ممنون .
اون 3 تای اولی چیه ؟ پاس و شوت و کلیر ؟
ممنون .
اون 3 تای اولی چیه ؟ پاس و شوت و کلیر ؟
سلام بچه ها
چطوری میشه speacial ability بازیکن رو در مسترلیگ زیاد کرد.... همه دارن نزول می کنن و special ability انها خالی است.....
دوستان من مسی رو تو مسترلیگ گرفتم اما همش دسته پایین هست و خاکستری رنگ ... توی ترکیب ثابت هم هست برای این بازیکنا که دسته پایین خاکستری هست باید چیکار کرد تا درست بشن ؟
سلام
توي مواقع دفاع از پاس و كلير استفاده ميكنه هوش مصنوعي به طور اوتوماتيك كه شما با نگه داشتن دكمه ي مربع عمل دفاع كردنو به هوش مصنوعي ميسپوري
گاهي هم موقع ضربات ايستاهي . . .ضربات هد و ضربه ي پاي چكشي رو توي شوت بدون اينكه شما ميزان قدرتو شوت رو تنظيم كني هوش مصنوعي جاي شما مورد عنايت قرار ميده توپ رو
واسه من خيلي توي ضربات كرنر پيش اومده كه از سر يكي از بازيكنام رد شده و به يكي ديگه ار بازيكنمان كه عقب تر بوده رسيده و اين عمل انجام شده
موفق باشي
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
سلام
براي من هم پيش اومده كه يه بازيكن رو ساختم با سن 15 سال فرستادم تو مسترليگ و خريداريش كردم
تا سن 20 سالگي همين طور بود ولي بعدش كه پيشرفتش شروع شد يه فصل به رنگ آبي بود و شروع به پيشرفت كردو درست شد
در كل بايد بازيبهش بدي و توي ديدارهاي مهم مثل مسابقات آخر ليگ يا جام حذفي يا جام باشگا هاي اروپا بهش بازي بدي تا بياد بالا(زياد طول ميكشه)
موفق باشي
پس یعنی پاس و شوت و کلیر ON باشه بهتره ؟
دوستان اگه میشه لینک دانلود گزارش انگلیسی سالم و بدون مشکل و نهایی بازی رو بدین.
توی چند تا سایت لینک دانلود هست ولی نمیدونم سالم هستن یا نه
مثلاً توی سایت ---------- لینک دانلود هست. نمیدونم دانلود کنم یا نه![]()
سلام
من هم روشن گزاشتم البته توي خاموش هم خللي ايجاد نميكنه ولي توي دفاع كردن روشن باشه خيلي كمك كنه
گاهي دقت كرده باشي بازيكن تيمت كه نشانه روش نيست توي پاس ها تكل ميره و توپ رو بلوكه ميكنه!!!
اين خوبيشه
حالا موقعي كه حريف توپ رو پشت 18 متر شوت ميزنه همون تكل رو ميزنه توپ كج ميشه ميره تو گل خودت
اين بديشه
بيخيل بزار روشن باشه
موفق باشي
یعنی هر کدوم از اینها یکی از اون کارها را میکنه
در خط دفاعی خوبه
ولی بقیه جاها کارو خراب میکنه
مثلا وقتی کرنر میزنی و دروازبان توپو مشت میکنه میفته پشت 18 و میخواهی تک ضرب بزنی نمیشه
و یا خود بازیکن در چنین حالتهایی شوت میکنه
این خیلی رو اعصاب منه
چون معمولا توپها را خراب میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جواب بدید دیگه...فوریه....
بچه ها این مشکل چسبیدن توپ به پای بازیکنان درست شد ؟
خیلی ضایعس وقتی میدوئه انگار توپه چسبیده به پاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)