تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 403 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنید و بگید چه جوری میشه اندروید 2.1 را به مثلا floyo 0.20 اپدیت کرد و یا روش نصب رام رو اموزش بدید ممنون میشم هرچی گشتم تو انجمن چیزی پیدا نکردم خواهشن کمک کنید
    گر چه تکرا مکررات هست و اگه بهتر می گشتید پیدا می کردید اما روال معمول کار اینه
    اول از پست 2 آموزش روت کردن و نصب xrecovery رو بخون و گوشیت رو روت کن و ریکاوری ر وهم نصب کن
    بعد از این لینک رام floyo1.0 رو بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب حالا فایلای رام (4 تا فایل هستن) رو همه رو در 1 پوشه بریز و اون پوشه رو به گوشی توی مسیز
    sdcard>xrecovery>backup
    انتقال بده
    حالا گوشی رو ری استارت کن(خاموش کن و بعد دوباره روشن کن چون رام رسمی گزینه ای برای ریستارت نداره)
    موقعی که گوشی داره بالا میاد وقتی نوشته ی سفید sony ericson در زمینه سیاه اومد کلید بک (کلید سمت چپی )
    رو 1 بار بزن(1 بار کافیه حالا برای محکم کاری میتونید 2-3 بار فشار بدید ) و صبر کنید تاگوشی وارد xrecovery بشه
    با کلید ولوم گوشی در منو حر کت کنید و گزینه factory rest رو انتخاب کنید (دکمه هوم (دکمه وسط) رو برای انتخاب یا تایید فشار بدید) بعد از این به قسمت back up & restore برید و از اونجا restore رو انتخاب کنید و بعد هم همون پوشه ای که به گوشی انتقال دادید رو انتخاب کنید و صبر کنید تا تموم بشه و در آخر reboot ر وانتخاب کنید
    حالا دیگه رام شما عوض شده و گوشی هم خیلی سزیعتر
    چند نکته:1-گوشی شارژش کم نباشه
    2-اگه نمی تونید وارد xrecovery بشید به خاطر اینه که درست نصب نشده و باید این مورد درست بشه.
    Last edited by Farshid9920062006; 11-07-2011 at 19:09.

2. 4 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

من با برنامه Xilisoft HD Video Converter موزيك ويدئو رو به سايز 480*320 .. بيت ريت 10000 .. فريم 40 در ثانيه تبديل كردم. هر موزيك نزديك 200 مگ حجمش شد .. خيلي روون پخش كرد و واقعا حال كردم . فرمتش هم avi هست.
    اینطوری اگه نتونه یخش کنه که دیگه باید در گوشی رو گل گرفت اما بنا به تجربه گوشی با اور کلاک تا 691 میتونه
    ویدئو های تا حدود رزولوشن 700*500 و بیت ریت 48000 و با فرمت mkv , avi رو با پلیر های متفرقه بدون لگ پخش کنه
    که برای گوشی با این قیمت عالیه

4. 3 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

1.با برنامه root explorer به این آدرس برید system/etc/
    2.اون بالا توی یه مستطیل سفید یه جا نوشته Mount R/W روش کلیک کنید تا تبدیل بشه به Mount R/O
    3.روی فایل hw_config.sh انگشتتون رو نگه دارید تا منو باز بشه.
    4.open in text editor رو بزنید. اگه با این ارور مواجه شدید : you cannot edit this file because the file system is read-only یعنی مرحله 2 رو درست انجام ندادید.
    5.حالا میتونید تغیرات رو انجام بدید و بعدش دکمه تولز گوشی رو زده و Save Changes رو انتخاب کنید.
    6.تموم شد.
    من فایل ادیت شده رو اینجا میزارم , میتونید اون رو جایگزین فایل موجود روی گوشی کنید. ( مرحله 2 رو باید انجام بدید قبلش )

کد:
    اینم لینک بدون شیلتر set cpu و x8oc
    کد:
    کد:
    دوست عزيز ازاينكه سايت ها رو گذاشتي لطف كردي ولي هيچكدوم از سايتها كار نميكنه

6. این کاربر از adel10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گر چه تکرا مکررات هست و اگه بهتر می گشتید پیدا می کردید اما روال معمول کار اینه
    اول از پست 2 آموزش روت کردن و نصب xrecovery رو بخون و گوشیت رو روت کن و ریکاوری ر وهم نصب کن
    بعد از این لینک رام floyo1.0 رو بگیر
    کد:
    خوب حالا فایلای رام (4 تا فایل هستن) رو همه رو در 1 پوشه بریز و اون پوشه رو به گوشی توی مسیز
    sdcard>xrecovery>backup
    انتقال بده
    حالا گوشی رو ری استارت کن(خاموش کن و بعد دوباره روشن کن چون رام رسمی گزینه ای برای ریستارت نداره)
    موقعی که گوشی داره بالا میاد وقتی نوشته ی سفید sony ericson در زمینه سیاه اومد کلید بک (کلید سمت چپی )
    رو 1 بار بزن(1 بار کافیه حالا برای محکم کاری میتونید 2-3 بار فشار بدید ) و صبر کنید تاگوشی وارد xrecovery بشه
    با کلید ولوم گوشی در منو حر کت کنید و گزینه factory rest رو انتخاب کنید (دکمه هوم (دکمه وسط) رو برای انتخاب یا تایید فشار بدید) بعد از این به قسمت back up & restore برید و از اونجا restore رو انتخاب کنید و بعد هم همون پوشه ای که به گوشی انتقال دادید رو انتخاب کنید و صبر کنید تا تموم بشه و در آخر reboot ر وانتخاب کنید
    حالا دیگه رام شما عوض شده و گوشی هم خیلی سزیعتر
    چند نکته:1-گوشی شارژش کم نباشه
    2-اگه نمی تونید وارد xrecovery بشید به خاطر اینه که درست نصب نشده و باید این مورد درست بشه.
    مرسی دوست عزیز انجام دادم و موفقم شدم با کمک شما یه سوال دیگه داشتم کدوم رام بهتره ؟ کدومش باگه کمتری داره من floyo-1.0 نصب کردم خوبه ولی میخواستم از شما و یا دوستانی که تجربه دارن بپرسم کدوم بهتره ممنون از همه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من از انگلیس یه گوشی xperia x8 واسم فرستادن الان پیغام sim network unlock pin رو میده لطفا راهنمایی کنید چیکارش باید بکنم ممنون میشم
    Last edited by mehrdad6123; 12-07-2011 at 08:37.

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقا من مصرف باطريم خيلي بالاست به طوري كه تو حالت استند باي گوشيم خيلي جواب بده 24 ساعته.
    چيكاركنم تورو خدا كمكم كنين اعصابمو به هم ريخته
    راستي من از لانچر adwدارم استفاده ميكنم برنامه ياهو و فرينگم هم دايم كانكتن انتي ويروسمم بازه .ممنونم راهنمايم كنين
    راستي advancel killerهم نصب كردم كه اونم دايم بر نامه هاي اضافيمو ميبنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

دوست عزيز ازاينكه سايت ها رو گذاشتي لطف كردي ولي هيچكدوم از سايتها كار نميكنه
    همین الان تست کردم کار میکنه. چون فرمتش توسط مرورگر قابل اجراست بازش میکنه به جای اینکه دانلود کنه.
    لینک رو کپی کنید و توی دانلود منیجرتون پیست کنید و دانلود کنید.

11. 2 کاربر از maxp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

اقا من مصرف باطريم خيلي بالاست به طوري كه تو حالت استند باي گوشيم خيلي جواب بده 24 ساعته.
    چيكاركنم تورو خدا كمكم كنين اعصابمو به هم ريخته
    راستي من از لانچر adwدارم استفاده ميكنم برنامه ياهو و فرينگم هم دايم كانكتن انتي ويروسمم بازه .ممنونم راهنمايم كنين
    راستي advancel killerهم نصب كردم كه اونم دايم بر نامه هاي اضافيمو ميبنده
    بیشترین مصرفت به نظر من اتصال به ایترنت دائمی هست که کاریش نمیشه کرد. مصرفش بالاست
    میتونی با یه لانچر سبکتر و خاموش کردن انیمیشن ها و کم کردن نور صفحه یه خورده مصرفت رو پایین بیاری
    توی این قسمت میتونی بفهمی که هر بخش گوشی چقدر باتری مصرف کرده :
    Setting/About phone/Battery use

13. 3 کاربر از maxp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

مرسی دوست عزیز انجام دادم و موفقم شدم با کمک شما یه سوال دیگه داشتم کدوم رام بهتره ؟ کدومش باگه کمتری داره من floyo-1.0 نصب کردم خوبه ولی میخواستم از شما و یا دوستانی که تجربه دارن بپرسم کدوم بهتره ممنون از همه
    بهترین رام هایی که خودم تست کردم
    2.2 ها: اگه بیشتر بازی میکنید رام minicm 6 1.0.2
    و اگه روونی منو ها و عملکرد سریع در کل گوشی مهمتره اول floyo1.0 و بعد floyo0.20 و همچنین سری froyobread
    البته هر 2 رام سری رام سریع و بدون باگ هستن اما اولی تو بازی ها فریم ریت بیشتری میده0در حد حداکثر 5 فریم) و
    سری فلویو و فرویو بیرید عملکرد کلی سریعتری داره.
    2.3: رام های سری cm7 که الان نسخه آخریشون 122 هست به نظرم بهترینن
    اما دوربین و رادیو در این سری رام در کل غیر فعاله و 1 سری بازی ها در حال حاضر با این رام ها ساز گار نیست
    رام های cm7 , floyo
    کد:
    minicm6 1.0.2
    کد:
    ورژن 19froyobread
    کد:
    منبع کلی رام ها و چیزای دیگه هم که این سایت هست
    کد:
    Last edited by Farshid9920062006; 12-07-2011 at 17:57.

15. 5 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون دوستان خیلی کمکم کردید فقط یه سوال دیگه ! من floyo1.0 نصب کردم خیلی هم عالیه فقط نمیدونم چرا بعضی وقتا هنگ میکنه مثلا داری صحبت میکنی میخوای قطع کنی نمیشه و یا قابلیت timescape رو نمیتونم فعال کنم و اخرین سوالم این کتابهای جاوا رو نمیشه نصب کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •