آقا یکی جواب سوال ما رو هم بده!
تمدید رو راحت انجام میدن وبرای این کار 2روش وجود داره:
1-پارتی توی حوزه نظام وظیفه داشته باشی.
2-دلیل موجه برای تمدید داشته باشی ومثل کنکور و.....
+
یه راه دیگه داره که اصلا نری!! اما 3ماه اضافه میخوری ودوباره برات برگه اعزام میفرستن درخونتون...
ممنون.
من امریه ای که میخوام بگیرم، برای ماه شهریور ظرفیت پذیرش داره! این رو به نظرتون قبول میکنند؟
بعد روز خاصی باید برم؟ (یک سری میگفتن دوشنبه ها، دیدار مردمی)
سلام به همه اساتید
دوستان من مرداد فارغ التحصیل میشم میخواستم بدونم چطور میتونم امریه بگیرم؟ جایی که مدنظرم هست برم واسه امریه،آشنا دارم.
اینجا کسی از ارومیه برای سپاه پذیرش گرفته؟ برگ سبز ضروریه؟
اولی : رو نمی دونم
دومی : برای پذیرش سپاه باید کفایتی باشی ، کپی و اصل کفایت + برگه سبز ، من تو محل خدمتم از این کارا هم میکنم (چون توی کارگزینی هستم)همینا هم که گفتم نیازه (تو تهران)
مشکل بار مالی طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی حل شد !
بر اساس این مصوبه، اعضای هیات علمی، آموزشی و پژوهشی شاغل در دانشگاهها با اطلاع مدیریت دانشگاه برای دارا بودن سهام یا سهمالشرکه و عضویت در هیات مدیره شرکتهای پژوهشی و مهندسین مشاور، مشمول قانون منع مداخله وزرا، نمایندگان و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری نیستند.
نمایندگان مجلس همچنین با تصویب بند ۲۳ لایحه بودجه دولت را موظف کردند بابت حقوق، رد دیون و مطالبات ایثارگران و خانواده معظم شهدا و کارکنان اعم از شاغل یا بازنشسته و اجرای “لایحه جامع خدماترسانی به ایثارگران” و “طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی” و “قانون تفسیر ماده ۱۳ حمایت از آزادگان” و کلیه احکام مربوط به ایثارگران و خانواده آنها در قانون پنج ساله پنجم توسعه از محل واگذاری سهام شرکتهای دولتی یا واگذاری آن یا اموال یا از محل وجوه حاصل از فروش آنها یا از محل صرفهجویی حین اجرای بودجه اقدام کند.
دوست عزیز میشه قضیه کفایتی بودن و پذیرش سپاه رو کمی تشریح کنی؟
برگ کفایت ، برگه ای هست مثل برگ سبز آموزش که البته از طرف بسیج صادر میشه و با داشتن اون نیازی به گذراندن دوره آموزشی ندارین !
پذیرش سپاه هم به این صورت هست که شما تو یکی از پادگان های سپاه شهرتون درخواست میدین که خدمتتون رو اونجا بگذرونین ...
اما شما امریه بگیرین بهتره !
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)