تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 205 از 269 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به نظر من ایران در بازی سه شنبه رو به بازی تخریبی و فیزیکی میاره . درست مثل بازی با عراق در جام ملتهای آسیا و همینطور بازی رفت با همین کره در آزادی و مسلما آندرانیک تیموریان مهمترین مهره برای تیممون تو بازی سه شنبه هست و بیشترین نقش رو ایفا میکنه. اما چیزی که نگران کنندست اینه که درسته بازی تخریبی رو تیمی مثل کره منطقیه اما آیا دفاعمون توان انجام این نوع بازی رو داره ؟ برای مثال همین بازی دور رفت با کره یادمون نره جقدر خط دفاع رو آزار داد .
    کلا منطق میگه بازی قشنگی از تیم ملی در این بازی انتظار نداشته باشیم .

2. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد ترکیب فکر کنم کی روش از ترکیبی از بازی مقابل قطر و لبنان استفاده کنه . من بیشتر از خط دفاع ، استفاده یا عدم استفاده از خلعتبری برام مبهمه .
    اینکه ایا کی روش از خلعت و شجاعی همزمان استفاده می کنه یا ترجیح می ده کمی دفاعی تر بازی کنه و باز خسرو رو در جلو به کار بگیره .

بازی مقابل ازبکستان علاوه بر قدرت جدید کره در حملات هوایی ، نشون داد شدید ضد حمله خور هم هستند و ازبک های کند نتونستند از این مورد استفاده ای داشته باشند ( بهتر )

اگر کی روش از پژمان منتظری در دفاع راست استفاده کنه و بخواد میانگین قدی رو بالا ببره احتمالا باز از صادقی - سید جلال در دفاع اخر استفاده بشه . در غیر این صورت از ترکیب پژمان - سید جلال در قلب دفاع استفاده خواهد شد .

من باز هم دوست دارم از ترکیب حمله هجومی سرعتی استفاده کنیم . در ابتدا احتمال بسیار زیاد شجاعی رو خواهیم داشت اما در ادامه و در پی خستگی دفاع های کناری کره باز هم اعتقاد به سه نفر هجومی موسوم به سه رضا دارم ( خلعت - رضایی - گوچی)

نکته دیگه اینکه تا جایی که امکان داره باید ضربه ازاد و کرنر به کره ندیم .

ضمن اینکه قطعا باید پلن B برای احتمال جلو افتادن مقابل کره داشته باشیم .
    هافبک جنگده تری به جای جباری در صورت جلو افتادن مقابل کره رو مناسب می دونم .
    دلم روشنه که رحمان توی این بازی خوب کار خواهد کرد

4. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دلایل ایجاد جنگ روانی چوکانگ‌هی علیه ایرانی‌ها

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، «چو کانگ هی» سرمربی تیم ملی کره جنوبی بعد از پیروزی برابر ازبکستان که با گل به خودی مدافع ازبک به دست آمد ابراز امیدواری کرد این تیم به جام جهانی صعود کند زیرا او از ایرانی‌ها دل خوشی ندارد.
    این حرف‌های سرمربی تیم کره در اوج ناپختگی بر زبان جاری شد و باعث ناراحتی و دلگیری ایرانیان در سراسر جهان شد.
    ایرانی‌ها نیز واکنش سختی در فضای مجازی نسبت به این مربی اخمو و پُرحرف نشان دادند.
    بازیکنان و سرمربی تیم ملی ایران نیز پاسخ تندی به اظهارات سرمربی حریف دادند و حتی کی‌روش صراحتا گفت به چوی یک پیراهن تیم ازبکستان هدیه خواهد داد.
    اما هیچ‌کس نفهمید که چو کانگ هی چرا یکباره علیه ایران و میزبانی فدراسیون فوتبال ابراز نارضایتی کرد آن هم در حالیکه کره جنوبی یک هفته در تهران اردو زد و در یکی از بهترین هتل‌های ایران اسکان یافت و فدراسیون فوتبال نیز تمامی امکانات مورد نظر و قانونی را در اختیار تیم کره قرار داد.
    به همین دلیل برخی تصور می‌کردند شکست کره در تهران آن هم با یک بازیکن بیشتر از تیم ملی ایران دلیل این جنگ روانی است که سرمربی کره به راه انداخته است.

اینکه سرمربی کره جنوبی در یک نشست خبری که رسانه های مختلف دنیا در آن حضور دارند به صراحت می گوید که از ایرانی‌ها بدش می آید و می خواهد از مردان کی‌روش انتقام سختی بگیرد، سوال های زیادی را در اذهان عمومی به ویژه مردم ایران سرزمین که همواره به مهمانوازی و مهربانی زبان‌زد خاص و عام بوده، ایجاد کرد و همین سوژه دلیلی شد تا بیشتر فعالیت های ورزشی «چو کانگ هی» را مورد بررسی قرار دهیم.
    با این حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کنکاشی در سوابق چو کانگ هی کرد و مشخص شد سرمربی کنونی تیم کره در سال‌های 1988 تا 1992 در تیم ملی فوتبال کره به عنوان بازیکن حضور داشته است و در این سال‌ها یکبار در بازی‌های آسیایی پکن مقابل ایران در نیمه نهایی به عنوان بازیکن شکست خورده است.
    در بازی های آسیایی سال 90 پکن این مربی یکی از مدافعان کلیدی کره جنوبی محسوب می شد که در مرحله نیمه نهایی آنها به مصاف ایران رفتند که در همان بازی حساس و به یادماندنی و با گل مرحوم سیروس قایقران ایران پیروز شد و به فینال رسید و «چو کانگ هی» و دوستانش از رسیدن به دیدار پایانی محروم شدند.
    آقای چوی در سال 2003 نیز به عنوان مربی کره جنوبی در بوسان کره برابر ایران در خانه شکست خورد. در آن زمان چو کانگ هی به عنوان کمک مربی در تیم ملی کره جنوبی فعالیت می کرد، اما همان شکست انتقادهای شدیدی را علیه این مربی و سایر اعضای کادر فنی ایجاد کرد.
    البته تیم ملی فوتبال ایران سال 1996 با نتیجه 6 بر 2 کره جنوبی را شکست داد و از همان زمان خیلی از بزرگان فوتبال کره و مردم این کشور دوست دارند که آن نتیجه را به نوعی در یک دیدار رسمی جبران کنند، اما درباره بی احترامی «چو کانگ هی» به نظر می رسد جنبه شخصی پررنگ تر است.
    نمی‌توان درباره علت کج خلقی سرمربی کره علیه مردم ایران به صراحت قضاوت کرد، اما با توجه به این باخت‌ها شاید طبیعی باشد که سرمربی کره‌ای از ایران خوشش نیاید و هر وقت نام ایران و تیم ملی ایران را بشنود هراسان شود زیرا او را یاد باخت‌های تلخ و تاریخی می‌اندازد.
    چو کانگ هی البته نشان داده که مربی حرافی هم هست. او در نشست خبری پیش از بازی با ایران در مهر 91 در مقدماتی جام جهانی گفت که برای پایان دادن به افسانه شکست ناپذیری ایران در ورزشگاه آزادی مقابل کره به تهران آمده اما در نهایت تیم ملی ایران 10 نفره توانست کره را شکست بدهد.

کره جنوبی اکنون در شرایط دشواری قرار گرفته و اگر ملی‌پوشان غیور ایرانی در اولسان بتوانند کره را شکست بدهند، ایران به عنوان تیم اول گروه مستقیم به جام جهانی می‌رود و حتی خطر عدم صعود مستقیم به جام جهانی کره‌ای‌ها را تهدید می‌کند.
    شاید به همین خاطر است که فدراسیون فوتبال کره بلافاصله بعد از باخت در تهران در نامه‌ای به فیفا اعلام کرد دیدار ایران و کره در اولسان باید برگزار شود در نزدیکی مرز ژاپن و درشهری که رطوبت بالایی دارد و شرجی‌ترین شهر کره است.
    کره‌ای‌ها تلاش می‌کنند که به هر طریقی برای فوتبال ایران مشکل درست کنند تا شاید مقابل ملی‌پوشان ایران بازنده نشوند؛ از جنگ روانی گرفته تا تغییر محل بازی و این خود بیانگر هراس فوتبال کره از تیم ملی ایران است.
    واقعیت این است که فوتبال کره دیگر آن صلابت‌ سال‌های گذشته را ندارد.
    بنابراین ملی‌پوشان ایرانی اگر خودشان را باور داشته باشند و با تمرکز و جنگندگی در میدان حاضر شوند پیروزی در خاک کره دور از دسترس نخواهد بود.

6. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

90/ پروازي زود هنگام و نگراني از يك ويژگي ايراني

پروازي زود هنگام و نگراني از يك ويژگي ايراني
    90: تيم‌ملي چهارشنبه راهي سئول شد. تنها چند ساعت پس از يك پيروزي پر گل و روحيه‌بخش. نتيجه‌اي كه ايران را براي صعودي مستقيم، بي‌‌دردسر و شيرين چون عسل اميدوارتر از هميشه كرد. حالا فقط يك فتح ديگر مي‌‌ماند. يك پيروزي و حتي شايد يك تساوي صعودبخش.
    در ميان همه اميدواري‌ها و نشانه‌هاي خوب و روحيه‌بخش يك موضوع نگران كننده هم وجود دارد. نگراني بزرگي به نام ساعت پرواز! كاروان تيم‌ملي به تشخيص كارلوس كي‌روش غروب ديروز در فاصله حدود 6 روز تا بازي حياتي و سرنوشت‌ساز خود راهي كره شد. اين البته يك اصل است كه هر تيمي براي تطبيق با شرايط آب‌وهوايي و اختلاف ساعت كشور مقصد چند روز زودتر به ميهماني مي‌‌رود. اما فرهنگ و ويژگي‌هاي فوتباليست‌ها ايراني حاكي از اين دارد كه چندان با زندگي اردويي سازگار نيستند و سفرهاي پياپي و اردوهاي متوالي آنها را از نظر ذهني دچار ضعف مي‌‌كند. تيم‌ملي در گذشته چندين بار از اين ويژگي‌ خاص ضربه خورده و دچار مشكل شده است. البته ساده‌انگارانه است كه تصور شود كارلوس كي‌روش و گروه مربيان ايراني به اين نكته بي‌‌توجه بوده‌اند اما شايد آنها به روحيه و شرايط مطلوب اين روزهاي تيم اعتماد كرده‌اند و تشخيص داده‌اند تيم بايد در همين اتمسفر «فريز» شود. هر چند نگرانيم اما بايد به اين تصميم كه اجرايي هم شده احترام گذاشت و آرزو كرد اين اردو و اين سفر زودهنگام دردسرساز نشود. شايد كي‌روش كه حالا ديگر ايراني‌تر از هميشه شده ظرايفي را ديده كه از چشم‌ديگران پنهان مانده است

