مهم ترین نکته یادتون رفته دوست عزیز
دیوایس رسمی گوگل و پشتیبانی خوب کوکرها از این گوشی,چون تو دنبای اندروید بعد سخت افزار مهم ترین نکته هست که آپدیت های بعدی دریافت خواهد کرد یا خیر
مهم ترین نکته یادتون رفته دوست عزیز
دیوایس رسمی گوگل و پشتیبانی خوب کوکرها از این گوشی,چون تو دنبای اندروید بعد سخت افزار مهم ترین نکته هست که آپدیت های بعدی دریافت خواهد کرد یا خیر
سلام..
تایید میشه..
مطمئن خیلی ها بین اپتیموس 4 ایکس و گالگسی نکسوس میان نکسوس رو انتخاب میکنند...دلیلشم مشخصه..
به نظر خودتون سخت افزار قوی با ساپورت قوی بهتره یا سخت افزار قویتر بدون ساپورت؟؟؟؟
همه چیز سخت افزار نیست...
حتی گوشی های تک هسته ای هم بازی هایHD رو میتونند اجرا کنند..
بابا اسفالت 7 روی XPERIA MINI هم راحت اجرا شد
MastWanted روی Galaxy S هم راحت اجرا شد
Maxpayne روی ONE V راحت اجرا شد
Dead Trigger با اون گرافیک خفنش روی x10 و HD2 با اندروید پورت شده روی High اجرا شد
الان ببینید اس3 و.. تازه 4.1.1 گرفتند برای 4.1.2 دارند برنامه ریزی میشند..
گالکسی نکسوس 4.2 رو گرفته
از نظر Developer ها هم الان سری به بخش رامها در xda بزنید تاپیک لیست رامها, رام جیلی بین رو بشمارید.. بیشتر از 50 کاستوم رام جیلی بین برای این گوشی ریلیز شده!!!!!مگه چند ماه از ریلیز جیلی بین گذشته؟
فکر نمیکنم ساپورت Developer ها هم چیزی کمی باشه ..
بازم ازطرفی.. نمایشگر SUPER AMOLED HD سامسونگ که دیگه طلبش کم نیست..
به نظر من ایرادی که میشه ازش گرفت باطریشه نسبت به رقیباش متوسط هست..
Last edited by Punisher_2008; 21-11-2012 at 16:11.
داداش میتونی اس 3 دسته دوم بگیری..
ولی میدونی همین دیروز اس 3 داداش من از دست شاید از فاصله کمتر از 1 متر افتاد نمایشگرش شکست...
بله.. سامسونگ فکر کنم داخل ساخت اس 3 از افتابه استفاده کرده..
داداش one x بگیری نسبت به اس 3 به نظر من بهتره.. همین کیفیت بدنش خودش می ارزه.. دسته دومش میتونی در حد بگیری..
قیمتا کاهش داشتند..
TIOMAP چرا نمیخوای؟ مگه چشه؟؟؟
One S بدجوری چشمم رو گرفت ، خیلی خوش دست و زیبا بود ، اگه دوستان بحث باتری و مشکلات باتری اش رو شایعه میدونن میخرمش
Ion و کلا اکسپریا ها رو هم به صفحه نمایشش و زاویه دید و کیفیت رنگش ایراد میگیرن
TI OMAP بخوام بگیرم گزینه های بهتری هم هست که قیمت معقول تری داره
صفحه نمایشش چه ایرادی داره؟ از این حرفها زیاده ، هرکی یه جی میگهIon و کلا اکسپریا ها رو هم به صفحه نمایشش و زاویه دید و کیفیت رنگش ایراد میگیرن![]()
ONE S گوشی خوبیه..
کلا اچ تی سی یکم باطریش ضعیفه.. ولی میگن داخل اپدیت ها ONE X خیلی بهبود باطری داشته مطمئن شامل ONE S هم شده.همینطور گوشی خیلی شیکی به نظر من...
در ضمن داداشم فکر کنم دیدت نسبت به TIOMAP یکم بده.. اخه دقت کن چیپست های گرافیکش خیلی معروفه.. امازون داخل هردو تبلت جدیدشم از همین TIOMAP 4 استفاده کرد..
گوشی های اپل رو ببینی چیپستهاشون ساخت TIOMAP و سری Power-VRSGX هست.. چیپستMedfield اینتل که برای موبایل ها بهینه شده هم در کنار پردازنده ATOM از پردازنه های گرافیکی همین شرکت استفاده کرده..
در ضمن داداشم TIOMAP 4 اواخر 2011ریلیز شده ولی Snapdragon S3 اواسط 2010... یعنی TIOMAP 4 کلا از Soc و معماری جدیدتری برخورداری...به عبارتی گوشی هایی مثل Galaxy Nexus .Razer Maxx و... چیپست و Soc نسبت به xperia ION. S و.. دسته کم 1 سال جدیدتره..
برای اطلاعات بیشتر میتونید به ویکیپدیا مراجعه کنید.
Last edited by Punisher_2008; 21-11-2012 at 18:06.
کیفیت نمایشگرشون خیلی عالیه.. به خصوص رنگها رو بسیار طبیعی نشون میدند.. فقط زاویه دید ضعیف هستند.
من خودم xperia S داشتم..تجربه شخصیم رو گفتم.
بحث معماری و سابقه استفاده از چیپ ست های TI OMAP نیست ، دید من هم نسبت بهش منفی نیست که ندید بگیریم ، بحث قیمت گلکسی نکسس هست که معقول نیست با این چیپست
دوستان الان 4x hd رو کلا رد میکنن ؟ غیر از این موارد چه گزینه های دیگه ای هم هست ؟
One S چه برتری نسبت به نکسس داره؟!
صفحه نمایش ضعیف تر و ساپورت به شدت ضعیف تر.
چه برتری هایی داره؟! شاید ۵٪ از نظر سخت افزاری قوی تر باشه !
تنها گوشیه که با این قیمتا ارزش خرید داره !
داداشم خب چیپستش که نسبت به XPERIA SL یا ION که هم قمیتش هستند جدیدتر و بهتره که..
حالا بگذریم..
4X رو شخصا میپسندم به خصوص ظاهر و کیفیت ساختش عالیه.. سخت افزارشم که دیگه مشخصه. مشابه ONE X . Nexus 7 و...
فقط باید قید کاستوم رام و کرنل بزنید...الان 4.0.4 هست مطمئن به 4.1.1 یا بالاتر اپدیت میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)