من مارک DVD هایی که خریدم Verbantim بود
حالا جطوره ؟ لذت داره ؟!
من مارک DVD هایی که خریدم Verbantim بود
حالا جطوره ؟ لذت داره ؟!
خوب الان این میگه نمی تونی تنها نصبش کنی چون بخشی از یه برنامه دیگس که نصب نشده
hp assistant رو نصب کن
سلام
کول پد خوبه ولی مثل اینکه برای این مدل ها خیلی خوب جواب نداده و خود لپ تاپ بهتر خنک کرده
در کل فن دارش بهتر خنک میک نه ولی گرد و خاک هم میفرسته داخل لپ تاپ + مصرف باتری
بدون فنش نه برق می خواهد نه گرد و خاک میده ولی خنک هم نمی کنهالبته همون فن دار هاشم برای این سری زیاد خوب جواب نداده
اگه منظورتون از 1000 پست امضای من هست من بعد از اینکه پست هام زیاد شده بوددیگه تصمیم گرفتم بیشتر داخل سایت خودم فعالیت کنم تا پی 30 ورلد چند وقتی هم اصلا فعالیتی نداشتم اینجا ولی الان کمی دارم
![]()
اونم آخرین ورژنش نصبه !!
دوست عزیز ۶۰۸۰ هاردش ۵۴۰۰ هست نه ۷۲۰۰
دوست عزیز اطلاعات غلط ندیم لطفا به هم دیگه اگه نمیدونیم شما وقتی باتریت فول شارژ میشه کلا باتریت از مدار خارج میشه انگار باتریرو درآورده باشی واسه هیمن دیگه ۱% شارژش کم نمیشه که بخواد دوباره شروع به شارژ کردن کنه...
دوست عزیز دوباره اینجا هم میگم غلط راهنمایی نکنید این مطلبی که شما میفرمائید مروت به باطریهای ۳ یا ۴ نسل پیش میشه نه الان فراموش نکنید که ما تو ساله ۲۰۱۲ هستیم احتیاج نیست مثل سال ۱۹۹۹ باطریو در بیارین از دستگاه ! وقتی باطری شارژ کامل بشه خود به خود از مادر خارج میشه و برق مستقیم بدون دخالت باتری به دستگاه منتقل میشه و باطری تا زمانی که دستگاه به حالت ۱۰۰% به برق هستش استفاده نمیشه ازش حتا به اندازهٔ ۱% کلا از مادر خارج میشه !
۶۰۸۰ فقط هاردش با در ۵۴۰۰ هستش و ۷۵۰ هستش هر چیزی به غیر از این دستکاری شده و نخرید !
نباید به شما سیدی یا دیویدی میدادن برای ویندوز این ویندوز نصب شده رو دستگاه شما و شما با گرفتن بکاپ همون ۴ تا دیویدی این ویندوز رو درین برای همیشه اگه از اصل بودن ویندوز تون مطمئن نیستین برین تو سایتِ مایکروسافت جنیون ادونتج رو بگیرین که چک بکنه ببین ویندوستون اصل هست یا نه اگه اصل باشه تو اطلاعات ویندوز همونجا که سیستم اینفورمیشنِ کامپیوترتونو نوشته پائین نوشته : Windows is Activated
خیر سری ۶۱۰۰ مشکله چیپست سندی بریج ندران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)