90/lمنبع.

8. 5 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اما فرهنگ و ويژگي‌هاي فوتباليست‌ها ايراني حاكي از اين دارد كه چندان با زندگي اردويي سازگار نيستند و سفرهاي پياپي و اردوهاي متوالي آنها را از نظر ذهني دچار ضعف مي‌‌كند
    و بزرگترین ضربه از این نوع رو که گفته شد ، به خاطر دارم که زمان بلاژ و سال 2002 بود . ایران بحرین درمنامه و در حالی که همه به صعود بی دغدغه امیدوار بودند ، تیم ملی در یک بازی عصبی مقابل بحرین اون نتیجه بد رو می گیره . گفته می شد قبل از بازی و در اردو بی نظمی زیادی بوده . حتی یادمه صحبت از این بود که بعضی از بچه شب بازی شام کشک بادمجون خورده بودند
    فکر کنم خود چیرو گفته بود ( شایدم کس دیگری ) ایرانی ها با توجه به وابستگی احساسی شدیدی که دارند نباید اردوهای بلند مدت داشته باشند .

اما امیدوارم این مسایل در نتیجه بازی مقابل کره تاثیر نداشته باشه و نتیجه لازم رو بگیریم .

10. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته در مورد سرمربی کره اینکه من فکر میکنم این آقا داره از اعتبار کیروش میریزه تو کیسه خودش.و دنبال مشهور کردن خودشه.تا حالا هم این کارو کرده.

12. این کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان ترکیب پیشنهادیتون رو برای بازی با کره هم بگین.....

به نظر من چون کره اکثرا از بازی هوایی استفاده میکنه باید یه خط دفاع بلند قد و سرزن داشته باشیم.... یعنی خسرو حیدری نباید دفاع راست باشه...

اینم ترکیب پیشنهادی من :
    رحمان احمدی

بیک زاده--------------صادقی---------------------- حسینی-----------------منتظری

نکونام--------------تیموریان

خلعتبری ------------------------------جباری --------------------------------------حیدری

قوچان نژاد
    Last edited by ahadpoolghahat; 15-06-2013 at 10:16.

14. 4 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

و بزرگترین ضربه از این نوع رو که گفته شد ، به خاطر دارم که زمان بلاژ و سال 2002 بود . ایران بحرین درمنامه و در حالی که همه به صعود بی دغدغه امیدوار بودند ، تیم ملی در یک بازی عصبی مقابل بحرین اون نتیجه بد رو می گیره . گفته می شد قبل از بازی و در اردو بی نظمی زیادی بوده . حتی یادمه صحبت از این بود که بعضی از بچه شب بازی شام کشک بادمجون خورده بودند
    فکر کنم خود چیرو گفته بود ( شایدم کس دیگری ) ایرانی ها با توجه به وابستگی احساسی شدیدی که دارند نباید اردوهای بلند مدت داشته باشند .

اما امیدوارم این مسایل در نتیجه بازی مقابل کره تاثیر نداشته باشه و نتیجه لازم رو بگیریم .
    بله. بعضی هاشون هم تو شب بازی تا نصفه های شب تو لابی بودند و بیدار بودند

16. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ترکیب پیشنهادیتون رو برای بازی با کره هم بگین.....

به نظر من چون کره اکثرا از بازی هوایی استفاده میکنه باید یه خط دفاع بلند قد و سرزن داشته باشیم.... یعنی خسرو حیدری نباید دفاع راست باشه...

اینم ترکیب پیشنهادی من :
    رحمان احمدی

بیک زاده--------------صادقی---------------------- حسینی-----------------منتظری

نکونام--------------تیموریان

خلعتبری ------------------------------جباری --------------------------------------حیدری

قوچان نژاد
    یه سوال برام پیش اومده .اگه به هر دلیلی نیاز به تعویض جباری پیدا کردیم ، جایگزین اصلح در حد و اندازه های خودش که بطونه به تیم ملی کمک کنه کیه؟
    چرا کیروش نویدکیا(ژاوی ایران) رو دعوت نمیکنه؟

18. این کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

20. 3 کاربر از ambian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •