با عرض سلام و تبریک سال نو
ضمن قدر دانی از شما دوست گرامی ، بنده پکیج شوفاژ دیواری ایساتیس مدل NEW STAR ROMO 26 FF رو مدتی هست که خریداری کردم . برادرم یک سرویس کاری رو آورد و نصبش کرد . الان بعد از گذشت چند ماه یک مشکلی ایجاد شده
وقتی میخوام دیگه از رادیاتورها استفاده نکنم طبق دستورالعملش دکمه زمستان رو خاموش می کنم و علامت خورشید رو صفحه دیجیتال پیدا می شه که به عنوان روشن بودن آبگرمکن هست . ولی وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم علامت خطای E1 به همراه عکس قفل نمایش داده می شه و آب هم سرده
در این موقع در قسمت بار عدد : 0.10 نمایش داده میشه
ولی وقتی دکمه زمستان رو روشن میکنم رادیاتورها بخوبی کار می کنن . عدد بار از 0.10 به 0.50 و بعد از یک روز به 0.70 میرسه و آب گرم هم به خوبی کار می کنه و خطایی نمایش داده نمیشه
حالا به روزهای گرم داریم میرسیم و نیازی به رادیاتورها ندارم و می خوام خاموش کنم ولی نمیشه استاد . آبگرم خطا میده
شرکتش هم تعطیله و سرویس کار هم در دسترسم نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا می تونم خودم درستش کنم یا خیر ؟
در ضمن اولین باره که از پکیج استفاده می کنم و هیچ آشنایی ندارم . بخصوص میگن باید هوادهی کنی و ... نمی دونم اینا چیه ؟ یک پیچی تو عقب هر رادیاتور هست که برادرم گفت اگر بازش کنی مقداری هوا و آب گرم خارج میشه و درست میشه ولی چون مطمئن نبودم انجام ندادم
ممنون از راهنمایی شما
فراموش کردم بگم که کارتنش رو هم ندارم و اگر کتابچه راهنمایی یا چیزی بوده باهاش دور انداخته شده . البته نادانسته