هم ايران رفتم هم علاءالدين نبود تو بازار مجبور شدم ASUS P5B بگيرم قيمت 122 تومن.
Intel Core 2 Duo 4300 هم گرفتم 144 تومن
هم ايران رفتم هم علاءالدين نبود تو بازار مجبور شدم ASUS P5B بگيرم قيمت 122 تومن.
Intel Core 2 Duo 4300 هم گرفتم 144 تومن
من ميخوام يك سيستم ببندم اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد كه چه قطعاتي ببندم(با اين قيمت ها)
300-400 هزار تومان cpu
200-300 هزار تومان main board
100-200 هزار تومان ram (راستي ram ocz بهتره يا jel)
200-250 هزار تومان vga
100-200 هزار تومان hard
فقط لطف كنيد قيمت حدودي را به من بگيد ممنون ميشم ،يكمي هم عجله دارم اگه الان جوابمو بدين خيلي آقايي مي كنين.
بگير Intel CPU : E6600 قيمت حدود 330000
مادربرد فقط چيپ 680i بگير برد ASUS يا MSI حدود ايسوس گرونتر هست 250
گرافيك هم برد مادربرد يكي باشد يعني ASUS يا MSI براي شما 7900GS بگير حدود 270 يا 300 هست 7800GSكمي پايينتر هست اونهم خوب هست
RAM : OCZ بگير از Geil قويتر هست استقامتشون بهتر هست اما گرون هستند و مدلهاي متفاوتي دارد
2*1024 كه دوگيگ هست يك نمونش هست 250 هزار تومان
هارد سعي كن 16MB بافر مكستور بگيري اگر وسترن با گارانتي سارگارم ارقام گيرت امد بگير تو هست
خوب ميرسيم به پاور
پاور هم OCZبگير يا Thermalk فقط 600 يا 650 واقعي باشد Real قيمت هم طرفهاي 150
بگير Intel CPU : E6600 قيمت حدود 330000
مادربرد فقط چيپ 680i بگير برد ASUS يا MSI حدود ايسوس گرونتر هست 250
گرافيك هم برد مادربرد يكي باشد يعني ASUS يا MSI براي شما 7900GS بگير حدود 270 يا 300 هست 7800GSكمي پايينتر هست اونهم خوب هست
RAM : OCZ بگير از Geil قويتر هست استقامتشون بهتر هست اما گرون هستند و مدلهاي متفاوتي دارد
2*1024 كه دوگيگ هست يك نمونش هست 250 هزار تومان
هارد سعي كن 16MB بافر مكستور بگيري اگر وسترن با گارانتي سارگارم ارقام گيرت امد بگير تو هست
خوب ميرسيم به پاور
پاور هم OCZبگير يا Thermalk فقط 600 يا 650 واقعي باشد Real قيمت هم طرفهاي 150
خب گابانا جان حالا به نظر شما این دوستمون کدوم از این 3 تا رو برداره؟
Main: Asus p5 wdh dlux - Intel D975 xbx2 - Biostar Tforce 965pt
در ضمن من اصلا نمیگیم گیگا. من ایسوس رو بیشتر قبول دارم.
نمیدونم چرا شما یه مدته با من لج کردی(شوخی![]()
من که نظرم رو گفتم asus p5w
خيلي مخلصيم ! حالا من مي خواستم يه سياست بين بچه هاي همكار و فعال سخت افزار پياده كنم كه فرصت نشد . ولي جداي از شوخي اين لج نيست . پيشنهاد سيستم يكي از اون كار هايي هست كه خيلي سخت انجام ميشه . دليلش هم وسعت دايره انتخاب هست . طوري كه بايد پول درست بدي كارآيي درست هم بگيري. نه اينكه پول زيادي بدي ! پس تا حد ممكن بايد بر قطعات مناسب اشراف داشته باشي تا بتوني پيشنهاد بهتري بدي .نمیدونم چرا شما یه مدته با من لج کردی(شوخی)
قصدم جسارت نيست .. قصدم فقط اگاهي دادنه .. البته اگه بلد باشم ../.
من نوکرتم
هرکی ندونه من میدونم که شما یکی از متخصص ترین کاربران بخش سخت افزار هستید
دقت کرده باشی وقتی شما جایی پست بدی من دیگه رو حرف شما حرف نمیزنم.
![]()
![]()
يك سوال داشتم گابانا جان من منظور شما را از نظر اينكه گفتيد ببينيد اين مادربردها مشكل دارند يا نه را نفهميدم
منظورتون از نظر درست كار كردن هست؟
خوب چرا بايد اينهمه پول بدهند يك مادربرد ماتريك بگيرند كار هم مي كند Life گارانتي هم هست خراب هم نمي شود
مهم اين هست كه پر قدرت كار كند
يك نفر مادربرد Asrock دارد وقتي بهش مي گي مادربرد خوبي هست بهت مي گويد عالي هست اصلا خراب نشده!
مگر قرار هست مادربردي كه خوب نيست خراب بشود؟
مهم قدرت مادربرد هست كه اينها رو خودت بهتر مي دوني فقط جهت اطلاع به كساني كه يادشون رفته مي گويم
agar mishe gheimat zen v plus 4gig ra beman begid
merci
وقتي خبر ارزون شدن سي پي يوهايAMD رو شنيدم گفتم تا دوباره گرون نشده يه cpu: AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600 بخرم.
فعلا نمي خوام(تا حدود يک ماه) سيستم جمع کنم . خواستم با شما مشورت کنم با اين سي پي يو چه سيستمي رو جمع کنم خوبه؟ تا حدود 400يا نهايت450 تومن بودجه دارم فقط براي :---vga--مادر برد--رم---cpu--- کيس و پاور
در ضمن اگه ميشه سيستم رو در نوع خودش عالي طراحي کنيد و تايکي دوسال نيازامو برطرف کنه .
من بيشتر رو cpu و مادربرد حساسم که تا جايي که ميشه خوب انتخاب بشه.
ایا این cpu از( Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.8 GHz (E4300 سرتره؟چون تقریبا در یک قیمتند.
يه سوال ديگه بخوام براي کارتهاي گرافيک بهتر صبر کنم و فعلا با معمولي سيستمو جمع کنم مشکلي پيش نمي ياد. يعني بعدا رو همون مادر بورد پيشنهادي شما مي تونم کارت گرافيک جديد رو نصبش کنم.
اخرين سوال اينکه نظرتون در رابطه با مادربورد Dfi برای این سیستم چيه؟
باتشکر فراوان از دوستان انجمن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)