عزیز جان منظورت نگرفتم.کدوم فایل اپدیت؟
عزیز جان منظورت نگرفتم.کدوم فایل اپدیت؟
همونطوری که امیرجان گفت اون مطلب از سایت دانلودها کپی شده و آپدیت همراه بازی اونا بوده
شما به هیچ وجه نزار بازی به نت متصل بشه حتی یک لحظه
سریال نامبر هم که هست
آپدیت صفحه قبل هم برای من جواب داد صبرکن ببین اگر برای بقیه هم کار کرد و تایید کردن اونو دانلود کن
دیشب خواستم سیو کنم یهو بازی Crash کرد الان سیو رو باز نمی کنه
من چقدر بدشانسم. لول 35 بودیما
توصیه : از سیو خودتون هر روز بک آپ بگیرین
دوستان این آپدیت مشکلی برای اکتیو به وجود نمیاره چون توی صفحات قبل بچه ها گفته بودن که با نصب آپدیت ازشون کد اکتیو خاسته بوده که بعد از پاک کردن آپدیت مشکل حل شده؟
قضیه چیه؟ چون کرک نداریم مجبوریم خیلی با احتیاط عمل کنیم![]()
من با اون پچ به1.1.3 ارتقا دادم.کابل لن قطع کردم از پشت مودم رفتم کد خواست سریال نامبر زدم.گفت اکتیو شد.وارد بازی شدم 10 دقیقه بازی کردم استاپ که زدم دوباره منو اکتیو کد امدودیگه واقعا داره میره رو اعصاب![]()
من آپدیت رو نصب کردم. تغییرات خیلی کمی داشته اما خوب بوده. فریم ریت بازی اومده بالاتر.
در ضمن از من کد نخواست و البته من دسترسی بازی رو از اینترنت قطع کردم
اقا من اصلا مدم خاموش کردم بازم کد می خواد.ازین بالاتر؟
شما کاملا بازیت رو پاک کن
بعد از پاک کردن برو توی Program Files ببین شاید پوشه و چند فایل از بازی باقی مونده باشه اگر بود اونا رو هم پاک کن
بعد بازی رو بریز و از سریال نامبرها استفاده کن
بعد از دادن سریال نامبر اون آپدیتی که دادم رو بریز
داداش شانسی که نیست چون اکثرا داریم از یک نسخه استفاده میکنیم پس برای همه باید جواب بده
کابل لن و این کارا هم لازم نیست فقط وقتی میخوایی بازی رو ران کنی حواست باشه که به نت وصل نباشی همین
ویرایش : JIGSA جان از منم سریال نخواست
کلا آپدیت بی آزاری بود![]()
Last edited by MahdiX; 26-10-2012 at 14:57.
میدونم اینجا جاش نیست ولی اسکیدرو بازی Farming Simulator 2013 رو کرک کرده و الان میتونین دانلودش کنین و لذت ببرین
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)