تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 2605 اولاول ... 1051551952012022032042052062072082092152553057051205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

میخواستم ببینم کسی مشکل وایرلس بودن رو داره یا خیر

من قبل از مخابرات از شرکت های مختلفی ( صبانت-پارس آنلاین-آزادنت-شاتل و.... ) سرویس داشتم و الان از مخابرات سرویس گرفتم منتهی یک مشکلی که فقط با مخابرات به اون برخوردم اون هم نمیتونم از امکان وایرلس بودن مودم استفاده کنم.

وقتی که با پشتیبانی تماس گرفتم هیچ گونه توضیحی ندادن و گفتن فقط میتونیم کسی رو بفرستیم براتون درست بکنه.

لازم به توضیح است که شرکت هایه گذشته رو خودم وایرلس میکردم و هیچ مشکلی وجود نداشت ولی الان وقتی تنظیمات رو درست میکنم همه چراغ های مودم سبز هستش و ظاهرا هیچ مشکلی با کانکت شدن نداره ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و انگاری اصلا کانکت نیستی.

کسی همچین مشکلی با مخابرات داشته ؟

مودمم هم ZyXEL P660HW هستش

ممنون

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من قبل از مخابرات از شرکت های مختلفی ( صبانت-پارس آنلاین-آزادنت-شاتل و.... ) سرویس داشتم و الان از مخابرات سرویس گرفتم منتهی یک مشکلی که فقط با مخابرات به اون برخوردم اون هم نمیتونم از امکان وایرلس بودن مودم استفاده کنم.

وقتی که با پشتیبانی تماس گرفتم هیچ گونه توضیحی ندادن و گفتن فقط میتونیم کسی رو بفرستیم براتون درست بکنه.

لازم به توضیح است که شرکت هایه گذشته رو خودم وایرلس میکردم و هیچ مشکلی وجود نداشت ولی الان وقتی تنظیمات رو درست میکنم همه چراغ های مودم سبز هستش و ظاهرا هیچ مشکلی با کانکت شدن نداره ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و انگاری اصلا کانکت نیستی.

ممنون
    شما ببین اصلا می تونی با آی پی مودمت بعد از اتصال با وای فای به تنظیمات مودمت توی گوشیت وارد بشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

امروز رفتم درخواست نت 256 رو دادم. برای این سرعت نیازی به کارت دانشجویی نیست و با این کارت میتونید نت 512 بگیرید! من مودم دارم و گفت میخوای کارشناس بیاد برای تنظیمش؟ گفتم نه، برای این دست تنظیمات جایی هست که راهنمایی بکنه؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

امروز رفتم درخواست نت 256 رو دادم. برای این سرعت نیازی به کارت دانشجویی نیست و با این کارت میتونید نت 512 بگیرید! من مودم دارم و گفت میخوای کارشناس بیاد برای تنظیمش؟ گفتم نه، برای این دست تنظیمات جایی هست که راهنمایی بکنه؟
    با سپاس
    مبارک باشه
    جواب سوالت رو اینجا پیدا میکنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از farsh!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما ببین اصلا می تونی با آی پی مودمت بعد از اتصال با وای فای به تنظیمات مودمت توی گوشیت وارد بشی
    هم با لب تاپ و هم گوشی وای فای رو شناسایی میکنن و وقتی میخوام باهاشون وارد بشم پسوردی که گذاشتم رو میخوان و بعد از وارد کردن پسور هیچ سایتی باز نمیشه - ارروری که میده اینه که انگار اصلا" کانکت نیستی.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هم با لب تاپ و هم گوشی وای فای رو شناسایی میکنن و وقتی میخوام باهاشون وارد بشم پسوردی که گذاشتم رو میخوان و بعد از وارد کردن پسور هیچ سایتی باز نمیشه - ارروری که میده اینه که انگار اصلا" کانکت نیستی.
    شما جواب سوال من رو نداید آیا می تونید داخل گوشی تنظیمات مودمتون رو ببینید؟
    شما وارد تنظیمات مودمتون بشین و کلا رمزتون رو (wep) بردارید و سپس وصل بشین. ببینید اصلا تغییری می کنه

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

یه کی یه آمار دقیق بده ببینم این سرعتا چرا اینقدر اومده پایین ؟

من سرعتم روی 120 بود دقیقا از بهمن که شروع شد رسیده به 32 تا ؟

موفق باشین../.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

مبارک باشه
    جواب سوالت رو اینجا پیدا میکنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم، ولی از راهنمایی های این تاپیک چیزی دستگیرم نشد. من حتی نمیدونم که برای این نت مخابرات باید همون سیم تلفن رو بزنی پشت روتر یا نه؟! یعنی اسپلیتر الزامی هست داشتنش؟ بعد که از طریق 192.168.1.1 وارد تنظیمات روتر میشم جز یوزر پسوردی که مخابرات داده باید چه تنظیمات دیگه ای رو وارد کنم؟! شرمنده اگر اینجا جاش نیست...

در آغاز فعالیت The Alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

ممنون
    فکر کنم vpi و vci رو غلط گذاشتی. مال مخابرات 0 و 35 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم، ولی از راهنمایی های این تاپیک چیزی دستگیرم نشد. من حتی نمیدونم که برای این نت مخابرات باید همون سیم تلفن رو بزنی پشت روتر یا نه؟! یعنی اسپلیتر الزامی هست داشتنش؟ بعد که از طریق 192.168.1.1 وارد تنظیمات روتر میشم جز یوزر پسوردی که مخابرات داده باید چه تنظیمات دیگه ای رو وارد کنم؟! شرمنده اگر اینجا جاش نیست...
    بله همون سیم تلفن رو به مودم وصل کنید هم مشکلی نیست.اسپلیتر الزامی نیست.
    واسه تنظیمات هم همون تنظیمات خود مودم موقع نصب فقط این که pppoe رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد مخابرات رو وارد کنید.حواست باشه که اینا Port/VPI/VCI به ترتیب از راست به چپ 0/0/35 باشند
    اگه به مشکلی برخوردید بپرسید.

12. این کاربر از farsh!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •