تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 314 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

من از این قابلیت استفاده کردم مارک DVD هایی که خریدم Flash با قابلیت Light Script قیمتش هم دونه 600 داد
    هم با نرم افزار Cyberlink DVD Suite این کارو انجام دادم هم با Ashampoo Burning Studio 10 که Ashampoo خیلی بهتره و همونجا که داره کار چاپ رو انجام می ده بهت نشون می ده و با فونت فارسی هم مشکلی نداره و روی بهترین کیفیت حدود 20 دقیقه طول می کشه
    من مارک DVD هایی که خریدم Verbantim بود
    حالا جطوره ؟ لذت داره ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نیست قربونت برم خواستم نصبشم کنم نمیشه
    اینم ارورر موقع نصبشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب الان این میگه نمی تونی تنها نصبش کنی چون بخشی از یه برنامه دیگس که نصب نشده
    hp assistant رو نصب کن

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من آخرش نفهمیدم کول پد خوبه یا بده اگه خوبه فن دارش خوبه یا بدون فنش!

شرمنده ولی مگه پستا به 1000 تا برسه چی میشه؟؟؟ وقت رفتن به کجاست؟؟؟
    کول پد خوبه ولی مثل اینکه برای این مدل ها خیلی خوب جواب نداده و خود لپ تاپ بهتر خنک کرده
    در کل فن دارش بهتر خنک میک نه ولی گرد و خاک هم میفرسته داخل لپ تاپ + مصرف باتری
    بدون فنش نه برق می خواهد نه گرد و خاک میده ولی خنک هم نمی کنه البته همون فن دار هاشم برای این سری زیاد خوب جواب نداده
    اگه منظورتون از 1000 پست امضای من هست من بعد از اینکه پست هام زیاد شده بوددیگه تصمیم گرفتم بیشتر داخل سایت خودم فعالیت کنم تا پی 30 ورلد چند وقتی هم اصلا فعالیتی نداشتم اینجا ولی الان کمی دارم

4. 2 کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

خوب الان این میگه نمی تونی تنها نصبش کنی چون بخشی از یه برنامه دیگس که نصب نشده
    hp assistant رو نصب کن
    اونم آخرین ورژنش نصبه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست من سلام
    نه اين تفاوت محسوس نيست
    من خودم 6080 دارم و هاردش 7200 هست
    بهتره اما زياد تفاوت نميكنه يعني جوري نيست كه شما رو نيازمند 7200 كنه ،خيالتون راحت كم نمياره
    دوست عزیز ۶۰۸۰ هاردش ۵۴۰۰ هست نه ۷۲۰۰

7. این کاربر از ubtik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درست میفرمایید ولی اگه به برق باشه به محضی که شارژ شد اتوماتیک قطع میشه اما 1 دقیقه بعد که 1%شارژ کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه یعنی شارژ ...قطع...شارژ...قطع
    ولی اگه 100% که شد بکشیش وقتی 20% شد میتونی دوباره وصل کنی .به نظر من اینجوری بهتر از اینه که کامل به برق باشه
    دوست عزیز اطلاعات غلط ندیم لطفا به هم دیگه اگه نمیدونیم شما وقتی‌ باتریت فول شارژ می‌شه کلا باتریت از مدار خارج می‌شه انگار باتریرو درآورده باشی‌ واسه هیمن دیگه ۱% شارژش کم نمی‌شه که بخواد دوباره شروع به شارژ کردن کنه...

9. این کاربر از ubtik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    سوالت بسيار خوبه
    چونكه ندونستن اين قضيه به شدت از عمر باتري كم ميكنه
    شما وقتي سيستم رو به برق مستقيم وصل ميكنيد حتما باتري رو خارج كنيد چونكه اگه باتري باشه همزمان در حال شارژ و دشارژ شدن دائم قرار ميگيره و عمر باتري كم ميشه
    اما زماني هم كه ميخوايين باتريتون رو شارژ كنيد حتما حتما دستگاه رو خاموش كنيد و در حالت خاموش شارژ كنيد
    1 نكته حتما هميشه بذارين باتريتون شارژ كامل بشه بعد اونو درارين يا كابل برق رو جدا كنيد و تا زماني هم كه خود دستگاه پيامي مبتني بر درخواست شارژ باتري نداده اون شارژ نكنين
    در يك كلام باتريتون رو نصفه از شارژ در نيارين يا شارژ مجدد نكنين اينو حتما رعايت كنيين
    فقط هر 6-8 هفته بذارين باتري كاملا تموم بشه و اونو كاملا شارژ كنين
    بازم تاكيد ميكنم نصفه شارژ نكنين يا در حال شارژ شدن بود نصفه اون رو درنيارين
    اميدوارم مفيد بوده باشه
    دوست عزیز دوباره اینجا هم میگم غلط راهنمایی نکنید این مطلبی که شما میفرمائید مروت به باطری‌های ۳ یا ۴ نسل پیش می‌شه نه الان فراموش نکنید که ما تو ساله ۲۰۱۲ هستیم احتیاج نیست مثل سال ۱۹۹۹ باطریو در بیارین از دستگاه ! وقتی‌ باطری شارژ کامل بشه خود به خود از مادر خارج می‌شه و برق مستقیم بدون دخالت باتری به دستگاه منتقل می‌شه و باطری تا زمانی‌ که دستگاه به حالت ۱۰۰% به برق هستش استفاده نمی‌شه ازش حتا به اندازهٔ ۱% کلا از مادر خارج می‌شه !

11. این کاربر از ubtik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقا لپتابتو از کجا گرفتی
    مگه 6080 فقط با دور 5400 نیست؟
    اگه میشه آدرسو پخ کن
    ۶۰۸۰ فقط هاردش با در ۵۴۰۰ هستش و ۷۵۰ هستش هر چیزی به غیر از این دستکاری شده و نخرید !

13. این کاربر از ubtik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

داداش ممنون، خیلی لطف کردی، مرسی از وقتی که گذاشتی و با حوصله جواب سوال هامو دادی

فقط یه مطلبی، من الان متوجه شدم که ویندوزم ارجینال نیست!!! اصلاً به من سی دی یا دی وی دی به عنوان ویندوز ندادن و الان که شما گفتی و سریال هارو چک کردم دیدم از مشرق تا مغرب با هم دیگه فرق دارن!!!

چه باید بکنم؟؟؟ برم پیش فروشنده بهش بگم؟؟؟ حداقل اینجوری پیش خودش به ریش من نمی خنده که ویندوز رایتی رو به عنوان ارجینال بهم انداخته!

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

مرررررررررررررررررررررررر رررررررررسی
    نباید به شما سی‌دی یا دی‌وی‌دی می‌دادن برای ویندوز این ویندوز نصب شده رو دستگاه شما و شما با گرفتن بکاپ همون ۴ تا دی‌وی‌دی این ویندوز رو درین برای همیشه اگه از اصل بودن ویندوز تون مطمئن نیستین برین تو سایتِ مایکروسافت جنیون ادونتج رو بگیرین که چک بکنه ببین ویندوستون اصل هست یا نه اگه اصل باشه تو اطلاعات ویندوز همونجا که سیستم اینفورمیشنِ کامپیوترتونو نوشته پائین نوشته : Windows is Activated

15. 2 کاربر از ubtik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

راستي يه سوال و اون اينكه سري 6100 ديگه اون مشكل چيپست هاي اينتل و بحث چك كردن سريال نامبر رو ندارن كه؟
    خیر سری ۶۱۰۰ مشکله چیپست سندی بریج ندران

17. این کاربر از ubtik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •