مثل همیشه عالی بود رضا جان
ممنون
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : 26م می سال 2009
محل برگزاری : لوس انجلس ، کلیفورنیا
نام اپیسود : Extreme to the third power
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء به همراه معرفی گزارشگران صورت میگیره .
کریسچن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و سپس درباره ی سوئگر صحبت میکنه و او رو به رینگ فرا میخونه . سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو میکنن . دو طرف با هم درگیری لفظی پیدا میکنن و سوئگر در خلال صحبت هاش میگه که او در اکستریم رولز با کریسچن مسابقه خواهد داد . اما خیلی زود تفنی از راه میرسه و میگه مسابقه ی این دو بصورت تریپل تریت مچ و بشکل اکستریم رولز (!) برگزار خواهد شد و نفر سوم این مسابقه تامی دریمر خواهد بود . دریمر میاد و میره داخل رینگ . او با سوئگر و کریسچن درگیر میشه و این دو رو به بیرون پرت میکنه . جالبه که تماشاگرا برای این حرکت او دو عکس العمل متفاوت نشون میدن و وقتی که دریمر سوئگر رو به بیرون پرت میکنه دریمر رو تشویق و وقتی کریسچن رو به بیرون پرت میکنه او رو هو میکنن . دریمر از داخل رینگ به کریسچن و سوئگر نگاه میکنه و موزیکش نواخته میشه .
ویدئویی از ولادیمیر کازلاو پخش میشه .
کامرشال .
مسابقه اول :: هندیکپ مچ :: راس تیلر و جوی مانس برابر ولادیمیر کازلاو
کازلاو موفق میشه در یه مسابقه ی یک طرفه ، دو حریف آماتور خودش رو شکست بده و همچنان در ای سی دابلیو شکست ناپذیر باقی بمونه .
در بک استیج ، کریسچن و دریمر سر درگیری ابتدای شوءشون با هم بحث میکنن و کریسچن میگه که او به دیرمر همیشه کمک کرده و همیشه هوای دریمر رو داشته در حالی که وظیفه اش نبوده . سپس او به دریمر یادآوری میکنه که ای سی دابلیو چمپین هست . دریمر میگه نه برای مدتی طولانی . سپس این دو با هم درگیر میشن .
مسابقه دوم :: اون بورن برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس
هر دو استار وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و هنری خوب کار میکنه و بر بازی مسلط میشه . بورن چندین بار سعی میکنه جلوی حملات هنری رو بگیره اما موفق نیست . بورن بعد از دقایقی موفق میشه به بازی برگرده . در حالی که هنری در بیرون رینگ بود و میخواست به رینگ برگرده ، بورن با یه اسپرینگبورد جلوی او رو گرفت و موفق شد با قانون کونت اوت ، هنری رو شکست بده .
کامرشال .
در بک استیج ، تقنی به فینلی میگه که بدلیل مصدومیت نباید امشب مسابقه بده .
موزیک هارت فوندیشن نواخته میشه . دیوید هارت اسمیت ، تایسن کید و ناتالیا نایدهارت وارد میشن . ناتالیا میگه تایسن کید پسر برت هارت ، دیوید پسر بریتیش بولداگ و خودش دختر جیم نایدهارت هست . تماشاگرا تشویقشون میکنن . سپس میگن که اسم تیمشون " هارت داینستی " هست .
کامرشال .
مسابقه سوم :: هندیکپ مچ :: هارت داینستی و جک سوئگر برابر تامی دریمر و ای سی دابلیو چمپین ، کریسچن
کریسچن و دریمر با چند حرکت تیمی ، حریفان خودشون رو به بیرون پرت میکنن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و تیم هیل ها بر بازی مسلط شدن . کریسچن با تلاش زیاد موفق میشه از دست اون ها در بره و دریمر رو تگ کنه . دریمر میاد و خوب کار میکنه اما او هم خیلی زود در دام هیل ها گیر میفته . دریمر هم بسیار تلاش میکنه و او هم همچون همتیمیش موفق میشه از دست اون ها در بره . حالا کریسچن تگ میشه و همه رو میزنه ولی در یه صحنه رینگ شلوغ میشه و کریسچن حواسش پرت میشه و در برگشت از جک سوئگر گاترنچ پاوربامب دریافت میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، دریمر با سوئگر درگیر میشه اما تیم هارت میان و به سوئگر کمک میکنن . سپس هر کدومشون رو به تماشاگرا فیگور میگیرن و آهنگشون نواخته میشه .
-----------------------------------
نام رویداد: سوپراستارز
تاریخ برگزاری: 28 می 2009
شماره ایپسود : 7 مین سوپراستارز در سری جدید
نام ایپسود : Price check
بعد از پخش اینترو و ویدیو مونتاژ دابلیو دابلیو ای سوپراستارز جیم راس و تاد گریشام گزارشگران مسابقه اول اعلام میكنند كه جان سینا امشب برای اولین بار در سوپراستارز به میدان خواهد رفت و مقابل تد دی بی آسی قرار خواهد گرفت .
مسابقه اول : شلتن بنجامن و چارلی هاس برابر قهرمانان متحد (یونیفاید تگ تیم چمپینز) كارلیتو و پریمو
ابتدا گروه گریتست تگ تیم وارد رینگ میشوند ، حالا برادران كولون وارد میشوند . مسابقه توسط پریمو و شلتن آغاز میشه . شلتن بهتر عمل میكنه . در یك جا به جایی یك حركت رولآپ از پریمو . نا موفقه . شلتن پریمو را كنار هاس میبره و با هاس تگ میكنه . حالا پریمو بازی رو در دست داره و میره با كارلیتو تگ میكنه . پریمو و كارلیتو همزمان با هم به هاس دابل كیك میزنند . كاور از كارلیتو . نا موفقه . حالا هاس با شلتن تگ میكنه . شلتن با ورودش حركات كششی رو انجام میده . تشویق كارلیتو از سوی تماشاچیان . شلتن برای كاور اقدام میكنه . ناموفقه . حالا یك رولآپ از كارلیتو . ناموفقه . كارلیتو با پریمو تگ میكنه . حركات نمایشی پیاپی از پریمو . وجد تماشاچیان . حالا برای كاور اقدام میكنه . ناموفقه . شلتن با كمك هاس بازی رو در دستش میگیره . پیام های تبلیغاتی . بر میگردیم به شو . شلتن بازی رو در دست داره . حالا با هاس تگ میكنه . ضربات پیاپی هاس به دست چپ پریمو . پریمو از اون ناحیه احساس ناراحتی میكنه . هاس برای كاور اقدام میكنه . با ورود كارلیتو ناموفقه . حالا هاس با شلتن تگ میكنه . شلتن هم روی دست چپ پریمو كار میكنه . موزیك كرایم تایم حالا به صدا در میاد . یو یو یو یو یوی یو ، یو ، یو . حواس شلتن پرت شده . حالا پریمو رولآپ میكنه . نا موفقه . بالاخره پریمو با كارلیتو تگ میكنه . شلتن هم با هاس تگ میكنه . كارلیتو بهتر عمل میكنه ، ضربات متعدد و چند كیك از او . حالا میره برای كاور . ناموفقه . كرایم تایك از كنار رینگ مشغول پرت كردن حواس شلتن هستند . حالا كارلیتو به هاس بك استبر ( backstabber ) میزنه . میره برای كاور . وان...تو...تیری
»»برنده مسابقه : یونیفاید تگ تیم چمپینز كارلیتو و پریمو
بعد از مسابقه هم برادران پریمو و كرایم تایم بیرون از رینگ با هم خوشحالی میكنند .
ویدیو پكیجی از مصاحبه گروه سیت-داون پخش میشه . كه این گروه خواننده آهنگ دابلیو دابلیو ای سوپراستارز هستند كه از كاری كه درست كردند خیلی راضی هستند و میگند كه تا حالا بالای هزار بار این رو تماشا كردیم .
؛؛ بك استیج : جك سوئگر در حال دیدن بدن خودش در آینه هست كه تاد گریشام اعلام میكنه كه ای سی دابلیو سوپراستار آل آمریكن امریكن جك سوئگر در مسابقه ی بعدی به مصاف فیت فینلی خواهد رفت .
مسابقه دوم : جك سوئگر برابر فیت فینلی
جوش متیوس و مت استریكر گزارشگران این مسابقه هستند . فینلی و جك سوئگر به ترتیب وارد رینگ میشوند و مسابقه آغاز میشه . جك در همان ابتدا بازی رو در دست میگیره . جك سوئگر فینلی را به بیرون رینگ پرت میكنه و خودش در وسط رینگ شنا میره . داور شروع به شمارش میكنه و فینلی خودش را به رینگ برمیگردونه . جك چند كیك میزنه و میره برای كاور . ناموفقه . جك از حركات كششی استفاده میكنه . حالا در یك جا به جایی فینلی سوئگر را به بیرون رینگ میندازه . حالا فینلی هم به بیرونرینگ میره . سوئگر در بیرون رینگ موفق تره و فینلی را به رینگ برمیگردونه . حالا میره برای كاور . ناموفقه . حالا در یك جا به جایی فینلی بازی رو در دست گرفته . حالا جك سوئگر میره و شلیلی (چوبدستی فینلی) را برمیداره . میخواد كه به فینلی حمله كنه كه داور میبینه و شلیلی را از جك میگیره حالا فینلی رولآپ میكنه . ناموفقه . حالا در یك جا به جایی جك سوئگر پاور بمبش را به فینلی میزنه . میره برای كاور وان...تو...تیری
»» برنده مسابقه : جك سوئگر
ویدیو پكیجی از درگیری های وینس مك مهن با "ای استن كروانكه" پخش میشه .
ویدیو پكیجی از كارهایی كه رندی اورتن در این مدت انجام داده پخش میشه ، مسابقات اكسترین رولز هم چك میشند .
مسابقه سوم : جان سینا برابر تد دی بی آسی
جری لائلر و مایكل كول گزارشگران این مسابقه هستند . موزیك جان سینا پخش میشه و او در میان تشویق طرفداراش وارد رینگ میشه . تد دی بی آسی هم وارد رینگ میشه و مسابقه آغاز میشه . در همان ابتدا هر دو استار روی سر و گردن هم كار میكنند . حالا تد هد لاك میكنه و تماشاچیان سینا را تشویق میكنند . در یك رفت و برگشت سینا بازی رو در دست میگیره و برای كاور هم میره . اما ناموفقه . حالا تد بهتر كار میكنه . باز هم سینا بازی رو در دستش میگیره و باز هم برای كاور اقدام میكنه . باز هم ناموفقه . بازی تقریبا به طور برابر در حال انجام است و هر دو استار دائم برای كاور اقدام میكنند . تد به سمت تماشاچیان نگاه میكنه و فریادی میكشه .ژ(نشان از قدرت بالای خود) . سینا حالا برای ادجاسمنت اقدام میكنه . اما تد از روی دوش سینا فرار میكنه و به بیون رینگ میره . سینا هم به بیرون رینگ میره . اما در بیرون رینگ تد موفق تر نشان میده . پیام های تبلیغاتی . بر میگردیم به شو . تد بازی رو در دست داره . حالا یك رولآپ از سینا . ناموفقه . ضربات متعدد از تد . حالا یك دابل كیك از او . كاملا بازی رو در دستش گرفته . حالا در یك جا به جایی سینا به بازی بر میگرده . نوبت به یو كنت سی می میرسه . سینا اون رو هم میزنه و منتظر تا تد از زمین بلند بشه . باز هم برای ادجاسمنت اقدام میكنه كه تد اون رو به رولآپ تبدیل میكنه. اما تد هم ناموفقه . سینا برای سومین بار قصد داره كه ادجاسمنت به تد بزنه كه اینبار هم تد مقاومت میكنه و از دستانش رو به بند ها قفل میكنه . اما سینا یك كیك محكم به شكم تد وارد میكنه . حالا یك كلوزلاین وحشتناك از تد دی بی آسی . تد میره برای كاور . ناموفقه . هر دو استار بر روی بندها رفتند . كه سینا تد را به روی رینگ میندازه و حالا سینا میره برای سابمشن . اس تی اف را پیاده میكنه و تد خیلی سریع طاقتش تمام میشه و تسلیم میشه .
»» برنده مسابقه : جان سینا
بعد از پخش موزیك سینا در همین جا شو به پایان میرسه .
سوپراستار دبلیو دبلیو ای ، قهرمان سابق ایالات متحده و یكی از پر رنگ ترین سوپراستار های دبلیو دبلیو ای طی پی پی وی های سال های 2006 ، 2007 و 2008 ، كن كندی امروز بیست و نهم می سال 2009 به طور رسمی از دبلیو دبلیو ای مرخص شد. متن زیر برگرفته شده از سایت دبلیو دبلیو ای دات كام میباشد :
World Wrestling Entertainment has come to terms on the release of Raw Superstar Mr. Kennedy (Ken Kennedy) as of today, May 29, 2009. WWE wishes Ken the best in all future endeavors.
دبلیو دبلیو ای بهترین ها رو برای آینده ی كندی آرزومند شد.
دلیل اخراج كندی
همانطور كه اطلاع دارید، كندی كه در راو هفته گذشته به تازگی به رینگ برگشته بود به طور غیر منتظره ای از كمپانی اخراج شد. گویا در مین ایونت راو، رندی اورتن و كندی ضربات شدیدی به یكدیگر وارد می كنند و كندی كه بعد از 10 ماه دوری به میادین برگشته بود، چیزی نمانده بود كه در اولین مسابقه بعد از بازگشتش مچ دستش بشكنه. در عوض كندی هم با ضرباتی غیر متعارف چیزی نمونده بود كه رندی رو بار دیگه از ناحیه كتف مصدوم كنه (رندی قبلا هم از این ناحیه دچار مصدومیت شده بود). در پی این حوادث، كندی و رندی بعد از انجام شوء در بك استیج با هم درگیر میشن كه سرانجام كمپانی تصمیم میگیره تا كندی رو به مرخصی بفرسته. جی آر هم در مورد اخراج كندی اینگونه گفت:"واقعا از اخراج كندی 33 ساله ناراحت شدم. اگر كندی میتونست سلامتی خودش رو حفظ كنه و مصدومیت پشت مصدومیت براش پیش نمیومد،او میتونست به كریر خودش ادامه بده و در آینده ای نزدیك به یك مین ایونتر تبدیل بشه. كندی سوپراستار پر تلاشی بود و سخت بشه مثل او رو پیدا كرد. گاهی اوقات یك شروع تازه برای یك كشتی گیر بسیار مناسب هست و من امیدوارم آینده خوبی در انتظار كندی باشه در هر كجا كه كشتی میگیره." اما سایت اختصاصی كندی اعلام كرده: كنی از نظر بدنی 100% آماده هست و او نسبت به آینده اش در این حرفه خوشبینه.
--------------------------------------------
انتشار عكس های مستهجن از مت استرایكر
در این گزارش آمده كه تعدادی عكس از بدن برهنه ی گزارشگر ای سی دبلیو مت استرایكر بر روی بعضی وبسایت ها منتشر شده. این عكس ها قدیمی بوده و WWE از وجود چنین عكس هایی از مت استرایكر اطلاع داشته(به همین دلیل بوده كه استرایكر از كمپانی اخراج نشده). گویا این عكس ها توسط یكی از دوستان قدیمی مت منتشر شدند اما با این وجود باید شاهد انتقادات شدید از مت استرایكر باشیم.
مصاحبه بابی لشلی
گوشه هایی از این مصاحبه رو با هم میخونیم:
از چه كسانی در WWE متنفر هستی؟
من میدونم در اونجا افرادی بودند كه نمیخواستند منو اونجا ببینند و از نفوذی كه داشتند استفاده كردند و باعث جدایی من شدند ولی من مبارزه كردن رو دوست دارم(منظورش حضور در MMA بوده.)
همكاری با TNA به كجا رسید؟
تی ان ای واقعا میخواد تا با من كار كنه. اونها به من اجازه دادند تا به مسافرت بیام و تمریناتم رو انجام بدم بنابراین ممكنه به زودی كارم رو در تی ان ای شروع كنم.
كدوم یك از سوپراستارهای WWE میتونند در ام ام ای مبارزه كنند؟
خوب، از سوپراستارهای حال حاضر فكر كنم شلتون بنجامین بتونه. اون ورزشكاریه كه توانایی زیادی داره و میتونه هر چیزی رو یاد بگیره. اما در قسمت سبك وزن ها خیلی دوست دارم تا جیمی نوبل رو به عنوان یك مبارز ببینم.
دوست داری براك لزنر ببره یا فرانك میر؟
من ترجیح میدم چیزی نگم. بی شك یكی از بزرگترین مسابقات برای دوستداران خواهد بود. من میدونم كه فرانك كاملا آماده هست. من شخصا باهاش صحبت كردم و میدونم كه براك هم داره به سختی تمرین میكنه. با هر نتیجه ای، طرفدارای یكی از این دو نفر پول خوبی به جیب می زنند.
استراتژیت در برابر باب سپ چگونه خواهد بود؟
من قبلا هم گفتم و باز هم میگم كه از سمت راست او وارد میشم. استراتژی ما اینه. شاید بعضی ها بخواهند از جای دیگه به او نفوذ كنند اما من انگشت به انگشت(قدم به قدم) با اون حركت میكنم و اونو خواهیم دید كه میتونه سر جاش بایسته یا نه.
تغییر نام یكی دیگر از پی پی وی های WWE
كمپانی WWE نام یكی از پی پی وی های خودش رو از آنفورگیون به بریكینگ پوینت تغییر داد. نام UFC 81 كه براك لزنر برای اولین بار در یو اف سی مبارزه میكرد هم بریكینگ پوینت بود. به دلیل اینكه در این پی پی وی قرار بوده تا مسابقات سابمیشن مچ انجام بشن، كمپانی از طرفداران خواسته تا یكی از نامهای زیر رو برای این پی پی وی انتخاب كنند:
Submission Sunday
Total Submission
Submit & Quit
Breaking Point
كه در آخر، بركینگ پوینت بیشترین رای رو میاره و بدین ترتیب نام آنفورگیون كه از سال 1998 به انجام میرسید تغییر پیدا كرد:
WWE Unforgiven >> WWE Breaking Point
اخبار كوتاه از دنیای كشتی حرفه ای
» آفریقای جنوبی پیشنهاد وسوسه انگیزی به فلیر داده تا او در تابستان امسال در توری كه در این كشور هست به رینگ برگرده و كشتی بگیره. فلیر هنوز هیچ پاسخی نسبت به این درخواست نداده. پیش از این هم گفته می شد كه فلیر با توجه به خداحافظی اش در رسلمنیای 24 امكان داره در خارج از امریكا به رینگ برگرده.
» آندرتیكر به دلیل مصدومیتی كه از ناحیه زانو و كمر دجارش شده در فلوریدا حضور داره و در حال استراحت كردن هست و به احتمال زیاد در ماه جولای یا آگوست به مسابقات باز خواهد گشت اما چیزی كه قطعی به نطر میرسه بازگشت آندرتیكر پیش از سامراسلم خواهد بود.
» بازگشت دوباره ریكی استیمبوت و مبارزه او با جریكو در هاس شوء اسمك دان/ای سی دبلیو به تاریخ 7 جولای
» 29 می تولد دو تن از سوپراستاران WWE بود. در این روز برایان كندریك 30 ساله و هورنسواگل 23 ساله شدند.
» در اسمك دان هفته گذشته، ماریس با 157 روز نگهداری از كمربند دیواس ركورد قهرمان قبلی این كمربند یعنی میشل مك كول با 155 روز رو ارتقاء داد.
» ویكتوریا دیوای سابق WWE به لیگ TNA پیوست. ریون سوپراستار سابق تی ان ای به این كمپانی بازگشت. ریون در ابتدای سال 2008 تی ان ای رو ترك كرده بود. همچنین الیجا بورك هم در دارك مچ این هفته ی تی ان ای مسابقه داد اما هنوز هیچ قراردادی رو به ثبت نرسونده.
» میكی رورك در اسمك دان و راب فن دم در بك استیج راو هفته گذشته حضور داشتند.
» راو هفته گذشته كه همزمان با مسابقه بسكتبال به انجام رسید ریتینگ 3.2 رو بدست آورد. جالبه بدونید ریتینگ مسابقه بسكتبال 6.9 بود یعنی بیش از دو برابر ریتینگ راو.
» ریتینگ سوپراستارز به تاریخ 27 می 0.76 بود كه پایینترین ریتینگ از زمان شروع این شوء در سال 2009 محسوب میشه.
نام رویداد: راو
تاریخ برگزاری: 1 ژوئن 2009
محل برگزاری: بیرمنگام ، آلاباما
عكس های راء به تاریخ o2009.06.01(شامل 163 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 12,54
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از پخش اینتروی راو به ورزشگاه میریم و لگسی رو میبینیم كه در وسط رینگ و داخل قفس ایستادند. در همین حین مایكل كول به همه خوشامد میگه. رندی میكروفنی در دست داره و شروع به صحبت میكنه: یكشنبه آینده، من باید از كمربند خودم در یك مسابقه استیل كیج در برابر باتیستا دفاع كنم. اگر من هم مثل شما(خطاب به تماشاگران) فكر كنم باید نگران باشم و طبق معمول میگه: شما مردم، خودتونم نمیدونید كه دارید چی میگید. باتیستا كسی هست كه باید نگران خودش باشه و من كسی هستم كه جمجمه ی باتیستا رو خرد كردم. در مسابقه یكشنبه هیچ قانونی وجود نداره بنابراین هر كاری كه دلم بخواد میتونم انجام بدم. من شرط می بندم كه باتیستا میخواد تا خطای خودش رو جبران كنه و امشب این شانس رو داره. من با ویكی صحبت كردم و باتیستا امشب یك مسابقه استیل كیج خواهد داشت. مشخصه كه باتیستا باید در مقابل چه كسی قرار بگیره و سپس رو به سمت كودی رودز میكنه و میگه یا كودی رودز و سپس رو به دیبیاسی میكنه و میگه یا تد دیبیاسی. اورتن سكه ای در دستش داره و اونو به هوا پرتاب میكنه و بعد از پایین آمدن سكه میگه تبریك میگم كودی. تو میدونی كه باید چه كار كنی. كودی میكروفن رو میگیره و میگه: دقیقا میدونم كه باید چه كار كنم. پدر من در چندتا از بهترین مسابقات استیل كیج در طول تاریخ حضور داشته و این نوع مسابقه در خون من هست. من امشب به باتیستا پیش نمایشی نشون میدم از چیزی كه اورتن قراره روز یكشنبه به سرش بیاره. اورتن میگه خیلی خوبه و بعد راجم مسابقه یكشنبه صحبت میكنه. من امشب به شما عكسی رو نشون میدم كه بهش عادت كردید و به اون نیاز دارید و سپس از قفس بیرون میره و در كنار قفس می ایسته و میگه: اون عكس كسیه كه الان از قفس بیرون اومد و همچنان قهرمان WWE شماست. در این لحظه آهنگ ریك فلیر زده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و در قسمت ورودی می ایسته و چندین بار Whoooooooooooo میگه و تماشاگران هم همزمان با او تكرار می كنند. فلیر شروع به صحبت میكنه: من اومدم اینجا تا به رندی بگم كه امشب قصد دارم باهاش چیكار كنم. اورتن میگه: تو بازنشسته شدی و فلیر در جواب میگه: تو مثل یك چوب پوسیده میمونی. درسته كه من نمیتون در رینگ مسلبقه بدم اما من هنوز همون نیچر بوی هستم. من چند هفته هست كه میام و به تو میگم تا به صورت تك به تك برابر من قرار بگیری و رندی میگه: مثل اینكه تو نمیخوای بفهمی كه بازنشسته شدی و فلیر جواب مبده: من تو رو برای مسابقه دادن چلنج نمیكنم، من تورو دعوت میكنم به یك مبارزه: ریك فلیر در برابر رندی اورتن در یك مبارزه پاركینگ اوت. اورتن با كمی مكث قبول میكنه و فلیر از او میخاد تا همین الان اونجا برن و مبارزشون رو شروع كنند و رندی میگه: امشب شبیه كه تو اونو از یاد نخواهی برد چون توی طول زندگیت همچین شبی رو تجربه نكردی.
كامرشال.
مسابقه اول :: باتیستا در برابر كودی رودز , استیل كیج مچ
از كامرشال بر میگردیم و لیلیان گارسیا اعلام میكنه كه مسابقه اول استیل كیج مچ خواهد بود و بعد كودی رو كه داخل رینگ هست معرفی میكنه. حالا همه منتظر ورود باتیستا هستن. با مكثی نسبتا طولانی آهنگ باتیستا زده میشه و بعد از انجام حركات همیشگی در هنگام ورود و در میان تشویق تماشاگرا باتیستا به داخل رینگ میره. در كیج بسته میشه و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و كودی به سرعت میره تا به بالای قفس بره اما باتیستا اونو به داخل رینگ برمیگردونه و كودی هم میره تا دی دی تی رو اجرا كنه ولی باتیستا بلاك میكنه و كودی پشت سر باتیستا رو محكم به قفس میكوبونه. بعد از چند رفت و برگشت باتیستا مسابقه رو در اختیار میگیره و سر كودی رو میگیره و به روی قفس میكشه و در گوشه رینگ چندین شولدر به كودی میزنه. كودی چند كیك به باتیستا میزنه اما باتیستا مقاومت میكنه و كودی رو به سمت قفس پرت میكنه و كودی به تور كناری قفس برخورد میكنه و در برگشت باتیستا به كودی اسپیر میزنه. رندی رو میبینیم كه داره از قسمت ورودی به سمت رینگ میاد و در كنار قفس می ایسته. باتیستا و رندی همدیگر رو دارن نگاه میكنن و كودی از این فرصت استفاده میكنه و میره كه از بالای قفس خارج بشه اما باتیستا سریع متوجه میشه و اونو به پایین میكشه. كودی رو بلند میكنه و بهش اسپاین باستر رو میزنه و به رندی نگاه میكنه و طنابها رو تكان میده(كاری كه قبل از باتیستا بمب انجام میده). كودی دوباره از فرصت استفاده میكنه و به روی طنابها میره تا از كیج خارج شه اما باتیستا پای اونو میگیره و در گوشه رینگ جفت و جور میكنه تا باتیستا بمب رو اجرا كنه و حالا باتیستا بمب رو میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: باتیستا
بعد از مسابقه باتیستا دوباره به رندی كه بیرون از قفس ایستاده نگاه میكنه و دستش رو به نشانه بردن كمربند به دور كمر خودش میكشه.
در بك استیج ویكی گررو رو میبینیم كه به همراه چاوو حضور دارند. بیگ شو هم حضور داره و میگه من دوست ندارم كه میز پارتنر من باشه. اون حتما میخواد در مورد بردهاش در برابر جان سینا صحبت كنه و من میخوام بدونم كه پارتنر امشب سینا كی هست كه میخواد در مقابل من و دمیز قرار بگیره. ویكی به چاوو اشاره میكنه تا كیفی رو كه اسم تمامی سوپراستارها داخلش هست به او بده و به بیگ شو میگه یكی از اسم هارو بردار و بخون. بیگ شو یكی رو انتخاب میكنه كه اون كسی نیست جز چاوو. شو به چاوو میگه: من امشب میخوام سینا رو مصدوم كنم و مواظب باش كه سر راه من نباشی كه اگه اینطوری بشه مجبور میشم با تو هم همین كار رو بكنم.
كامرشال.
مسابه دوم :: كلی كلی و میكی جیمز در بابر ماریس و بث فینكس(به همراه روزا مندز)
ابتدا كلی كلی و سپس میكی جیمز در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن و سپس بث فینكس به همراه روزا مندز به رینگ میاد. حالا نوبت ماریس هست كه وارد میشه و میكیو میخواد تا مسابقه رو با مریس شروع كنه اما ماریس به بیرون از رینگ میره و مسابقه بین فینكس و جیمز آغاز میشه. میكی ویست لاك میكنه و ساید هدلاك میزنه. دراپ كیك از میكی به روی پای بث و یك لگ دراپ دیگه به روی بدن او و میره برای كاور اما نا موفقه. میكی دستش رو به دور سر بث قلاب میكنه و با كلی كلی تگ میشه. در بدو ورود بث ضربه ای میزنه اما كلی به سمت پاهای فینیكس نزدیك میشه و با زدن رانا میره برای كاور كردن ولی او هم موفق نیست. بث به كلی بك بریكر میزنه و ماریس در گو شه رینگ ژست میگیره. ماریس تگ میشه و به رینگ میاد و چند كیك به كلی میزنه. ماریس ضربه ای با آرنج و سپس كامل كلاچ اشتباه از ماریس و كلی كاور میكنه یك دو اما نه بث به رینگ میاد و كاور رو میشكونه و در اون سمت میكی به روی ترنباكل میره تا از اونجا به روی بث بپره اما فینیكس او رو میگیره و در حالی كه مندز حواس داور رو پرت كرده بر روی اپرون قرار میده و كلی از پست سر بیسبال اسلاید به بث میزنه و وقتی كه بر میگرده ماریس دی دی تی میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: بث فینكس و ماریس
كامرشال.
دبلیو دبلیو ای ریباند پخش میشه كه در اون پرومویی از سوپراستارز هفته گذشته و مسابقه كواونز در برابر هاس و بنجامین پخش میشه كه با دخالت كرایم تایم كولونز به پیروزی رسیدند.
مسابقه سوم :: كارلیتو و پریمو در برابر ویلیام ریگال و مت هاردی
ابتدا تیم كولونز و بعد حریفانشون ویلیام ریگال و مت هاردی وارد میشن. مسابقه بین ریگال و پریمو آغاز میشه. ساید هدلاك از ریگال و پریمو رو به گوشه رینگ میفرسته اما پریمو در اونجا ضربه ای به مت هاردی میزنه. كیك و به دنبال اون ضربه ای با زانو به صورت پریمو از طرف ریگال و بعد با مت تگ میشه. ریگال، پریمو رو نگه میداره اما مت ضربه ای نمیزنه و سپس بك البو رو میزنه و ریگال با تعجب رینگ رو ترك میكنه. دوباره بك البو از مت و با ریگال تگ میشه. كیك و دبل بك البو از ریگال و كلور یك دو ... . ریگال دستش رو به دور سر پریمو قفل میكنه اما پریمو پانچ میزنه و آپركان میكنه اما به دنبال اون ریگال پانچ میزنه و كاور میكنه یك دو ... . هاردی تگ میشه و در گوشه رینگ شولدر میزنه. كیك و ضربه ای به گلوی پریمو میزنه. فیس لاك از مت و ریگال به مت دست میزنه و با او تگ میشه و به پریمو سوپلكس میزنه. هاردی دوباره به رینگ برمیگرده و كاور میكنه یك دو ... . مت لگ دراپ میزنه و دوباره اون رو اجرا میكنه اما بار سوم پریمو جا خالی میده و مت به زمین میخوره و ریگال سریع با او تگ میشه و همزمان با او كارلیتو با پریمو تگ میشه و به رینگ میاد. اسپرینگ بورد دراپ كیك و پشت بند اون لگ دراپ از كارلیتو. كارلیتو این بار اسپرینگ بورد همراه با بك البو رو اجرا میكنه و میره برای شمارش اما مت به رینگ میاد و كاور رو میشكونه. ریگال كارلیتو رو به گوشه رینگ میاره و میخواد جفت و جور كنه تا ریگال سوپلكس رو بزنه اما ناگهان مت بهش پانچ میزنه و كارلیتو با اجرای بك استربر كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: تیم كولونز
بعد از مسابقه ریگال به خاطر این كار مت داره داد و فریاد میكنه و هنگامی كه این دو درگیری لفظی دارند ما میریم برای كامرشال.
به شو بر میگردیم و میبینیم كه فلیر و باتیستا در پاركینگ حضور دارند و فلیر از باتیستا میخواد كه چیزی نگه. فلیر میگه: تو باید از من ممنون باشی چونكه امشب میخوام رندی رو ناكار كنم. امشب خیلی چیزها رو ثابت میكنم. من دوست نداشتم كه بازنشسته بشم بلكه مجبور شدم. من زمان زیادی رو از دست دادم و میخوام امشب یك بار دیگه ریك فلیر واقعی باشم. باتیستا میگه: تو یك مرد واقعی هستی اما كه فلیر صحبتهاش رو قطع میكنه و میگه: اجازه بده، ریك فلیر یك بار دیگه خودش باشه. من میخوام رندی رو مچاله كنم و بهش درس بدم. تو دوست واقعی من هستی و مثل تو رو نمیتونم پیدا كنم اما به عنوان یك دوست میخوام تا دخالت نكنی و من این كا رو به انجام برسونم. باتیستا میگه: من تو رو دوست دارم و مربی خودم میدونم و همیشه هم به این معتقد بودم و سپس همدیگر رو در آغوش میگیرند.
مت هاردی و ویلیام ریگال در دفتر ویكی حضور دارند. مت میگه: ریگال دیشب به ... رفته اما ریگال قبول نمیكنه و ویكی میگه: من به زندگی شخصی كسی كاری ندارم. مت و ریگال از ویكی یك فرصت دیگه میخوان و سپس به ویكی یادآوری میكنن كه امشب باید در برابر سانتینو مارلا قرار بگیره و میتونن كمكش كنن اما ویكی توجهی به حرفاشون نمیكنه و از اونا میخواد كه دفترش رو ترك كنند و مت هم سعی داره تا اتفاقی كه امشب افتاده رو توجیه كنه و ویكی شروع به خندیدن مختص به خودش میكنه.
جان سینا در بك استیج مشغول قدم زدن هست كه پارتنر امشب او یعنی چاوو جلوش رو میگیره. چاوو در حالی كه شوكه به نظر میرسه نگاهی به سینا میكنه و سینا به نشانه اینكه او رو به عنوان پارتنر خودش قبول داره سرش رو تكون میده و چاوو میگه: پیروزی امشبمون رو تضمین می كنم.
آهنگ د میز زده میشه و او به رینگ میاد و میگه امشب حرفایی برای گفتن دارم. این یك دوران طلایی برای WWE به حساب میاد چونكه من در بابر سینا ركورد 6-0 رو دارم. سینا قلب میلیون ها بچه 9 ساله رو تسخیر كرده اما پشت این محبوبیت احترامی نیست. امشب این ركورد 7-0 میشه چونكه من میز هستم.
ویدئویی از راو هفته گذشته و دبل سوپلكس سینا و باتیستا به بیگ شو رو میبینیم.
مسابقه چهارم :: میز و بیگ شو در برابر چاوو گررو و جان سینا
آهنگ بیگ شو زده میشه و او به رینگ میاد و نگاهی به میز میكنه و منتظر ورود سینا میمونه. با نواخته شدن آهنگ چاوو او به داخل رینگ میره و سپس آهنگ سینا زده میشه و در حالی كه بیگ شو از داخل رینگ به او خیره شده به سمت رینگ میدوه. بیگ شو به میز اشاره میكنه كه به بیرون از رینگ بره چون خودش میخواد مسابقه رو شروع كنه. شو و سینا مسابقه رو آغاز می كنند و سینا چند پانچ میزنه اما بیگ شو بلاك میكنه و ساید اسلم میزنه. شو چند پانچ به پشت سینا میزنه و سینا رو از روی زمین بلند میكنه و هدبات میزنه. شو قصد داره تا كامل كلاچ رو اجرا كنه اما سینا جا خالی میده و میره تا اس تی اف رو اجرا كنه اما شو اجازه نمیده و با كیك هایی كه میزنه سینا رو به بیرون از رینگ میندازه. شو قصد داره به بیرون از رینگ بره اما داور بهش اجازه نمیده و در حالی كه داور حواسش نیست میز میره و چند پانچ به سینا میزنه اما بیگ شو به میز میگه كه برگرد سر جات و نمیخواد كاری كنی. سینا در داخل رینگ هست و شو بهش هدبات و آریش ویپ میزنه و میره تا بك اسپلش بزنه اما سینا جا خالی میده. سینا قصد داره تا شو رو بلند كنه اما زورش نمیرسه و شو با تمام وزنش به روی سینا میفته و كاور یك دو ... . شو با زانو ضربه ای میزنه و به سمت طنابها میره تا بیاد و لگ دراپ رو اجرا كنه كه میز ضربه ای به پشت بیگ شو میزنه و باهاش تگ میشه و بیگ شو لگ دراپ رو میزنه و با عصبانیت به میز نگاهی میندازه. داور به شو اشاره میكنه كه باید رینگ رو ترك كنه و میز از سمت دیگه به داخل رینگ میاد و میره برای كاور اما سینا در سماره دو كیكز اوت میكنه. البو و پانچ از میز و در حالی كه سینا در گوشه رینگ هست میز كلوزلاین به همراه كیك رو بهش میزنه و بعد قصد داره چندین پانچ دیگه بزنه كه سینا بلاك میكنه و چندین پانچ متوالی به میز میزنه و شولدر تكل و پشت بند اون توندر بمب رو اجرا میكنه. سینا فایو ناكل شافل رو اجرا میكنه و منتظر میمونه تا میز از جاش بلند شه و حالا میز رو روی دوشش میگیره برای اجرای اتیتیود اجاسمنت كه در این لحظه شو با میز تگ میشه اما داور این صحنه رو نمیبینه. شو به داخل رینگ میاد و قبل از اینكه سینا بتونه اتیتیو اجاسمنت رو اجرا كنه بهش چوكسلم میزنه و داور كه تگ بیگ شو با میز رو ندیده از شو میخواد به بیرون رینگ بره. شو به روی اپرون میره و از میز میخواد كه باهاش تگ شه اما میز این كارو نمیكنه. شو عصبی میشه و میاد به میز یك پانچ محكم میزنه و در اون سمت هم در حالی كه سینا حواسش نیست چاوو باهاش تگ میشه و میره میز رو كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: چاوو گررو و جان سینا
چاوو داره خوشحالی میكنه و وقتی بر میكرده سینا اونو روی دوشش میگیره و اتیتیود اجاسمنت رو اجرا میكنه. سینا و بیگ شو داخل رینگ هستند. سینا به روی ترنباكل میره و شو بهش پانچ میزنه و اونو نقش زمین میكنه و بعد هم كامل كلاچ رو به روی سینا اجرا میكنه (به نشانه سابمیشن مچی كه در اكستریم رولز با هم دارن) و بعد از مدتی اونو رها میكنه و در حالی كه سه سوپراستار دیگه به روی زمین افتادند شو رینگ رو ترك میكنه.
كامرشال.
در بك استیج جوش متیوز رو میبینیم كه به همراه ام وی پی و كوفی كینگستن حضور داره. ام وی پی میگه: كوفی با بدست آوردن این تایتل مچ برای امشب منو تحت تاثیر قرار داد. كوفی میگه: ام وی پی هم با بردی كه هفته پیش در برابر تیم رندی داشت منو تحت تاثیر قرار داده. جوش از هر دو سوال میكنه كه به نظرتون چه كسی راو امشب رو با عنوان قهرمان ایالات متحده ترك میكنه؟ هر دو میگن: من برنده خواهم شد. ام وی پی ادامه میده: كوفی امروز خیلی ... نوشیده و امشب نمیتونه برنده شه. كوفی میگه: ام وی پی نمیتونه در مورد جشنی كه با شری شفرد داشتیم صحبت كنه و ام وی پی در جوابش میگه: من برای تو احترام قائلم اما امشب تو رو شكست میدم.
مسابقه پنجم :: ام وی پی© در برابر كوفی كینگستن , یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ
ابتدا موزیك ورودی كوفی زده میشه و او به داخل رینگ میاد. حالا نوبت ام وی پی هست و او در حالی كه كربند رو به دور كمرش بسته به داخل رینگ میره و حركات همیشگی خودش رو انجام میده. زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و دو استار لاك آپ میكنن و ام وی پی كوفی رو از بالای طنابها به بیرون از پرت میكنه. كوفی به داخل رینگ میاد و با ام وی پی فیس تو فیس میشه و بهش میگه: من كسی هستم كه كار تو رو تموم میكنه و میریم برای كامرشال.
به بازی بر میگردیم در حالی كه ام وی پی كوفی رو لاك كرده. كوفی ام وی پی رو به گوشه رینگ هل میده و در یك رفت و برگشت ام وی پی پانچ میزنه و میره برای كاور كردن یك دو .... ام وی پی دوباره كاور میكنه اما برای دومین بار متوالی كوفی در شماره دو كیكز اوت میكنه. كوفی به روی ترنباكل هست و ام وی پی هم به بالای ترنباكل میره و بهش سوپلكس میزنه و دوباره كاور میكنه یك دو ... . ام وی پی میره برای آپركات اما موفق نیست و كینگستن سانست فلیپ رو اجرا میكنه و كاور یك دو ... . دو سوپراستار چندین بار دیگه همدیگر رو كاور میكنن اما موفق نیستند و با دبل كلوزلاینی كه میزنند هر دو نقش زمین میشن. كوفی دی دی تی میزنه و كاور میكنه اما موفق نیست و حالا قصد داره دراپ كیك بزنه كه ام وی پی بلاك میكنه و حالا قصد داره پلی میكر رو اجرا كنه كه كوفی ریورس میكنه و قصد داره پارادیس كیك بزنه كه اینبار ام وی پی اجازه نمیده و قصد داره رول آپ كنه كه كوفی ریورس میكنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: قهرمان جدید ایالات متحده ، كوفی كینگستن
بعد از مسابقه ام وی پی كمربند رو از داور میگیره و نگاهی به كوفی میندازه و سپس كمربند رو به كوفی میده و رینگ رو ترك میكنه. كوفی در حال خوشحالی كردن هست و ام وی پی به او نگاه میكنه.
در بك استیج تد دیبیاسی رو میبینیم كه داره در مورد پاركینگ فایت امشب با رندی صحبت میكنه. تد میگه: چرا میخوای این كارو انجام بدی؟ این یك رسلینگ مچ نیست بلكه یك مبارزه هست داخل پاركینگ. فلیر از دور خارج شدست و سعی داره به روزهای اوج برگرده. تو ممكنه امشب همه چی رو از دست بدی. اگر مصدوم بشی در مسابقه یكشنبه كمربند رو از دست میدی و رندی میگه: تد، این یك دستگرمی برای مسابقه با باتیستا در اكستریم رولز هست.
مسابقه ششم :: ویكی گررو در برابر سانتینو مارلا
ویكی در حالی كه دو سطل در دست داره كه داخلش زباله هست وارد رینگ میشه و میریم برای كامرشال. ویكی به عنوان میس رسلمنیا داره برای تماشاگرا دست تكون میده كه آهنگ سانتینو زده میشه. سانتینو با حالت تهوع نگاهی به سطل ها میندازه و به رینگ میره و مقابل ویكی وایمیسته. سانتینو یكی از سطل ها رو بر میداره ویكی جیغ بلندی میكشه. سانتینو میخواد تا آشغال هارو به روی ویكی بپاشه كه ریگال و مت هاردی از پشت سر به داخل رینگ میان و سانتینو آشغال های داخل سطل رو به روی اونها میپاشه. ریگال و مت به سمت سانتینو حمله میكنن واونو در گوشه رینگ میزنن و بعد ریگال سانتینو رو نگه میداره و مت ضربه ای با گچ دستش به سانتینو میزنه. ویكی هم در گوشه رینگ وایستاده و داره تماشا میكنه و میخنده. سانتینو به روی زمین افتاده و ریگال و مت رینگ رو ترك میكنن و ویكی اون یكی سطل رو بر میداره و به بالای سر سانتینو میره و محتویات داخل سطل رو به روی صورت و بدن سانتینو خالی میكنه. ویكی پای خودشو روی سینه مارلا میزاره و با صدای بلند میگه من میس آمریكا هستم.
برنده مسابقه: -
ریك فلیر رو میبینیم كه در پاركینگ حضور داره و منتظر رندی اورتن هست.
مایكل كول و جری لاور مسابقات اكستریم رولز رو معرفی میكنن و در حالی كه كیج به پایین رینگ اومده كمی در مورد بازی لستیل كیج بین رندی و باتیستا صحبت می كنند.
رندی اورتن رو میبینیم كه داره به سمت پاركینگ میره و میریم برای كامرشال.
رندی به پاركینگ میره و فلیر رو اونجا نمیبینه. رندی به محوطه پاركینگ نگاهی میكنه و از فلیر میخواد تا شروع كنه. فلیر از پشت یك ماشین بیرون میاد و رندی رو به سمت درب آهنی كه اونجا وجود داره میفرسته و چندین ضربه میزنه و تیشرت رندی رو پاره میكنه و دوباره چند پانچ میزنه. رندی در حالی كه روی زمین هست كیك و سپس ضربه ای به پشت فلیر میزنه اما فلیر با سطل زباله اونو دوباره نقش زمین میكنه. فلیر اورتن رو به سمت میله هایی كه اونجا هست میفرسته و پای خودش رو روی سر رندی میزاره و فشار میاره. اورتن ضربه ای با زانو و بعد آرنج خودش میزنه و فلیر رو به سمت خرت و پرت هایی كه اونجا جمع شده پرت میكنه اما فلیر مقاومت میكنه و رندی رو غلت میده و به روی میزی كه اونجا وجود داره میزاره. فلیر به روی رندی فشار میاره و رندی با كفش خودش ضربه ای به فلیر میزنه. در یك لحظه ما اونها رو نمیبینیم و حالا هر دو نفر در حالی كه ضرباتی به هم میزنن به قسمت ورودی ورزشگاه میان. رندی فلیر رو روی رمپ میندازه و چندین پانچ و كیك بهش میزنه. فلیر با كیكی ضعیف اورتن رو به سمت دیگه هل میده و بعد ضربه ای به سر رندی وارد میكنه و دبل فیش هوك و به دنبال اون چند پانچ رو میزنه. فلیر ضربه زنان رندی رو به سمت رینگ میبره و سپس چند پانچ و كیك و حالا سر رندی رو به پله ها میكوبه. فلیر روكش بالایی میز گزارشگران رو بر میداره و رندی رو به روی اون میزاره. فلیر پانجی به سر رندی میزنه و سپس پای خودش رو بین پاهای رندی قرار میده تا لگ لاك رو اجرا كنه كه ناگهان كودی رودز و تد دیبیاسی به سمت فلیر حمله میكنند و اونو به داخل قفس میبرن. كودی و تد به فلیر دبل سوپلكس میزنن و بلند میشن و كیك و پانچ های متوالی میزنن كه رندی به داخل رینگ میاد و بهشون اشاره میكنه كه فلیر رو ول كنند و در قفس رو ببندند. در این لحظه باتیستا وارد میشه و قصد داره به داخل رینگ بره اما در قفس قفل هست و باتیستا هر كاری میكنه نمیتونه بازش كنه. در داخل رینگ رندی در حال زدن فلیر هست و باتیستا قصد داره از بالای قفس به داخل رینگ بره اما كودی و دیبیاسی اونجا هستند و بهش اجازه نمیدن. در داخل رینگ رندی به فلیر آر كی او میزنه و باتیستا به شدت عصبی میشه و وقتی میبینه نمیتونه كاری كنه پله هارو محكم شوت میكنه. باتیستا از بیرون قفس به رندی نگاه میكنه و میگه هر كاری كه امشب كردی، یكشنبه همین بلا رو سرت میارم. فلیر داره به سختی از جاش بلند میشه كه رندی پانت كیك معروف خودش رو به فلیر میزنه و نگاهی به باتیستا میندازه و راو این هفته در همین جا به پایان میرسه.
نام رویداد: ای سی دبلیو
تاریخ برگزاری: 2 ژوئن 2009
محل برگزاری: ممفیس ، تنسی
عكس های ای سی دبلیو به تاریخ o2009.06.02(شامل 72 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4,46
بعد از پخش اینترو ECW به ورزشگاه میریم و گزارشگران به همه خوشامد میگن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسابقه اول :: ایون بورن در برابر مارك هنری به همراه تونی اطلس
ابتدا ایون بورن و بعد مارك هنری به همراه تونی اطلس وارد میشن و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. دو استار لاك میكنن و هنری، بورن رو روی ترنباكل قرار میده. بورن روی طنابها وایمیسته اما با هنری با كلین بریك اونو روی طنابها سرنگون میكنه. بورن كیك میزنه اما هنری با یك البو اونو به تیر گوشه رینگ میكوبه. بورن میخواد اسلیپر بزنه اما موفق نیست و به زانوی هنری دراپ كیك میزنه اما هنری با بلاك بادی كه میزنه بورن رو گیج میكنه. هنری چندین ضربه به پشت بورن میزنه و با استفاده از میله آهنی گوشه رینگ قفل كششی رو روی بورن اجرا میكنه. چین لاك از هنری و در پشت بدن بورن كار میكنه. هدبات و به دنبال اون كیك از مارك هنری به پشت بورن و داور دست بورن رو بالا میاره و رها میكنه تا در صورتیكه بورن نتونه به مسابقه ادامه بده بازی رو به سود هنری اعلام كنه كه بورن دست خودش رو بالا نگه میداره و بازی ادامه پیدا میكنه. هنری قصد داره اسپلش بزنه كه بورن جا خالی میده و بورن با چند كیك و دراپ كیك هنری رو نقش زمین میكنه و میره برای كاور اما هنری در همون شماره اول بورن رو پرتاب میكنه و كیكز اوت میكنه. بورن به بالای ترنباكل میره تا كراس بادی رو اجرا كنه و میپره اما هنری او رو در آغوش میگیره و به بیرون از رینگ پرت میكنه. بورن از جاش بلند میشه و قصد داره تا دوباره به بالای ترنباكل بره كه تونی اطلس از پای بورن میگیره و بهش اجازه نمیده و در همین لحظه داور دستور میده تا زنگ پایان مسابقه به صدا در بیاد.
برنده مسابقه با قانون دی كیو: ایون بورن
بعد از مسابقه هنری به سمت بورن حمله میكنه كه بورن با كشیدن طنابها هنری رو به بیرون از رینگ میندازه. هنری به اطلس اعتراض میكنه كه چرا نذاشته تا ایون بورن رو شكست بده و اطلس هم میگه قصدش این بوده كه بهش كمك كنه.
پرومویی از مین ایونت هفته گذشته ای سی دبلیو پخش میشه.
كامرشال.
مسابقه دوم :: زاك رایدر در برابر داستین كارویل
دو استار با هم گلاویز میشن و رایدر با زاونی خودش ضربه ای میزنه و بازی رو در اختیار میگیره و سپس شولدر تكل و چند كیك از رایدر رو شاهد هستیم. كارویل رو روی ترنباكل قرار میده و فورآرم میزنه. رایدر به كارویل سیلی میزنه و كارویل با سانست فلیپی كه میزنه جوابشو میده. رایدر چند كیك به دنده های كارویل میزنه و بعد چین لاك میكنه. كارویل لاك رو میشكونه اما رایدر البو و میسل دراپ كیك میزنه و حالا نك بریكر رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: زاك رایدر
گرگوری هلمز در كنار فینلی قرار داره و از فینلی در مورد زمان بازگشتش میپرسه. فینلی میگه: من به این ضرب المثل اعتقاد دارم كه میگه: یك دندان برای دندان و یك چشم برای چشم دیگر
مسابقه سوم :: تامی دریمر در برابر پل برچیل به همراه كتی لی
هر دو استار وارد رینگ میشن و پیش از شروع مسابقه كتی لی به دریمر میگه كه این آخرین مسابقه تو در ای سی دبلیو هست.
ساید هدلاك و شولدر تكل از تامی. دریمر البو دراپ میزنه و ساید هدلاك میكنه. برچیل پانچ میزنه و دریمر و به دنبال اون دریمر چند ضربه میزنه. در حالی كه كتی لی حواس دریمر رو پرت میكنه برچیل به قسمت بیرونی رینگ(اپرون) میره و وقتی دریمر به سمتش میاد اونو به روی طنابها میكوبه و كاور میكنه اما دریمر كیكز اوت میكنه. شولدر و نی دراپ از برچیل و حالا میخواد چین لاك كنه كه دریمر ریورس میكنه و قصد داره سانست فلیپ بزنه كه برچیل البو و ضربه ای به پشت گردن دریمر میزنه. برچیل چین لاك میكنه و به همراه اون بدن دریمر رو كش میده و بعد اونو به میله آهنی گوشه رینگ میكوبه. دریمر ضربه ای به سینه برچیل میزنه اما برچیل مقاومت میكنه و فیس لاك و آیریش ویپ و به دنبال اون كلوزلاین میزنه. دریمر در گوشه رینگ هست و برچیل به سرعت به سمتش میره تا كلوزلاین بزنه اما دریمر با لگ سوئیپ لاك میكنه و حالا هر دو استار به روی زمین افتادند. دریمر پانچ و آیریش ویپ میزنه و بعد بولداگ به همراه رول آپ و كاور میكنه یك دو ... . دریمر دی دی تی میزنه و میخواد كاور كنه اما برچیل در زیر طنابها افتاده. برچیل البو و برین باستر میزنه و كاور یك دو ... . برچیل ، دریمر رو در گوشه رینگ شارژ میكنه اما دریمر خودش رو رها میكنه و دی دی تی میزنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: تامی دریمر
كامرشال.
به ورزشگاه برمیگردیم و میبینیم كه دریمر همچنان در داخل رینگ حضور داره. دریمر میگخك میخوام از این فرصت استفاده كنم و از شما تماشاگران تشكر كنم چون شاید این آخرین بازی من در ای سی دبلیو بوده باشه. من یكشنبه تمام تلاشم رو میكنم و مطمئنم كه این آخرین بازی من در ای سی دبلیو نبوده. در این لحظه سوئگر رو میبینیم كه صحبتهای دریمر رو قطع میكنه و میگه: درمیر آخرین ای سی دبل اورجینال بود و با تمسخر با دریمر خداحافظی میكنه.تنها كسی كه به تو توجه میكنه خودت هستی. خودت میدونی كه اگر نتونی كمربند رو ببری باید خداحافظی كنی واین تنها راه برای باقی موندن تو هست. من یكشنبه در درمی مچ(هاردكور مچ) پیروز میشم تا دیگه تو رو در ای سی دبلیو نبینیم. دریمر میگه: امیدوارم تا حالا فهمیده باشی كه من افتخاراتم رو در معرض خطر قرار ندادم بلكه كریر من در معرض خطر هست. من هیچوقت به افتخاراتی كه در گذشته بدست آوردم فكر نمیكنم. هفته آینده من داخل رینگ ایستادم در حالی كه كمربند ای سی دبلیو روی دوشمه.
مسابقات اكستریم رولز توسط گزارشگران معرفی میشن.
كامرشال.
مسابقه چهارم :: قهرمان ای سی دبلیو كریستین در برابر تایسن كید
ابتدا تایسن كید به همراه ناتالیا و هارت اسمیت وارد میشه و سپس كریستین در حالی كه كمربند ECW رو به دور كمرش بسته به رینگ میاد. مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . کار به گوشه ی رینگ میکشه و داور این دو رو جدا میکنه . کریستین و کید بار دیگه درگیر میشن . کید ویستلاک میکنه ، کریستین با همر لاک جواب میده اما کید به بازی برمیگرده . هدلاک از کید . اسپینینگ هیل کیک از کریستین . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریستین روی بازوی کید کار میکنه اما کید ریورس میکنه و حالا او روی بازوی کریستین کار میکنه . آرم بار از کید . کریستین با چند شولدرتکل به بازی برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ میکشه و کید دراپ کیک میزنه . کید میخواد سر کریستین رو به گوشه ی رینگ بکوبه اما کریستین نمیذاره و در جواب فلپ جک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کید میخواد در گوشه ی رینگ به کریستین حمله کنه اما کریستین بوت و بک البوء میزنه . کید ، کریستین رو به بیرون رینگ پرت میکنه و میره برای کیک اما کریستین نمیذاره . کریستین او رو از رینگ به بیرون میکشه ولی کید به کریستین اسپیر میزنه و کریستین به پله ی بیرون رینگ برخورد میکنه و میریم برای كامرشال.
برمیگردیم و کید چند البوء به پشت کریستین میزنه . سپس سعی داره تا کریستین رو خفه کنه اما کریستین خیلی زود با چند مشت قوی به بازی برمیگرده ولی کید میپل لیف میکنه و با استفاده از قدرتش کریستین رو در این قفل گیر میندازه . کریستین اینساید کردل میکنه ، یک..دو.. . کلوزلاین از کید . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار ادامه پیدا میکنه و در یه رفت و برگشت هر دو استار کلوزلاین میزنن و هر دو روی رینگ میفتن و درد میکشن . حالا بلند میشن ، کریستین مشت میزنه و کید فورآرم میزنه . کریستین با یه دراپ تو هولد حریف رو روی طناب دوم میندازه و روی کمر کید وایمیسه بشکلی که طناب روی گلوی کید فشار میاره . کریستین ، کید رو که رفته بود بالای طناب ها پرت میکنه و خودش میره بالای طناب ها و میسل دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریستین میره برای کیلسوئیچ اما کید نمیذاره . کریستین میره برای تورنادو دی دی تی اما کید باز هم اجازه نمیده . کریستین میره برای سانست فلیپ که کید کونر میکنه ، یک..دو.. . آیریش ویپ و بک کیک از کید . کریستین پاوربامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کید بلند میشه و میره برای یه اسپرینگبورد منوور اما کریستین او رو تو هوا میگیره و پاور اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ کشیده میشه و کریستین جاخالی میده و پاندلم کیک میزنه . کریستین میره بالای طناب ها اما سوئگر سر و کلش پیدا میشه و حواس کریستین رو پرت میکنه . کید از فرصت استفاده میکنه و کریستین رو از بالای طناب ها پرت میکنه پائین . سپس خودش (کید) میره بالای طناب ها و لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کریستین کیک اوت میکنه . سوئگر قصد دخالت در مسابقه رو داره اما دریمر از راه میرسه و او رو میزنه . اسمیت میاد به کمک سوئگر اما دریمر به او و سوئگر کنن بال میزنه . تایسن کید هم حواسش میره طرف درگیری بیرون رینگ و به دریمر کیک میزنه . اما کریستین ، کید رو به گوشه ی رینگ میکوبه و سپس کیلسوئیچ میزنه . کریستین کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، موزیک کریستین نواخته میشه و دریمر میاد داخل رینگ و برای کریستین دست میزنه و پیروزی اش رو بهش تبریک میگه . کریستین و دریمر لحظاتی سر گرفتن کمربند (که کی اون رو تو دستش بگیره) دعوا میکنن اما خیلی زود با هم دست میدن . دریمر بطور ناگهانی به کریسچن دی دی تی میزنه و بعد دریمر کمربند رو در دستش میگیره و اون رو میبوسه .
خواهش مي كنم منو تو تنها كساني هستيم كه اينجا سر ميزنه ......دممون گرم
من هم همیشه چگ می کنم ولی چون فقط خبر ها از یک سایت واحد هست که همیشه هم چک می کنمش خبر جدیدی نمی بینم، کسی هم نظر خاصی نمی ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)