علاوه بر این که به این میگن بازیکن
به این کار هم میگن یه تیر و چند نشون از اول تا اخرش براش منفعت هست
البته واقعا دروازه بانیش هم خوبه و میتونه کمک بزرگی برای پرسپولیس باشه
علاوه بر این که به این میگن بازیکن
به این کار هم میگن یه تیر و چند نشون از اول تا اخرش براش منفعت هست
البته واقعا دروازه بانیش هم خوبه و میتونه کمک بزرگی برای پرسپولیس باشه
انصافا دروازبان خوب و خوش استيليه
مطمئن باشيد براي فصل بعد اين قانون ممنوعيت استفاده از دروازه بان خارجي رو برميدارن
Last edited by amirjamshid; 26-03-2012 at 17:37.
دوستان یه کلیپی از بهنوش بختیاری در نوروز در مورد زنیور و 10 دقیقه و 3 گل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیرضا . همون طور که دوستان گفتن اختلافمون با تیم چهارم 6 امتیازهشما چه جوری حساب کردید شده 6 امتیاز.
ما خیلی خوب بتونیم بازی کنم و 6 تا بازی رو ببریم 18 امتیاز میگیرم...و الان امتیاز تیم اول دوم 55- 56 امتیازه و دیگه ادامه ماجرا
درسته حرفت ، اتفاقا بهش فکر می کردم اون موقع که پست قبلیم را دادم ولی خب تو ایران اتفاقات عجیب غریب کم نمیوفته .در جواب ice starعزيز هم بايد بگم اگه يه تيم بالا سرمون بود اره زياد سخت نبود ولي با توجه به اين كه 4 تيم درست و حسابي بالاي سر ما هستن سخته!! ولي ايشالا بشه
مثل قهرمانی در دقیقه 96 یا موندن تیم نفت پارسال ...
کاشانی هم اون اولا ...به نظر من سردار رویانیان واقعا تو این مدت کم تونسته کارهای بسیار خوبی بکنه که قبلا کسی انجام نداده بود. امیدوارم همینطور ادامه بده و مثل کاشانی تو زرد از آب درنیاد.
در مورد ازمیر هم یگم که :
درسته دروازبان خوبیه ولی از عملکرد خوب شیث و نصرتی و پولادی نباید بگذریم که یه دفاع محکم ساختن ...
به به حجت خان.چه عجب.
اصلا متوجه نشدمیه دو آتیشه برگشته.
یادش بخیر تیفوسی ها
نمیدونم چرا اصلا فکر کردم 3 تا تیم میره آسیا.به همین خاطر با تیم سوم خودمون رو سنجیدم.
ولی فکر نکنم سال دیگه 2+2 بهمون سهمیه بدن
اگه تيم هاي ما تو ليگ امسال خوب عمل كنن مطمئن باشيد احتمال افزايش سهميه( يعني 3 تيم مستقيم و 1 تيم غير مستقيم) وجود داره و قطعا سهميه ما كم نميشه
در مورد رويانيان هم بايد بيشتر صبر كنيم فعلا كه خيلي خوب كار كرده
ولي دوستان من بدونيد مديريت فقط بازيكن خريدن و پول خرج كردن نيس پرسپوليس زمان مديريت مصطفوي بيشترين پول رو خرج كرد و هر بازيكني رو اراده كرد گرفت ولي اخرش چي شد؟؟
از ice star عزيز هم تشكر مي كنم كه خيلي منطقي جواب دادن
میدونید بجه ها به نظر من تیم های ما در حال حاضر واقعا پیشرفت خوبی داشتن در سطح اسیا ( شاید تیمهای اسیایی نزول کردن) به خصوص پرسپولیس با مربیگری دنیزلی و مدیریت رویانین اما انگاری یه کسایی نمیخوان که این پیشرفت محسوس باشه. همین بازی قبلی سپاهان تو تو لیگ اسیا - به نظرم سپاهان خیلی خوب بازی کرده بود( البته بازی کامل رو ندیدم) ولی انقدر بازی رو کش دادن و بعد هم در اخر یه پنالتی به نظر من به نا حق گرفتن و بعد هم بازی رو مساوی کردن.
به نظر میاد که تیم های ایرانی اگه میخوان سهمیه رو افزایش بدن باید با مشکلات دیگه ای هم که در خارج از زمین هست دست و پنچه نرم کنن
بهتر اين طور بگيم تيم هاي ما چند سالي بود كه افت كرده بودن وحالا دوباره مثل قبل شدن.
به عقيده من مشكلات خارج زمين هميشه بوده ولي بيشتر از طرف خودمونه تا از طرف حريفا و كنفدراسيون
اونا بیشتر به امکانات سخت افزاری و مالی نگاه می کنن ...اگه تيم هاي ما تو ليگ امسال خوب عمل كنن مطمئن باشيد احتمال افزايش سهميه( يعني 3 تيم مستقيم و 1 تيم غير مستقيم) وجود داره و قطعا سهميه ما كم نميشه
گفته بود که یه تیم ستاره میسازم بجای تیم پر ستاره . اگه مثل دیگران فقط شعار ندن و عمل هم باشه خوب میشه ...در مورد رويانيان هم بايد بيشتر صبر كنيم فعلا كه خيلي خوب كار كرده
خرج کردنش که واسه هدایتی بود و خود مصطفوی فقط حاشیه بود .
ولي دوستان من بدونيد مديريت فقط بازيكن خريدن و پول خرج كردن نيس پرسپوليس زمان مديريت مصطفوي بيشترين پول رو خرج كرد و هر بازيكني رو اراده كرد گرفت ولي اخرش چي شد؟؟
دو سه روز پیش بازی همین اشباب که 6 تائی شد تو لیگ امارات را نگا می کردم ، به اندازه بازیکن ها هم تماشگر نداشتن .بهتر اين طور بگيم تيم هاي ما چند سالي بود كه افت كرده بودن وحالا دوباره مثل قبل شدن.
به عقيده من مشكلات خارج زمين هميشه بوده ولي بيشتر از طرف خودمونه تا از طرف حريفا و كنفدراسيون
کیفیت بازیکن های اماراتی هم که معلومه چقدر از ایرانی ها پائین ترن (البته بقیه باشگاه های اماراتی و قطری همینند )
ولی با آوردن بازیکنای خارجی و مربیای خوب و امکانات مناسب سطح خودشون را می برن بالا .
ولی ما که از نظر بازیکن و تماشاگر از اونا سر تریم وضعیتمون اینه ، بنظر من ضعف ما فقط مدیریتیه و امکانات سخت افزاری که اون هم باز بخاطر مدیریته .
اگه هم میبینیم سپاهان و ذوب آهن نتیجه بدی نمی گیرن چون از لحاظ مدیریتی از تهرانی ها سرترن .
اخه یه مشکلی هم که هم استقلال و هم پرسپولیس دارن اینه که واقعا مالکیتشون معلوم نیست - بله سپاهان و ذوب اهن امکانات بهتری دارن چون مشخصه که اونجا کی به کی هست ولی متاسفانه در مورد استقلال و پرسپولیس اینطوری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)