تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 303 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مجددا مرسی اما من نفهمیدم قسمت اول رو اگه غیر فعال بود روی tv دکمه منو رو بزنم بهد برم رو av (اصلا چیه av??!!!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مجددا مرسی اما من نفهمیدم قسمت اول رو اگه غیر فعال بود روی tv دکمه منو رو بزنم بهد برم رو av (اصلا چیه av??!!!
    دوست عزیز

روی کنترول شما دکمه Source هست بالای کنترول وقتی که روی آن بزنید می توانید منبع ورودی تان را روی tv یا هر منبعی ببرید یعنی واقعا شما از تلویزیونتان هیچی نمیدانید . اینها یک کاربرد ساده تلویزیون است لطفا منوال یا همان راهنمای تلویزیونتان را مطالعه کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

همون که در تصویر شماره یک می بینید بعد از ورود به منوی سرویس و بخش Options تنظیمات مربوط به Local Set و Model غیر فعاله.
    برای فعال کردن اون به این روش عمل کنید:

1. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.

2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منوی Hotel Mode ظاهر می شه.

3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.

4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
    Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
    <<
    این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.

5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.

6. بعد از اینکه کارتون تموم شده و مطمئن شدید که همه ی بلاهای ممکن رو سر تلویزیون تون آوردید به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.

7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید.

ممنون از پست خوبتون
    اول اینکه ممنون میشم عکسها رو یه جای دیگه اپلود کنید
    دوم اینکه ایا این روش روی تلوزیون samsung ua40es6200 جهت فعال کردن گیرنده دیجیتال جواب میده یا خیر؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از پست خوبتون
    دوم اینکه ایا این روش روی تلوزیون samsung ua40es6200 جهت فعال کردن گیرنده دیجیتال جواب میده یا خیر؟
    دوست عزیز

شما برای فعال سازی نیاز به کنترول مخصوص دارید
    برای فعال کردن از منوی مخفی باید کنترول مخصوص داشته باشید که برای ساخت می توانید به این تایپیک بروید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lucifer67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    من منوی مخفی رو دستکاری کردم حالا led صدا نداره،وقتی ولوم رو کم یا زیاد میکنم تصویرهدفون میاد(قبلا تصویر یک بلندگو بود)
    Last edited by lucifer67; 02-07-2013 at 17:46.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من منوی مخفی رو دستکاری کردم حالا led صدا نداره،وقتی ولوم رو کم یا زیاد میکنم تصویرهدفون میاد(قبلا تصویر یک بلندگو بود)
    دوست عزیز
    از این مسیر بروید
    منو---> صدا--->تنظیمات بلندگو --->بلندگو تلویزیون---->از روی بلندگوی خارجی بگذارید روی بلندگوی داخلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون از پست خوبتون
    سلام
    بله دوست عزیز شما با این روش samsung ua40es6200 میتوانید فعال کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در جواب شما دوست گلم باید بگم همونطوری که قبلا هم گفتم در حال حاضر که زمان امتحانات دانشگاست خیلی کمتر میام نت و بیشتر درس میخونم الانم که اومدم برای چند لحظه استراحت پای کامپیوترم نشستم
    خب میرسیم به توضیح pvr

دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
    این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
    ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
    mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
    سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
    سپس تلویزیون را خاموش کنید
    در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
    حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
    در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید
    در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.
    راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!چیکار کنم؟

با سلام...و تشکر بابت زحماتتون
    مدل tv من ua46c6200ur هست//میخواستم بدونم با این روش منوی tv فارسی میشه...و دیجیتال را میافته...
    چون با توجه به صحبت های قبلی دوستان یه خورده میترسم مشلکی پیش بیاد..
    میخواستم از تجربه شما استفاده کنم...
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    در عکسی که برایم فرستادید آن را بررسی کردم متاسفانه نه زبان دارد و نه منطقه یعنی با این حساب نه قابلیت دیجیتال دارد و نه زبان فارسی را ساپورت می کند.

مدل tv من ua46c6200ur هست//میخواستم بدونم با این روش منوی tv فارسی میشه...و دیجیتال را میافته...
    مرسی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مرسی
    دوست عزیز
    تلویزیون شما دیجیتال ندارد و برای فارسی کردن هم می توانیداز روش فارسی کردن مطلب زیر استفاده کنید
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.

این سایت دانلود فریمورتان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •