مجددا مرسی اما من نفهمیدم قسمت اول رو اگه غیر فعال بود روی tv دکمه منو رو بزنم بهد برم رو av (اصلا چیه av??!!!
مجددا مرسی اما من نفهمیدم قسمت اول رو اگه غیر فعال بود روی tv دکمه منو رو بزنم بهد برم رو av (اصلا چیه av??!!!
دوست عزیز
روی کنترول شما دکمه Source هست بالای کنترول وقتی که روی آن بزنید می توانید منبع ورودی تان را روی tv یا هر منبعی ببرید یعنی واقعا شما از تلویزیونتان هیچی نمیدانید . اینها یک کاربرد ساده تلویزیون است لطفا منوال یا همان راهنمای تلویزیونتان را مطالعه کنید .
ممنون از پست خوبتون
اول اینکه ممنون میشم عکسها رو یه جای دیگه اپلود کنید
دوم اینکه ایا این روش روی تلوزیون samsung ua40es6200 جهت فعال کردن گیرنده دیجیتال جواب میده یا خیر؟
دوست عزیز
شما برای فعال سازی نیاز به کنترول مخصوص دارید
برای فعال کردن از منوی مخفی باید کنترول مخصوص داشته باشید که برای ساخت می توانید به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
سلام
من منوی مخفی رو دستکاری کردم حالا led صدا نداره،وقتی ولوم رو کم یا زیاد میکنم تصویرهدفون میاد(قبلا تصویر یک بلندگو بود)
Last edited by lucifer67; 02-07-2013 at 17:46.
دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو---> صدا--->تنظیمات بلندگو --->بلندگو تلویزیون---->از روی بلندگوی خارجی بگذارید روی بلندگوی داخلی
سلام
بله دوست عزیز شما با این روش samsung ua40es6200 میتوانید فعال کنید
با سلام...و تشکر بابت زحماتتون
مدل tv من ua46c6200ur هست//میخواستم بدونم با این روش منوی tv فارسی میشه...و دیجیتال را میافته...
چون با توجه به صحبت های قبلی دوستان یه خورده میترسم مشلکی پیش بیاد..
میخواستم از تجربه شما استفاده کنم...
مرسی
با سلام...و تشکر بابت زحماتتون
مدل tv من ua46c6200ur هست//میخواستم بدونم با این روش منوی tv فارسی میشه...و دیجیتال را میافته...
چون با توجه به صحبت های قبلی دوستان یه خورده میترسم مشلکی پیش بیاد..
میخواستم از تجربه شما استفاده کنم...
مرسی
دوست عزیز
تلویزیون شما دیجیتال ندارد و برای فارسی کردن هم می توانیداز روش فارسی کردن مطلب زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
این سایت دانلود فریمورتان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)