تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 241 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چجوری میتونیم خودمون یک فایل دامپ رو بررسی کنیم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

باسلام من1ماه پیش یه کیس جمع کردم ولی خودم اسمبلش کردم بعد از 4 روز ویندوز شروع کرد به بلو پیج دادن و هر کاری می کردم علت بلو پیج و بفهمم نمی تونستم رم و هاردو گرافیک و تست کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتن خوب شک کردم به مادربورد اونم به اسلاتای رمش، اون ها رو هم تست کردم باز سالم بود و علت بلو اسکرین نبودش....
    آقا این بلو اسکرین داشت منو دیونه میکرد ، جانم به لبم رسیده بود که امروز کیسو بردم پایتخت برا پیدا کردن بلو اسکرین ولی اونجا هم کسی نتونست علت بلو اسکرین و بفهمه همه گیج شده بودیم که چه کنیم آخر سر رفتم پیش یه بنده خداییبدون اینکه کیس و ببینه گفت مادربورد و باز کن از کیس بیار بیرون بذار کار کنه شاید مادر بورد جاییش اتصالی داشته باشه، ما رفتیم این کار و بکنیم که برق از 3 فازمون پرید
    دیدیم که یکی از پایه های اتصال مادربورد به کیس به جای اینکه سر جاش باشه تا به مادر بورد پیچ بشه زیر خود مادربورد قرار گرفته و باعث ایجاد اتصالی در مادر بورد شده ، خدارو شکر مادر بوردم نسوخت ولی یه توصیه به دیگران بلو پیج و جدی بگیرید چون این صفحه از صدمه زدن به سخت افزار جلوگیری میکنه (اگر نبود مادربوردم سوخته بود) و در آخر اینکه بذارید متخصص اسمبل کنه
    اینم صفحه بلو پیج برای تجربه دیگران:
    Filename Address In Stack From Address To Address Size Time Stamp Time String Product Name File Description File Version Company Full Path
    hal.dll hal.dll+2d93d fffff800`40548000 fffff800`405b4000 0x0006c000 0x5010abe8 7/25/2012 604 PM
    ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+159c09 fffff800`3fe00000 fffff800`40548000 0x00748000 0x5010ac4b 7/25/2012 643 PM

Last edited by ali_s90; 04-12-2013 at 21:17.

3. این کاربر از ali_s90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود
    گزارش سیستم با نرم افزار general reporter
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HP4540S
    Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
    ram6
    AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB
    هارد 750
    ویندوز8 ؛ 64 بیت

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

فایل های دامپ پیوست نشدند خودتون دستی به مسیر C:\Windows\MiniDump برید و فایل های دامپ رو استخراج و آپلود کنید.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

چجوری میتونیم خودمون یک فایل دامپ رو بررسی کنیم ؟؟؟؟
    راه ساده استفاده از نرم افزار BlueScreenView هست که اطلاعاتی کلی در مورد ارور و سرویس درگیر میده اما بهترین راه استفاده از Windows WDK و برنامه WinDbg هست این برنامه فایل دامپ رو بررسی می کنه و شما می تونید درایور ها و آخرین فعالیت های رم در لحظه وقوع BSOD رو ببینید و این برنامه ارور اصلی رو به شما میده و برنامه و سرویس درگیر رو هم میده.
    شما با بررسی شماره ارور در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حتی گوگل کردن می تونید به نتایج خوبی برسید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم راه حل های خوبی داره.
    علاوه بر اون با دسترسی به اطلاعات اضافی مثل درایورهای نصب شده و تاریخ درایور و سخت افزار مورد استفاده و برنامه های استفاده شده در سیستم مثلا انواع آنتی ویروس و یا مشکلات ویروسی بودن دستگاه و ... می تونید بهتر در مورد مشکل نظر بدید. در آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اطلاعات خوبی دارند.

و اما مشکل شما :

محتوای مخفی: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دلایل عمده : سخت افزار معیوب به خصوص انواع حافظه ها نه لزوما RAM , مشکل سرویس های ویندوز ، آنتی ویروس، درایور ها،خرابی NTFS، بایوس

برای بررسی دقیقتر احتیاج به اطلاعات بیشتر (فایل دامپ بیشتر) داریم چون هم می تونه مشکل درایور باشه هم مشکل سخت افزاری پیشنهاد می کنم علاوه بر استفاده از برنامه پست اول یک ریپورت هم با
    بدید.

راه حل های کلی که می تونم بگم :
    • اجرای دستور : Chkdsk /f /r
    • آپدیت درایورها
    • آپدیت کردن بایوس
    • بررسی قطعات سخت افزاری
    • بررسی سرویس های ویندوز
    • از کار انداختن آنتی ویروس

Last edited by FerineFast; 13-12-2013 at 08:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راه ساده استفاده از نرم افزار BlueScreenView هست که اطلاعاتی کلی در مورد ارور و سرویس درگیر میده اما بهترین راه استفاده از Windows SDK و برنامه WinDbg هست این برنامه فایل دامپ رو بررسی می کنه و شما می تونید درایور ها و آخرین فعالیت های رم در لحظه وقوع BSOD رو ببینید و این برنامه ارور اصلی رو به شما میده و برنامه و سرویس درگیر رو هم میده.
    شما با بررسی شماره ارور در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حتی گوگل کردن می تونید به نتایج خوبی برسید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم راه حل های خوبی داره.
    علاوه بر اون با دسترسی به اطلاعات اضافی مثل درایورهای نصب شده و تاریخ درایور و سخت افزار مورد استفاده و برنامه های استفاده شده در سیستم مثلا انواع آنتی ویروس و یا مشکلات ویروسی بودن دستگاه و ... می تونید بهتر در مورد مشکل نظر بدید. در آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اطلاعات خوبی دارند.

و اما مشکل شما :دلایل عمده : سخت افزار معیوب به خصوص انواع حافظه ها نه لزوما RAM , مشکل سرویس های ویندوز ، آنتی ویروس، درایور ها،خرابی NTFS، بایوس

برای بررسی دقیقتر احتیاج به اطلاعات بیشتر (فایل دامپ بیشتر) داریم چون هم می تونه مشکل درایور باشه هم مشکل سخت افزاری پیشنهاد می کنم علاوه بر استفاده از برنامه پست اول یک ریپورت هم با
    بدید.

• آپدیت درایورها
    • آپدیت کردن بایوس
    • بررسی قطعات سخت افزاری
    • بررسی سرویس های ویندوز

بفرمایید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راه ساده استفاده از نرم افزار BlueScreenView هست که اطلاعاتی کلی در مورد ارور و سرویس درگیر میده اما بهترین راه استفاده از Windows SDK و برنامه WinDbg هست این برنامه فایل دامپ رو بررسی می کنه و شما می تونید درایور ها و آخرین فعالیت های رم در لحظه وقوع BSOD رو ببینید و این برنامه ارور اصلی رو به شما میده و برنامه و سرویس درگیر رو هم میده.

و اما مشکل شما :دلایل عمده : سخت افزار معیوب به خصوص انواع حافظه ها نه لزوما RAM , مشکل سرویس های ویندوز ، آنتی ویروس، درایور ها،خرابی NTFS، بایوس

بدید.

• آپدیت درایورها
    • آپدیت کردن بایوس
    • بررسی قطعات سخت افزاری
    • بررسی سرویس های ویندوز

بفرمایید

این ها هم با debug کردن memory.dmp به دست اومد

محتوای مخفی: memory 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SHAHAB-P30; 05-12-2013 at 11:51.

داره خودمونی میشه OQyanoOoOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این فایل ها مربوط به نصب ویندوز XP نیست و BSOD خود ویندوز 7 شما هست و اما برای حل مشکلتون راه زیر رو امتحان کنید.

موقع بوت سیستم F2 رو بزنید وارد بایوس بشید.
    Config رو انتخاب کنید، Serial ATA (SATA)s رو انتخاب کنید.
    بخش Controller رو به Compatibility یا IDE تغییر بدید.
    مدل لپ تاپ من VAIO VPC-CE2JGX هست و تقریبا هیچ گزینه ای برای تنظیم کردن نداره فقط میشه ساعت و تاریخ رو تنظیم کرد، برای سیستم یا ستاپ رمز گذاشت و آخرین گزینه ای که میشه تنظیم کرد Intel CPU Virtualation هست (اگه اسمش درست یادم مونده باشه)
    در نهایت بجای winXP sp2 تصمیم گرفتم sp3 رو نصب کنم و با اینکار مشکل حل شد.
    در هر صورت از راهنمایی شما ممنونم.

11. این کاربر از OQyanoOoOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من هم خطای صفحه آبی رو دارم
    لپ تاپمacer 4741 g
    core i5
    ram 4
    hdd 640
    graphic 1
    فایل Minidump:

ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •