سلام
برای استفاده از 3G رایتل باید از گوشی ای با قابلیت 3G استفاده کنید در غیر اینصورت با همون تکنولوژی 2G وصل خواهید شد.
موفق باشید
سلام
برای استفاده از 3G رایتل باید از گوشی ای با قابلیت 3G استفاده کنید در غیر اینصورت با همون تکنولوژی 2G وصل خواهید شد.
موفق باشید
اگر گوشی 3G نباشه اصلا" رایتل کار نمیکنه (چون تکنولوژیش از بیخ آخرین نسل 3 یعنی 3.75G هست) مگر در حالت رومینگ به دو اپراتور دیگه وصل بشه (البته این حالتشو تست نکردم)
Last edited by امین1356; 10-07-2014 at 17:58.
سرعت edge ایرانسل از این بیشتره ها
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
البته فکر نمی کنم اینجور باشه که شما می فرمایید.
این لیست گوشی هایی هست که رایتل ساپورت می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون صفحه در قسمت " قابلیت کارکرد در شبکه سوم تلفن همراه " خیلی از گوشی هایی رو می بینید که حتی 3G رو ساپورت نمی کنند. فکر می کنم منظورشون این هست که با سیم کارت رایتل کار می کنند ولی از قابلیت های 3G نمی تونید استفاده کنید. البته دقیق مطمئن نیستم ولی قائدتا نباید مشکلی باشه.
موفق باشید
دوستانی که با کامپیوتر از رایتل استفاده می کنن پینگشون چنده ؟؟/
بی زحمت با این دستور ها یک پینگ بگیرید و اعلام کنید
ممنون
RUN > CMD :
ping 4.2.2.4 -t
ping 8.8.8.8 -t
من با آیفون تست کردم اگر 3G رو آف کنی آنتن رایتل کلا" میپره.
با گوشی نوکیا غیر 3G ساپورت هم شبکه ها رو دستی سرچ کرم اصلا" رایتل رو جزو شبکه ها ندید.
با تشکر
اگر تست کردید درسته ولی خب شاید اون گوشی ها جز پوشش رایتل نبودند اخه تو سایتش کلی از گوشی هایی رو زده که اصلا 3G رو ساپورت نمی کنند. ولی باز هم نظر با شما که تست کردید.
خیلی ممنون![]()
رایتل در شبکه ی خودش از 3G تا HSDPA رو ساپورت میکنه و 2G در شبکه خودش نداره. بنابراین هر گوشی که حداقل 3G رو ساپورت کنه میتونه ازش استفاده کنه و در غیر این صورت به هیچ وجه به شبکه وصل نمیشه.
توی گرگان که رایتل خوب جواب نمیده.خیلی قطع و وصل میشه
من چند روز پیش یه سیم کارت رایتل گرفتم،
چند تا مشکل باهاش دارم
اول اینکه وقتی گوشی خاموش یا آفلاین باشه، برام sms می فرستن، بعد از روشن کردن دیگه بهم نمی رسه!! مشکل از خور رایتله کلا یا سیم کارت من این مشکل رو داره؟
در همون شرایط هم وقتی کسی زنگ میزنه میگه سرویس voice mail فعال نیست اما از من هم شارژ کم میکنه وقتی کس دیگه ای بهم موقع خاموشی زنگ زده!!
در آخر کد سیم کارت هدیه برام فرستاده نشده (شایدم وقتی خاموش بوده گوشیم فرستاده شده و به من نرسیده) الان چی کار میتونم بکنم؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)