگه حسودیشون گل میکنه و از من انتقاد میکنن،استادم در جواب به بقیه میگه که اگه فلانی توی یک شهر بزرگ بدنیا میومد الان از قهرمان های ملی میشد

پ ن :: بخدا اصلا لایق اینهمه تعریف نیستم....به نظرتون چکارکنم تا رابطه ام با این استاد خوب بمونه....شماره تلفنش رو دارم و هر یکماه یکبار باهاش تماس میگیرم حالش رو میپرسم که خیلی خوشحال میشه

چکار کنم تا این رابطه همینجوری گرم بمونه ؟ چطوری مهر و محبت این استاد بامعرفت رو جبران کنم ؟ دلم میخواد تا وقتی زندست باهاش ارتباط نزدیکی داشته باشم

سلام
    وقتی رابطشون در حال حاضر با شما خوبه پس از نحوه رفتار شما راضی هستند بنابراین کاره خاصی لازم نیست انجام بدید و خودتون باشید!
    سعی کنید هروقت ایشون رو دید سلام علیک گرمی داشته باشید و همین که میگید گهگاهی ازشون احوالپرسی میکنید هم خیلی خوبه
    اعیاد رو هم از طریق پیامک (با لحن خودتون و نه جملات تبریکی که همه برای هم میفرستن) تبریک بگید بهشون
    و در نهایت روز معلم و روز تربیت بدنی و مناسبت های اینچنینی براشون هدیه بگیرید

6. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

استادی که بالا بهتون معرفی کردم،عضو شورای شهر هم هست و انسان فوق العاده باشخصیتی هست که حرفش برای تک تک ادمای شهر حکم سند رو داره
    وقتی ترم دوم بودم،نمره ی یک درس 3واحدی (غیر تخصصی) که 0شده بودم به 10 رسوند.بهش گفته بودم که اگه 20 ترم درس بخونم بازم نمیتونم ریاضی عمومی رو پاس کنم.واسه همین ازش خواهش کردم تا با استاد ریاضی صحبت کنه تا نمره ی منو بگیره که خوشبختانه بعد از تشکیل یک جلسه تونست استادا رو قانع کنه تا نمره ی منو بدن

الان سه ماهه که ندیدمش،چون ترم تابستانی برنداشتم
    بنظر شما چطوری خوشحالش کنم،چکار کنم تا این سه ماه فاصله باعث دوری نشه

Last edited by Atghia; 20-08-2014 at 11:46. دليل: ادغام

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

متاسفانه جواب نداد .البته مقصر خودم بودم الانم کلی بهم بی احترامی کرد . ولی بالاخره از دستش خلاص شدم .
    .
    از اولش باید چیجوری برخورد کنیم تا طرف فکر بد نکنه . ؟؟
    مثلا یه نفر که تازه واسه اولین باره که تصمیم دارم باهاش چت کنم و میخام ازش سوالای برانامه نویسی بپرسم .
    خب همون لیاقتش قطعا ایگنور شدن بوده
    دوستمون هم گفتند راهش اینه که خیلی رسمی و محترمانه باهاشون صحبت کنید
    تا وقتی از اخلاقیات کسی مطمئن نشدید هرگز باب شوخی و گفتگوی صمیمی رو باهاش باز نکنید در مورد خودش یا علایقش و دوستاش و هیچ چیزی سوال نپرسید که حس کنه میخواید باهاش صمیمی باشید...
    متاسفانه خیلی ها سو استفاده گر هستند
    اما اگر از همون ابتدا برخوردتون سنگین و جدی باشه قطعا جرات مطرح کردن موارد اینچنینی رو نخواهند داشت
    راحت بگم : محکم باش

9. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

استادی که بالا بهتون معرفی کردم،عضو شورای شهر هم هست و انسان فوق العاده باشخصیتی هست که حرفش برای تک تک ادمای شهر حکم سند رو داره
    وقتی ترم دوم بودم،نمره ی یک درس 3واحدی (غیر تخصصی) که 0شده بودم به 10 رسوند.بهش گفته بودم که اگه 20 ترم درس بخونم بازم نمیتونم ریاضی عمومی رو پاس کنم.واسه همین ازش خواهش کردم تا با استاد ریاضی صحبت کنه تا نمره ی منو بگیره که خوشبختانه بعد از تشکیل یک جلسه تونست استادا رو قانع کنه تا نمره ی منو بدن
    الان سه ماهه که ندیدمش،چون ترم تابستانی برنداشتم
    بنظر شما چطوری خوشحالش کنم،چکار کنم تا این سه ماه فاصله باعث دوری نشه

من نظرم همونی هست که در بالا گفتم
    ولی در قبال لطف های اینچنینی همون وقت باید ازشون من باب تشکر یک هدیه درخور و شایسته تهیه میکردید (مثلا یک نیم سکه یا موارد مشابه)

+

در اولین فرصتی که پیش میاد (نزدیکترین مناسبت ) یک پیام بفرستید براشون بعد از تبریک در انتها بگید که همیشه به یاد ایشون و خوبی هاشون هستید و کمی جملات اغراق آمیز از این دست
    Last edited by Atghia; 20-08-2014 at 11:50. دليل: تکمیل

11. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه چندتا از این جملات اغراق امیز بگین

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

میشه چندتا از این جملات اغراق امیز بگین

والا چون من خودم خیلی اهل اینطور صحبت ها نیستم زیاد وارد نیستم فقط کلیت قضیه رو گفتم خدمتتون
    اما خب شاید بشه اینجوری گفت:

استاد، کوچیکتون (اسم خودتون رو بگید) رو بیاد میارید؟ ارادتمندیم تا نفس باقیست

یا

باور بفرمایید یکی از بزرگترین شانس های من در زندگی، آشنایی با استاد محترمی(یا هرصفت شایسته ای که به ذهن خودتون میرسه به جای محترم میشه بگید) مثل شما بود، مشتاق دیداریم رئیس

یا

استاد(فامیلی استاد رو بگید) مشتاق دیدار،همواره به یاد بزرگواری های شما هستم ، امیدوارم فرصتی دست بده محبت هاتون رو جبران کنم

14. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.من یه سوالی داشتم.من آدمی هستم که زیاد حرف بد بلد نیستم.وقتی با رفیقام هستم مثل اونا نیستم که بخوام حرف درشت بزنم و زیاد سر زبون ندارم. مثل اونا هم آستین پیرنمو بالا نمیزنم یا عطر تند نمیزنم.
    حال که من عادیم و رفتارم سادس همه فکر میکنن سِِِر و بی عرضه هستم ولی واقعا اینطور نیستم.
    حالا من باید خودمو مثل اونا کنم؟من دوست ندارم توجه کسی رو جلب کنم و دنبال خودنمایی جلو کسی باشم.
    حالا چیکار کنم؟؟؟خودمو اونجوری کنم(بخوام هم نمیتونم)

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من یه سوالی داشتم.من آدمی هستم که زیاد حرف بد بلد نیستم.وقتی با رفیقام هستم مثل اونا نیستم که بخوام حرف درشت بزنم و زیاد سر زبون ندارم. مثل اونا هم آستین پیرنمو بالا نمیزنم یا عطر تند نمیزنم.
    حال که من عادیم و رفتارم سادس همه فکر میکنن سِِِر و بی عرضه هستم ولی واقعا اینطور نیستم.
    حالا من باید خودمو مثل اونا کنم؟من دوست ندارم توجه کسی رو جلب کنم و دنبال خودنمایی جلو کسی باشم.
    حالا چیکار کنم؟؟؟خودمو اونجوری کنم(بخوام هم نمیتونم)
    بنظرم .
    سعی کن خودت باشی . حرف بد زدنم نشان از عرضه نیست بلکه بی شخصیتی طرف رو میرسونه .
    اونایی هم که همچین فکری میکنن فکر اونا مشکل داره نه شما .

17. 6 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •