تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 405 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه اکثر پکیج های فن دار وقتی که به دودکش داخل ساختمان نصب میشن صدا دارن. اگر امکان داره براش یک دریچه تامین هوا بذار صداش کمتر میشه.
    یا اینکه از دودکش دو جداره استفاده کنید که دیگه خیلی عالی میشه فقط باید شرایط نصب دودکش دوجداره را داشته باشید. و پشت پکیج به بیرون از ساختمان راه داشته باشه تا بتونید بالای پکیج را سوراخ کنید دودکش دوجداره را روی پکیج نصب کنید. و به سمت بیرون از ساختمان هدایت کنید تا دود رو به بیرون از ساختمان بفرسته و اکسیژن مورد نیاز پکیج را هم از بیرون تامین کنه.
    فکر کنم فن داره
    خونه 150 متره
    نه صدای کار کردنش.مثله اینکه موتور خونس .در حالی که اکثر برند های خارجی خیلی کم صداترن

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شیر آب گرم را باز کنید و جلوی پکیج بایستید ببینید چه دمای را نشون میده.
    آیا فشار آبسرد خیلی زیاده ؟
    از شیرهای دیگه هم تست کنید ببینید آبگرم میاد یا نه؟
    شیرهای دیگه رو که باز میکنم بعد چند دقیقه تازه آب ولرم میشه... (یعنی داغ نمیشه)
    فشار آب نه زیاد نیست! (فقط گاهی وقتا گیج درجه فشار بین عدد 1 تا 1.1 تغییر میکنه که اونم مربوط به رادیاتور میشه اصلا درسته؟!)..خونه طبقه پنجم هست بدون پمپ...
    وقتی شیر آب رو باز میکنم و پکیج رو نگاه میکنم عدد درجه حرارت آب تغییر نمیکنه(صفحه نمایشش عدد تنظیم شده رو نشون میده که من این آخریا رو 60 درجه یعنی آخرین درجش برای آب مصرفی تنظیم کردم... )
    به نظرتون مشکل از پکیجه ؟!یا سیستم لوله کشی؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با تعمیرکار تماس بگیرید تا از نزدیک بررسی کنه.
    چندتا دلیل میتونه داشته باشه :
    کم بودن فشار گاز.
    بالا بودن فشار آب ورودی .
    رسوب گرفتگی مبدل.
    دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه که باید از نزدیک تست کرد.
    شیرهای دیگه رو که باز میکنم بعد چند دقیقه تازه آب ولرم میشه... (یعنی داغ نمیشه)
    فشار آب نه زیاد نیست! (فقط گاهی وقتا گیج درجه فشار بین عدد 1 تا 1.1 تغییر میکنه که اونم مربوط به رادیاتور میشه اصلا درسته؟!)..خونه طبقه پنجم هست بدون پمپ...
    وقتی شیر آب رو باز میکنم و پکیج رو نگاه میکنم عدد درجه حرارت آب تغییر نمیکنه(صفحه نمایشش عدد تنظیم شده رو نشون میده که من این آخریا رو 60 درجه یعنی آخرین درجش برای آب مصرفی تنظیم کردم... )
    به نظرتون مشکل از پکیجه ؟!یا سیستم لوله کشی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمن تشکر از این انجمن مفید لطفا در خصوص کیفیت پکیج های مارک بوش توضیح دهید. لازم به ذکر است که الان در حدود سه سال است که از مدل دو مبدله آن بدون نیاز به هیچگونه نیاز به تعمیرات از آن استفاده می کنم و کارکرد آن کاملا بدون صدا می باشد. اما در حال حاضر می خواهم برای یک آپارتمان جدید پکیج خریداری کنم ولی در بازار به من گفتند که قطعات پکیج های بوش چینی شده است. لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    اگر پکیج بوش داشتید و ازش راضی بودید. به نظرمن بهتره که باز هم بوش بگیرید. کیفیتش خوبه ،ساخت ترکیه است.(بوش های قدیمی ساخت آلمان بود).ولی انتظاری که از دستگاه قبلی داشتید نباید از این دستگاه داشته باشید. دستگاه های جدید امکانات جدیدتر و پیچیده تری داره و خیلی حساسیت بالاتری داره.در نتیجه امکان داره خرابی و تعمییر بیشتری هم داشته باشه.
    موفق باشید.
    ضمن تشکر از این انجمن مفید لطفا در خصوص کیفیت پکیج های مارک بوش توضیح دهید. لازم به ذکر است که الان در حدود سه سال است که از مدل دو مبدله آن بدون نیاز به هیچگونه نیاز به تعمیرات از آن استفاده می کنم و کارکرد آن کاملا بدون صدا می باشد. اما در حال حاضر می خواهم برای یک آپارتمان جدید پکیج خریداری کنم ولی در بازار به من گفتند که قطعات پکیج های بوش چینی شده است. لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض آبگرمکن به تنهایی کار نمی کند

با عرض سلام و تبریک سال نو

ضمن قدر دانی از شما دوست گرامی ، بنده پکیج شوفاژ دیواری ایساتیس مدل NEW STAR ROMO 26 FF رو مدتی هست که خریداری کردم . برادرم یک سرویس کاری رو آورد و نصبش کرد . الان بعد از گذشت چند ماه یک مشکلی ایجاد شده

وقتی میخوام دیگه از رادیاتورها استفاده نکنم طبق دستورالعملش دکمه زمستان رو خاموش می کنم و علامت خورشید رو صفحه دیجیتال پیدا می شه که به عنوان روشن بودن آبگرمکن هست . ولی وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم علامت خطای E1 به همراه عکس قفل نمایش داده می شه و آب هم سرده

در این موقع در قسمت بار عدد : 0.10 نمایش داده میشه

ولی وقتی دکمه زمستان رو روشن میکنم رادیاتورها بخوبی کار می کنن . عدد بار از 0.10 به 0.50 و بعد از یک روز به 0.70 میرسه و آب گرم هم به خوبی کار می کنه و خطایی نمایش داده نمیشه

حالا به روزهای گرم داریم میرسیم و نیازی به رادیاتورها ندارم و می خوام خاموش کنم ولی نمیشه استاد . آبگرم خطا میده

شرکتش هم تعطیله و سرویس کار هم در دسترسم نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا می تونم خودم درستش کنم یا خیر ؟

در ضمن اولین باره که از پکیج استفاده می کنم و هیچ آشنایی ندارم . بخصوص میگن باید هوادهی کنی و ... نمی دونم اینا چیه ؟ یک پیچی تو عقب هر رادیاتور هست که برادرم گفت اگر بازش کنی مقداری هوا و آب گرم خارج میشه و درست میشه ولی چون مطمئن نبودم انجام ندادم

ممنون از راهنمایی شما

فراموش کردم بگم که کارتنش رو هم ندارم و اگر کتابچه راهنمایی یا چیزی بوده باهاش دور انداخته شده . البته نادانسته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام و عرض تبريك به مناسبت فرارسيدن سال 1392 خدمن آقاي تعمير كار لطفا من رو راهنمايي كنيد براي يك واحد 75 متري داراي دو اتاق خواب 10 متري يك حمام يك سرويس بهداشتي ميخوام پكيج بوتان خريداري كنم لطفا بگيد كدام مدلش مناسب بين مدل اپتيما 24 kis و 24ki مشكل انتخاب دارم اگر امكان داره تفاوتش رو بهم بگيد و راهنمايي كنيد كدوم رو بخرم براي خريد رادياتور ها هم مارك با كيفت و تعداد پره هاي مناسب براي پذيرايي حدود 40 متري و اتاق خواب ها را توضيح دهيد . با تشكر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمالاً رادیاتورها نشتی خیلی کوچکی داره. بهترین کار پیدا کردن محل نشتی و برطرف کردنشه.
    اما در حال حاضر شما میتونید شیر های مربوط به شوفاژ را که به پکیج نصب شده ببندید.دیگه مشکل افت فشار نخواهی داشت. فقط در این حالت دستگاه حتماً باید در حالت تابستانی باشه.
    با عرض سلام و تبریک سال نو

ضمن قدر دانی از شما دوست گرامی ، بنده پکیج شوفاژ دیواری ایساتیس مدل NEW STAR ROMO 26 FF رو مدتی هست که خریداری کردم . برادرم یک سرویس کاری رو آورد و نصبش کرد . الان بعد از گذشت چند ماه یک مشکلی ایجاد شده

وقتی میخوام دیگه از رادیاتورها استفاده نکنم طبق دستورالعملش دکمه زمستان رو خاموش می کنم و علامت خورشید رو صفحه دیجیتال پیدا می شه که به عنوان روشن بودن آبگرمکن هست . ولی وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم علامت خطای E1 به همراه عکس قفل نمایش داده می شه و آب هم سرده

در این موقع در قسمت بار عدد : 0.10 نمایش داده میشه

ولی وقتی دکمه زمستان رو روشن میکنم رادیاتورها بخوبی کار می کنن . عدد بار از 0.10 به 0.50 و بعد از یک روز به 0.70 میرسه و آب گرم هم به خوبی کار می کنه و خطایی نمایش داده نمیشه

حالا به روزهای گرم داریم میرسیم و نیازی به رادیاتورها ندارم و می خوام خاموش کنم ولی نمیشه استاد . آبگرم خطا میده

شرکتش هم تعطیله و سرویس کار هم در دسترسم نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا می تونم خودم درستش کنم یا خیر ؟

در ضمن اولین باره که از پکیج استفاده می کنم و هیچ آشنایی ندارم . بخصوص میگن باید هوادهی کنی و ... نمی دونم اینا چیه ؟ یک پیچی تو عقب هر رادیاتور هست که برادرم گفت اگر بازش کنی مقداری هوا و آب گرم خارج میشه و درست میشه ولی چون مطمئن نبودم انجام ندادم

ممنون از راهنمایی شما

فراموش کردم بگم که کارتنش رو هم ندارم و اگر کتابچه راهنمایی یا چیزی بوده باهاش دور انداخته شده . البته نادانسته

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز هر دو پکیجی که شما انتخاب کردی مثل هم هستند. اما یکیش فن داره و یکیش بدون فن.
    مدل 24ki بدون فن و برای جاهای که شرایط نصب استاندارد و دودکش استاندارد با ارتفاع حداقل 4 متر.
    مدل 24 kis فن داره .
    شما شرایط ساختمون را بگید تا راهنمایتون کنم.یا با یک نصاب تماس بگیرید تا بیاد شرایط را ببینه و بگه از کدوم دستگاه باید استفاده کنید.
    با سلام و عرض تبريك به مناسبت فرارسيدن سال 1392 خدمن آقاي تعمير كار لطفا من رو راهنمايي كنيد براي يك واحد 75 متري داراي دو اتاق خواب 10 متري يك حمام يك سرويس بهداشتي ميخوام پكيج بوتان خريداري كنم لطفا بگيد كدام مدلش مناسب بين مدل اپتيما 24 kis و 24ki مشكل انتخاب دارم اگر امكان داره تفاوتش رو بهم بگيد و راهنمايي كنيد كدوم رو بخرم براي خريد رادياتور ها هم مارك با كيفت و تعداد پره هاي مناسب براي پذيرايي حدود 40 متري و اتاق خواب ها را توضيح دهيد . با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

احتمالاً رادیاتورها نشتی خیلی کوچکی داره. بهترین کار پیدا کردن محل نشتی و برطرف کردنشه.
    اما در حال حاضر شما میتونید شیر های مربوط به شوفاژ را که به پکیج نصب شده ببندید.دیگه مشکل افت فشار نخواهی داشت. فقط در این حالت دستگاه حتماً باید در حالت تابستانی باشه.
    خیلی خیلی ممنون از شما

دوست گرامی ، همه رادیاتورها رو چک کردم و هیچکدوم آبی نمیریزه بیرون .

ولی مشکل جدیدی بوجود اومد . دیروز یک تعمیرات تو ساختمون داشتیم و باید کنتور برق رو خاموش می کردیم . من هم پکیج رو کلا خاموش کردم . بعد از چند ساعت که روشن کردم حالا حتی وقتی تو قسمت زمستان میزارم هم خطا میزنه . همون ای 1

فشار بار رو هم صفر نشون می ده . رفتم چک کردم بعد از چند ساعت فهمیدم که موتور آب خاموش بوده . چون تو شهرستان ما فشار پایینه همه خونه ها از موتور آب استفاده می کنن . موتور رو روشن کردم ولی باز هم پکیج که روشن میشه و روی زمستون میزارم همون بار صفر رو نشون میده و خطا . موندم چیکار کنم .

استاد جان . تعطیلاته نتونستم سرویس کار پیدا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟ ممنون از شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •