تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 456 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض لیونل مسی، ماشین گلزنی

واژه های اندکی برای توصیف آنچه لیونل مسی، بهترین بازیکن جهان، در زمین انجام می دهد وجود دارد. او در 11 مسابقه 14 گل به ثمر رسانده است، آماری خیره کننده.

14 گل در 11 دیدار رسمی. برترین گلزن لیگ در این فصل، کسی که بیش از همه در سوپرجام اسپانیا گل زده است، دومین گلزن تاریخ بارسا در کنار کوبالای افسانه ای و برترین گلزن این فصل لیگ قهرمانان در کنار 11 بازیکن دیگر. همچنین باید به یاد داشته باشیم که مسی برترین گلزن سه دوره ی اخیر مسابقات لیگ قهرمانان بوده است.
    به دنبال برابری با پدرو

مسی هنوز برخی چالش های فردی را پیش رو دارد. برای مثال دستیابی به آنچه دیگر بازیکن بارسا، پدرو رودریگز، در فصل 10-2009 انجام داد. پدرو در تمام رقابت ها گل زد (سوپرجام اسپانیا، سوپرجام اروپا، لیگ، جام حذفی اسپانیا، لیگ قهرمانان و جام جهانی باشگاه ها). تاکنون مسی در چهار تا از شش جام ممکن گلزنی کرده است. این سوپر استار 2 گل در سوپرجام اسپانیا برابر رئال مادرید به ثمر رساند، در هر بازی یک گل، یک گل به پورتو در سوپرجام اروپا زد، 2 گل در لیگ قهرمانان و هر دو را در مینسک وارد دروازه ی باته کرد و در لیگ هم در 6 مسابقه 8 گل زده است.
    او تنها نیاز دارد در جام حذفی و جام جهانی باشگاه ها گل بزند و می تواند تا قبل از کریسمس این کار را انجام دهد.
    دو هت تریک و دو دابل

مسی تا اینجای فصل دو توپ را که توسط هم تیمی هایش امضا شده به خانه برده است [مرسوم است که بازیکنی که در یک بازی هت تریک می کند، توپ آن دیدار را با خود به خانه می برد]. او در مقابل اتلتیکو مادرید و اوساسونا، هر دو در کمپ نو، سه بار دروازه ی حریف را گشود. وی از زمانی که به تیم اصلی آمده تاکنون 11 بار هت تریک کرده است. لئو در دو بازی هم دو گل زده است، یک بار در لیگ برابر ویارئال و بار دیگر در لیگ قهرمانان مقابل باته. با این آمار جای تعجب ندارد که مسی در صدر گلزنان لیگ قرار دارد.
    چالش های پیش رو
    تنها مواردی که پیش روی او مانده تا دایره ی گلزنی خود را تکمیل کند، گلزنی خارج از حانه در لیگ و باز کردن دروازه ی حریف در کمپ نو در لیگ قهرمانان است. در مورد اول، مسی تا پیش از 25 یا 26 اکتبر در گرانادا قادر به انجام این کار نخواهد بود. اما 19 همین ماه [میلادی] می تواند مقابل ویکتوریا پلژن اولین گلش را در خانه در لیگ قهرمانان بزند.
    در حال حاضر این ماشین گلزنی تیم ملی آرژانتین را برای دیدار با تیم های شیلی و ونزوئلا همراهی می کند.

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض یک جلسه محرومیت برای تیتو ویلانووا

فدراسیون فوتبال اسپانیا تیتو ویلانووا را به دلیل حوادث اخر بازی برگشت سوپر کاپ اسپانیا ، یک جلسه از همراهی تیم محروم و او را 600 یورو جریمه کرد.

در قطعنامه ای که امروز منتشر شد کمک مربی بارسلونا ، تیتو ویلانووا ، به دلیل برخوردی که با ژوزه مورینیو - بعد از اینکه مورینیو انگشت خود را در چشم تیتو ویلانووا فروکرد ، داشت - در بازی بارسا - رئال مادرید (3-2) که در 17 اگوست ماه گذشته برگزار شد ، باید یک جلسه محرومیت را پشت سر بگذارد ، تیتو ویلانووا این محرومیت را باید در سوپر جام اسپانیایی بعدی که حضور خواهد داشت ، تکمیل کند.

دو جلسه محرومیت برای خوزه مورینیو
    علاوه بر این قاضی خوزه مورینیو رو 2 جلسه از همراهی تیمش محروم و 600 یورو نیز جریمه کرد.محرومیتی که برای ژوزه مورینیو در این رای در نظر گرفته

منیع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سعید ملکیان FCBarca.ir

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آخرین جلسه هفته

چهار بازیکن تیم اول که هنوز در بارسلونا هستند برای آخرین بار در هفته تمرین کردند. در حالی که بیشتر بازیکنان بارسا ب خود را برای بازی مقابل الکورکن آماده می کنند، گواردیولا چهارنفر از این تیم را به جلسه تمرین امروز فراخواند.

زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوای سنت خوان دسپبی شاهد جلسه تمرین غیرعادی دیگری بود؛ چراکه پپ گواردیولا بیشتر بازیکنان خود را به دلیل بازی های ملی در اختیار نداشته و مجبور بود با حداقل اعضای تیم تمرین کند.

پینتو، ماکسول، اینیستا و فونتاس با بارسا ب تمرین نکردند، چراکه بازیکنان تیم جوانان در حال آماده سازی خود برای بازی مقابل الکورکن هستند که روز شنبه ساعت 18:00 (20:30 به وقت ایران) برگزار خواهد شد.

بنابرین تنها 3 بازیکن ذخیره - یعنی اوریول روسل، گوستاوو و جوردی ماسیپ - به همراه بازیکنان تیم نوجوانان گریمالدو، سرگی سمپر، مکی بگنک و جوردی کوئینتیلا تمرین کردند که در مجموع تیمی 11 نفره را تشکیل می دادند.

سه روز تعطیلی

مربی تصمیم گرفته است که بازیکنانی که در بارسلونا هستند، اکنون می توانند تعطیلی سه روزه ای را داشته باشند، بنابرین آنها تا پنج شنبه - که اکثر بازیکنان ملی پوش هنوز بازنگشته اند - تعطیل خواهند بود.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سوکراتس:دوست دارم گواردیولا را روی نیمکت مربیگری تیم ملی برزیل ببینم

ستاره سالهای نه چندان دور فوتبال برزیل معتقد است که گواردیولا گزینه مناسبی برای هدایت سلسائو است

سایت گل- سوکراتس، اسطوره سالهای نه چندان دور فوتبال برزیل در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا را روی نیمکت مربیگری تیم ملی برزیل ببیند
    این درحالی است که بعد از حذف زودهنگام تیم ملی برزیل درمرحله یک چهارم پایانی رقابتهای کوپا آمه ریکا، مانو منزس سرمربی کنونی سلسائو به شدت تحت فشار است.ناکامی برزیل در کسب جام در سالهای اخیر هم باعث افزایش انتقادات شده
    دراین میان سوکراتس که در طول سالهای 1979 تا 1986 پیراهن تیم ملی برزیل را برتن می کرد، معتقد است که گواردیولا گزینه مناسبی برای هدایت سلسائو است
    سوکراتس در صحبتهایی به لانسنت گفت:« مربی بعدی برزیل می تواند پپ گواردیولا یا یوهان کرویف باشد. گواردیولا دل و جرات زیادی دارد. »
    او ادامه داد:« چه کسانی در خط دفاعی بارسا بازی می کنند؟ آنها حتی به مدافع نیاز ندارند و فقط به شجاعت و شهامت نیاز دارند. از سوی دیگر برزیل فرهنگ فوتبالی اش را کنار گذاشته و این کار احمقانه ای است.. اگر بازیکنانی مثل نیمار در فوتبال برزیل ظهور نمی کردند، این مشکل ممکن بود فوتبال ما را نابود کند.»
    سوکراتس در ادامه صحبتهایش درمورد اتهاماتی که به رئیس کنونی فدراسیون فوتبال برزیل در مورد فساد می زنند هم به صحبت پرداخت و از زیکو برای حضور دراین پست حمایت کرد:« فکر می کنم که همه باید بتوانند برای انتخاب رئیس آتی فدراسیون فوتبال رای بدهند. در این شرایط همه اعضای فوتبال برزیل باید در رای گیری شرکت کنند،بازیکنان، سران باشگاه ها و هواداران. رای من زیکو خواهد بود.

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عکس دوران کودکی افسانه های لالیگا

10. 13 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور ال موندو 6 اکتبر

" این خیلی چیز خوبیه که من کلا نابینا هستم ، زیرا مجازاتی که کمیته ی مسابقات ( RFEF ) در نظر گرفته مثل اینه که من انگشت تو چشم خودم فرو کنم . "

کاریکاتور اسپورت 6 اکتبر

چشم ها بسوی حقایق !!! دو جلسه محرومیت برای متجاوز و یک جلسه محرومیت برای قربانی .

" به من توصیه شده تا سکوت را رعایت کنم زیرا اگر من بگویم که چه فکر میکنم ، آن ها حتی من را هم تا آخر عمر محروم میکنند ."

12. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندودر روز7 اکتبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

" برای تو، آبی!"

مصاحبه خودمانی با پویول

کاپیتان، از اینکه به هم تیمی اش اجازه داده تا جام را در ومبلی بالای سر ببرد، حالتی بسیار احساسی داشت

" آبیدال پرسید: تو مطمئنی؟ من گفتم: البته!" و من بازوبند را به بازوی او بستم

"آنچه که مورینیو انجام داد، قابل توجیه نیست"

مورینیو، رکورد دار محرومیت. او 12 بار محروم شده، در طول 20 بازی اخراج و 800,000 یورو جریمه شده است.

یورو کاپ. جمهوری چک- اسپانیا (20.45 h). رقابت بزرگ قرمز پوشان.

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 7 اکتبر

"اگر آنها هنوز هم مرا اینجا بخواهند و من نیز احساس کنم می خواهم ، خواهم ماند"

گواردیولا در طول گفتگو با فرناندو تروبا اعتراف کرد که بخشی از موضع جدید برای بانک سابادل است

مادرید محرومیت را نمی پذیرد! آنها برای حکم محرومیت دوجلسه ای درخواست تجدید نظر دارند!

دل بوسکه پویول، ویا و پدرو را روی نیمکت خواهد نشاند.

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: تمام تلاشم می کنم تا پپ نتواند نه بگوید

رئیس باشگاه بارسلونا با ارسال پیامی از هواداران تیمش خواسته تا آرامششان را حفظ کنند

سایت گل- ساندرو روسل ، رئیس باشگاه بارسلونا کمتر از 24 ساعت بعد ازصحبتهای پپ گواردیولا در مورد آینده او در باشگاه کاتالان نظرش را ابراز کرد و سعی کرد تا هواداران تیمش را که از احتمال جدایی گواردیولا نگران هستند آرام کند.

رئیس باشگاه بارسلونا در گفت و گو با اوندا سرو با لحن قاطعانه ای به صحبت پرداخت و اعلام کرد که امیدوار است تا بتواند مربی تیمش را به ماندن متقاعد کند.

روسل دراین باره گفت:« ما گواردیولا را خیلی دوست داریم و برای او و کارهایش خیلی ارزش قائلیم. او با فاصله زیادی نسبت به سایرین، بهترین مربی تاریخ باشگاه است. به علاوه او انسان بزرگی است و یک بارسلونایی بزرگ هم هست. همان طور که خوسه ماریا بارتوئمئو، نایب رئیس ورزشی باشگاه هم گفت، ما تمام نلاشمان را به کار می گیریم تا او نتواند نه بگوید.»

او درمورد جریمه ای که یوفابرای بارسا، به دلیل رفتارهای نادرست هواداران بارسا در جریان سوپرکاپ اروپا در نظر گرفته گفت:« این جریمه بیش از حد است و این هم یک بی عدالتی دیگر است. چون ما نمی توانیم ورودی های ورزشگاه را زیرنظر بگیریم تا مشعل ها به ورزشگاه وارد نشوند.»

او درمورد شرایط پویول هم صحبت کرد و گفت:« پویول به مراتب بیشتر از آنچه فکرش را می کردیم سختی کشیده. نمی دانستم که او حتی به خداحافظی از دنیای فوتبال هم فکر کرده.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/10/8

رافا بنیتس: گواردیولا مربی بزرگی است

سرمربی سابق لیورپول و اینتر از اظهار نظر در مورد اینکه آیا بارسا بهترین تیم تاریخ هست یا نه، خودداری کرد

سایت گل- رافا بنیتس، سرمربی سابق لیورپول و اینتر، تیم بارسلونا و پپ گواردیولا را مورد ستایش قرار داد.

کاتالان ها در سه فصل اخیر، به بار پیاپی قهرمان لالیگا شدند و دو بار نیز چمپیونزلیگ را فتح کردند.

بنیتس در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" من از همه شنیده ام که گواردیولا بسیار سخت کوش است و فوتبال را بسیار دوست دارد. او یک مربی بزرگ است که در حال حاضر تیم بزرگی را در اختیار دارد."

اما بنیتس از اظهار نظر در مورد اینکه آیا بارسا بهترین تیم تاریخ هست یا نه، خودداری کرد.

" من میلان آریگو ساکی را بسیار دوست داشتم. البته بارسا هم خیلی خوب بازی می کند. آنها نه تنها جام های زیادی به دست آورده اند، بلکه خیلی هم خوب بازی می کنند."

بنیتس بعد از اخراج شدن از اینتر در دسامبر 2010، هنوز هدایت هیچ تیمی را برعهده نگرفته است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/10/8

16. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض روسل:جریمه در نظر گرفته شده برای بارسا ناعادلانه بود

باشگاه کاتالانی به دلیل رفتار تماشاگران شان در نیمه دوم دیدار مقابل پورتو که به توقف 2 دقیقه ای بازی شد، 110 هزار یورو جریمه شدند.

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا، اعلام کرد جریمه این باشگاه به دلیل اتفاقات دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو ناعادلانه و زیاده از حد بوده است.
    باشگاه کاتالانی به دلیل رفتار تماشاگران شان در نیمه دوم دیدار مقابل پورتو که به توقف 2 دقیقه ای بازی شد، 110 هزار یورو جریمه شدند.
    اما روسل این جریمه را عادلانه نمی داند.
    او در گفتگو با اوندا سرو کاتالونیا گفت:" این جریمه به دلیل اتفاقاتی که در نیمه دوم دیدار مقابل پورتو رخ داد، برای ما در نظر گرفته شد که البته بسیار زیاد بود.
    جریمه در نظر گرفته شده به خاطر کسانی که آتش روشن کردن به کلی ناعادلانه بود زیرا باشگاه بارسا مسئول آن نیست. ما نمی توانستیم ورود افرادی را کنترل کنیم."
    او همچنین در مورد محرومیتی که فدراسیون فوتبال اسپانیا برای مورینیو و ویلانووا در نظر گرفت، گفت:" ما می خواهیم این اتفاق را فراموش کنیم و تنها روی کارمان تمرکز کنیم. همه اعضای باشگاه با این اتفاق موافق هستند. فکر می کنم این برای بارسا بهتر است."

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •